Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın güzel hatunlar ne müthiş ifadeler eklenmiş öyle:79::83::93:

Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..

Çokk teşekkür ediriz güzel dileklerin içinnn

vaowwwwwwwwwwww süper ifadeler:79::81::80::82::83::87::86::88::90::92::95::97::96::103:

bayıldım ya heleki şuna:103::103::103::103::103::103::103::103::103:

kızlar gülümseler yazıyo yanınd afazlası yazıyor ona tıklayın türk bayrağımız var

canımmm hoşgeldin:89:

hoşbuldum canım benimmm.:108:

günaydın tatlım nasılsınnnn

iyiyim canım yaa sen nasılsın?:109:

böyle örneklere bazen o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki arkadaşım.zaman zaman hayattan bütün ümidi kesiyoruz.bir daha hiç mutlu olamayacakmış hiç gülemeyecekmişiz gibi geliyor.rabbim seni de kocacığınla bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür aşkla,huzurla yaşamanızı nasib etsin canım.

ne mutlu canım inşallah bizde böyle yiyip bitrcez şafağı sonra da bebiş şafağı beklicez bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…