Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende bitki çayı içiyorum. dogadan form aynenn tadı falan çok hoş=)

kullandım canım ama bana yaramadı..faydasını gördümü annen

Evet kızlar doğadan formun etksıını cok fazla.K flakes yavas yavas etkı edıor dıyor.

Herkese Günaydınnnnnnnnnnn
Kimse yokmu?
Neden bu msjlarda saat tarih gözükmüyor artık püfff...

Günaydııınn, bende geldim
bugün şafak atarsa 179
yani bugün 80 lere elveda diyorum 3. kere

bkz. 380
bkz. 280
bkz. 180

e artık darısı 80'ni başına

kızlar ben hıc ıyı degılım yaa bu duruma alısamıyorum aksam erkenden yatıyorum kafam cook bulanık bu kadar gun nasıl gecıcek telefonunu almıslar off cook kotuyum ben yaa

Iyilik canim, senden naber.. Darisi senin basina cnm benim

Günaydin canim.. nasilsin

Aramizda tam 90 gün var laaa heyt uleyn..
Masallah gel gel pesimden gel

bende iyiyim çok şükür cnmm.. inşallahhh bende istiyorum o şafaklara biran evvel gelmekkk:26:

Iyilik canim, senden naber.. Darisi senin basina cnm benim

Günaydin canim.. nasilsin

Aramizda tam 90 gün var laaa heyt uleyn..
Masallah gel gel pesimden gel

bend ebugun hesaplıycam canım plaklara ne zaman gelıyorum boyle seylerle ugrasırsam kafam barı maasallah safagına canım

kızlar ben hıc ıyı degılım yaa bu duruma alısamıyorum aksam erkenden yatıyorum kafam cook bulanık bu kadar gun nasıl gecıcek telefonunu almıslar off cook kotuyum ben yaa

cnm dayanmaktan başka çaremiz yok..
usta birliğine alışmanız biraz zaman alıcak belki ama iletişim sorununu hallettiğinizde biraz rahat nefes alırsınız.. İçini ferah tut bol bol dua et...

cnm dayanmaktan başka çaremiz yok..
usta birliğine alışmanız biraz zaman alıcak belki ama iletişim sorununu hallettiğinizde biraz rahat nefes alırsınız.. İçini ferah tut bol bol dua et...

canım ben aradıgında konusamıyorum herzamnkı gıbı tek umudum cep telefonuydu ama onuda almıslar gerıde vermezler ust devreler olana kadar boyle dedi of ya allahım ne olur telefonunu gerı versınler yaaa

Kizlar ama uzulmeyin bakkk..
Zaman geciyo.. öyle yada böyle..
Geri baktigim zaman kocaman 370 gün bitirdik..
Sizdede ayni öyle olucak kizlar.. yeterki ugrasacak seyler bulun

canım caba gosterıyorum ama olmuyo kı sureklı arıycak acamıycam ben arayamıyorum ınternet yok carsı yok telefonunuda almıslar 5 tabur ıcın cehennem taburu denıyomus gercektende oyle galıba allahım senbana yardım et

canım ben aradıgında konusamıyorum herzamnkı gıbı tek umudum cep telefonuydu ama onuda almıslar gerıde vermezler ust devreler olana kadar boyle dedi of ya allahım ne olur telefonunu gerı versınler yaaa

Hemen nasıl yakalandı cnm keşke daha dikkatli olsaydı.. geri vermezler teli ama 1kaç aya tel kullanabilir tekrar tahminen alt devresi gelince... biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…