kızlarrr türk bayrağı uçmuş gene yaaaaaaaa
bende neden yokkkk
hoşbuldum canım benimmm.:108:
iyiyim canım yaa sen nasılsın?:109:
böyle örneklere bazen o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki arkadaşım.zaman zaman hayattan bütün ümidi kesiyoruz.bir daha hiç mutlu olamayacakmış hiç gülemeyecekmişiz gibi geliyor.rabbim seni de kocacığınla bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür aşkla,huzurla yaşamanızı nasib etsin canım.
sevgili kazene teşekkrlerrrrr ediorummm sağolsın patronngülümseler fazlası yazıyor orda tatlım adminler kendi aştı valla smillerde:103::103::103:
inş Meg im benm çok tşk ederimAllah ayırmasın bi daha inşallah papatyamm
şafak 14
cnm bnm gözünüz aydın
allah bida başka ayrılık göstermesin
çok mutlu olun inş
bende neden yokkkk
inş Meg im benm çok tşk ederim
tşk ederim Nisancım inş cnm darısı başına inş
evet canım aynen öyle
son imparatorlar
bizim devreden galiba en önce flowerimi sonra seni depüklicez
en sonda ben:96:
günaydın güzel hatunlar ne müthiş ifadeler eklenmiş öyle:79::83::93:
Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..
tatlım geldi mi askerin :79::79:
geldimi enişte kızzzevt bitanem
yok cnm akşam 7 gibi burda olucak almaya gidicez
yok cnm akşam 7 gibi burda olucak almaya gidicez
daha gelmedi cnm akşama inş görücem sevdicemigeldimi enişte kızzz
gözün aydın cnaım yaaa
Allah bidaha hiç ayrımasınn :81:
kız süsülen bak föhn fln çektir saçıma makyaj yap adamın aklına allll
Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..
çookkk güzel bende aşkımı almak istiyorum hiç ayrılmayın bir daha mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?