darısı senin başına canım benim geçiyor işte bir şekildeHoşgeldiniz şekerlerr... nabersinizzz?
ne güzel şafaklarınız öyleee maşallahhh
günaydıın meraalxdurux,Babyke,Duygu gunaydın kızlar
günaydıınn, gözde peşindeşim 179 atarsagünaydın kızlarrr şafağımız 176
Hemen nasıl yakalandı cnm keşke daha dikkatli olsaydı.. geri vermezler teli ama 1kaç aya tel kullanabilir tekrar tahminen alt devresi gelince... biraz sabır..
darısı senin başına canım benim geçiyor işte bir şekilde
ağlasan da zırlasanda geçiyor elden birşey gelmiyor
günaydıın meraal
günaydıınn, gözde peşindeşim 179 atarsa
cnm inş yakalanmamıştırcanım yakalndıgını sanmıyorum bence gırıste vermıstır ılk gun tutupda arma yapmazlar sormadım sen mı verdın dıye e carsı olsa yıne gıder alırdı ama oda yokk
aynen aslinda hic bi bayram okula gitmezdim ama cok önemli derslerim varbizimkiler de calismak zorunda hic bayram gibi gecmeyecek
sagol tatlimcok $ükür bugün erken cikiyorum
aaaa ne güzel yaa hadi gözün aydin canimALLAH birdaha ayrilik ya$atmasin
ni$anlin yapabilecegi en güzel $eyi yapmi$ sürprizle
cnm cok guzellll bı duygudur emınım askın sana en buyuk bayram hedıyesını vermıs hıc unutmasın artık darısı basıma dıorum neysekı askımla su yan yanayım safak 300 kusur saymıyorum
saol canım aminselam kızlar geçmişi okuyamadım..
sadece nisanın askerının süprüzüünüü okudum..gozunaydın nısancım..Allah başka ayrılık vermesin..darısı da bizlerin basına inşallah :Saruboceq:
ben ne yaptım ettım askerımın yanına gıttım haftasonu..Allah ızın verırse bu hafta sonu da gidicem..sanki hiç görmemiş gibiyim daha bi kötü oldum..
mehtabımız 6
Wayyyy nisanım çok güzel çok sevindim yaaaa
Benim listedeki herkes süprizlenio haa kimseyi depükleyemiyorum
Kizlar ama uzulmeyin bakkk..
Zaman geciyo.. öyle yada böyle..
Geri baktigim zaman kocaman 370 gün bitirdik..
Sizdede ayni öyle olucak kizlar.. yeterki ugrasacak seyler bulun
darısı senin başına canım benim geçiyor işte bir şekilde
ağlasan da zırlasanda geçiyor elden birşey gelmiyor
günaydıın meraal
günaydıınn, gözde peşindeşim 179 atarsa
cnm inş yakalanmamıştır
dün akşam ve sabah aç karnına içtim elma sirkeli suyumu kusuyodum kız az daha sen nasıl içtin 2 ay boyunca düzenli
Koş peşimden çiçemmmm
kız duygum 100lerdeiz obaaaaaaaaa süperBabykem gün geliyor su gibi geçiyor.. gün geliyor dakikalar bile ömür alıyor.. sanırım hala alışamadım ben...
Amin.. İnşallah!..
Haklısın duygucum ağlamak fayda etmiyor.. senin şafağının 300den yeni düştüğü zamanları hatırlıyorum. bak şimdi 100lerdesin.. Umut verdi bi anda bu bana..
canım yakalndıgını sanmıyorum bence gırıste vermıstır ılk gun tutupda arma yapmazlar sormadım sen mı verdın dıye e carsı olsa yıne gıder alırdı ama oda yokk
kkızım burnunu tıka ve iç güsel olmak kolay deil =)dün akşam ve sabah aç karnına içtim elma sirkeli suyumu kusuyodum kız az daha sen nasıl içtin 2 ay boyunca düzenli
Babykem gün geliyor su gibi geçiyor.. gün geliyor dakikalar bile ömür alıyor.. sanırım hala alışamadım ben...
Amin.. İnşallah!..
Haklısın duygucum ağlamak fayda etmiyor.. senin şafağının 300den yeni düştüğü zamanları hatırlıyorum. bak şimdi 100lerdesin.. Umut verdi bi anda bu bana..
canım bılmıyorum da zatece aldılar dedı yakalndım falan demedı ust devre olana kadar kulanamayız dedı ust devre oluncada carsı yok yanı bu askerlık nasıl bıtcek bılmıyorum
ya şaka gibi di mi zırıl zırıl ağlıyorduk senin de hatırlıyorum bitmiyor 300 ler dediğinikız duygum 100lerdeiz obaaaaaaaaa süper
öğk iğrenç be valla koca bir bardak içtikten sonra ağzıma iki tane mint atıyorum diş fırçalamak bile yetmiyor :)))kkızım burnunu tıka ve iç güsel olmak kolay deil =)
dün gibi di mi, halbuki ne zor geçti ama geçti işte bazen inanamıyorum yanlış mı sayıyorum acaba diyorum ama yok geçiyormuş işte
yakında plakalara başlayacağım onun heyecanı var
dün gibi di mi, halbuki ne zor geçti ama geçti işte bazen inanamıyorum yanlış mı sayıyorum acaba diyorum ama yok geçiyormuş işte
yakında plakalara başlayacağım onun heyecanı var
ya şaka gibi di mi zırıl zırıl ağlıyorduk senin de hatırlıyorum bitmiyor 300 ler dediğini
100 ler bitiyor ya maaşallah maaşallah ee kimler geldi kimler geçti bizden geçmeyecek değil ya
keşkke telini içeri sokmasaydı tatlım ama içerde belki satılır.. yada teskereciler mecbur elindekileri giderken satarlar onlara yani öyle temin edebilir tel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?