aynen canlarım yaa bnm de sıkıolıo bıde hep yarını dusunuorum yaa uuf
benimde sıkılıyorrr :78:
Allahım ifadeler süper bittimmm:81::83:
günaydın güzel hatunlar ne müthiş ifadeler eklenmiş öyle:79::83::93:
:82: anemm yeni ifadeler gelmişşş ama bizim bayrak nerdeee :83:
bize gözükseler daha güzel olcak :)))
günaydın güzel hatunlar ne müthiş ifadeler eklenmiş öyle:79::83::93:
bizim devreden galiba en önce flowerimi sonra seni depüklicez
en sonda ben:96:
Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..
ya benim smillerde türk bayrağı yok göremiyorum :95:
canımmm hoşgeldin:89:
günaydın tatlım nasılsınnnn
Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..
bağırma kızzgülümsemeler fazlası diye bi seçenek var tıkla oraya görürsün :86:
bende neden yokkkk:
72: buldum banane banane bağırcam işte :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?