Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam canım şafak sayma, sayınca geçmiyor çalışıyorsan bir şekilde oyalan, ya da bol bol ona gelince okutmak için yaz ben öyle yapıorum onunla konuşuyormuş gbi oluyo

Bu güzel bir fikirmiş
Benim niye aklıma gelmediki
Kendi kendimi yiyeceğime yazarım rahatlarım

selam güzel hatunlaaarr

aa torunlarım burdaymış bi dee avukat hanım nasılsınız kısçeler?

şafak atarsa 69

Selam hoş geldin :80:

Bizde o rakamları görecekmiyiz

Şafak 456

hoşbuldum canım valla ben buraya geldiğimde 460 ı bozmamıştık bile bak yedik bitiriyoruz bile sizde yiyeceksiniz canım 400ler azıcık zorlar ama 300 ler su gibi geçer hiiiiç merak etme canım

bende istiyorum bu şafaktan
nazar etme nolur sabret seninde olur diosun dimi arkadasım
sende gectin bu yollardan
ama zor be kardes

olur olur canım aynı şekilde ben buraya geldiğimde şafağı azalan bi hatuna bende böyle şafak istiyorum demiştim oda dedi ki

kimse kıskanmasın biz buraya paraşütle inmedik

hoşbuldum canım valla ben buraya geldiğimde 460 ı bozmamıştık bile bak yedik bitiriyoruz bile sizde yiyeceksiniz canım 400ler azıcık zorlar ama 300 ler su gibi geçer hiiiiç merak etme canım

yahu gercekten bu 400ler geçmiyooorr
bizde daha yeni oldugumuzdan 400 süreci acaippp zor
ooff gıcık oluyorum beklemeye hep bekle hep bekle artık yeter
ahh bi terhis zamanı gelsin ahh bi gelsin o zaman

olur olur canım aynı şekilde ben buraya geldiğimde şafağı azalan bi hatuna bende böyle şafak istiyorum demiştim oda dedi ki

kimse kıskanmasın biz buraya paraşütle inmedik

Hiç güleceğim yoktu çok güldüm bu söze doğru siz paraşütle inmediniz aynı acıları çektiniz :90:

Ahh ama zaman geçmiyor sanki hasretimi sorsan 4 yıllık ama teslim olalı daha 4 gün oldu

yahu gercekten bu 400ler geçmiyooorr
bizde daha yeni oldugumuzdan 400 süreci acaippp zor
ooff gıcık oluyorum beklemeye hep bekle hep bekle artık yeter
ahh bi terhis zamanı gelsin ahh bi gelsin o zaman

abooowww fena demiş kız evet orası öyle ama insan özeniyor...

bu zorluğun ardından çok güzel günler bizi bekliyor canım bunu düşünerek daha çabuk geçiyor zaman siz nişanlı mısınız canım?hangi şehirdesin?

Hiç güleceğim yoktu çok güldüm bu söze doğru siz paraşütle inmediniz aynı acıları çektiniz :90:

Ahh ama zaman geçmiyor sanki hasretimi sorsan 4 yıllık ama teslim olalı daha 4 gün oldu

ben pek gülemediydim canım yaa

ama senin gülmene sebeb olduysam ne ala

ben pek gülemediydim canım yaa

ama senin gülmene sebeb olduysam ne ala

Artık sinir stres herşeye ağlama modunu aştım üzüntüden güler oldum herşeye.

Stresten,üzüntüden pürüzsüz olan cildimde sivilceler hortladı .

Heralde benım ömrümden bir 5 yıl geçer bu 15 ayda :97:

bu zorluğun ardından çok güzel günler bizi bekliyor canım bunu düşünerek daha çabuk geçiyor zaman siz nişanlı mısınız canım?hangi şehirdesin?

Sözlüyüz canım benim.Babam sagolsun da :)) askerlik olmadan olmaz hiçbişi dedi...aşkım da işi gücü herseyi bıraktı giti güzel bi amaç için..aşkım diyor ki babana söyle 15 ay sonra teskereyla kapısındayım alcam seni ... babam da gülüyor yapsın gelsin bakalım dioor ooff
6 yıldır bekliyorum bu askerlik son dedim babama...birbirimizin ilk askıyız biz birlikte büyüdük.. ay neyse ben kaptırdım iyice

canım ben istanbuldayım askerim ankarada

Canım aynen ya sabah bi uyandım yüzümde sivilce desen değil anrmal bişey yaklasıyorum aynaya anlayamıyorum ilk defa oluyor..askım gitti gideli bişiler oluyo daha gideli kaç gün oldu kilo bile verdim
yemek bile gecmiyor kursagımdan (

bak cidden ilk aylar çok zor lakin gerisi daha kolay geçiyor zamanında aynı beni böyle teselli ederdi burdaki kıymetli arkadaşlarım şimdi onlar gitti teselli etme ümit verme sırası bize geldi gün gelecek sen 92/2 tertiplere teselli vereceksin veeee sen plakalarda olacaksın

bizde sizin durmunuzdaydık canım bak şimdi düğün tarihimizi bile aldık

çok güzel bi aşkınız varmış rabbim ömürlük etsin inşallah.

aa evet etimesgut'ta demiştin benim sevdiceğim de ankara mamakta

Şu yazdıklarınızı okuyunca yüzümde olusan tebessüm den ötürü sana tesekkür ediyorum arkdasımm hosuma gitti yazdıkların ayy sagol ya :) bizimde torunlarımız gelcek hehe moral verces
dimi zeyneeeeeeppppp

Ayy ne güzel konuştun canım benim sağolasın

İnş göreceğiz o günleri umudumuz o yoksa ayakta durmak çok zor hasret çok zor

ayyy ne güzel ya rabbim bende alırım inşallah su düğün tarihi bekleyen bütün kızlar inşaaaaalllllhh
tesekkürler canım benimm rabbim hepimizin aşkını ömürlük etsinn
evet etimesgut canım yüreğimiz aynı sehirde atıyorr

Ayy ne güzel konuştun canım benim sağolasın

İnş göreceğiz o günleri umudumuz o yoksa ayakta durmak çok zor hasret çok zor

rica ediyorum canım arkadaşlarım bunlar teselliden çok yaşayacağınız gerçekler durun ben size salya sümük ağlayarak yazdığım mesajları bulayım da zıcık daha gülün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…