Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hemen nasıl yakalandı cnm keşke daha dikkatli olsaydı.. geri vermezler teli ama 1kaç aya tel kullanabilir tekrar tahminen alt devresi gelince... biraz sabır..

canım yakalndıgını sanmıyorum bence gırıste vermıstır ılk gun tutupda arma yapmazlar sormadım sen mı verdın dıye e carsı olsa yıne gıder alırdı ama oda yokk

cnm cok guzellll bı duygudur emınım askın sana en buyuk bayram hedıyesını vermıs hıc unutmasın artık darısı basıma dıorum neysekı askımla su yan yanayım safak 300 kusur saymıyorum

kesinlikle büyük süpris oldu
darısı başına inş

saol canım amin
allah sizede göstersin inş
ne güsel sende yanına gitmişsin

Wayyyy nisanım çok güzel çok sevindim yaaaa
Benim listedeki herkes süprizlenio haa kimseyi depükleyemiyorum

haha evetya depüklenemedim

Kizlar ama uzulmeyin bakkk..
Zaman geciyo.. öyle yada böyle..
Geri baktigim zaman kocaman 370 gün bitirdik..
Sizdede ayni öyle olucak kizlar.. yeterki ugrasacak seyler bulun

darısı senin başına canım benim geçiyor işte bir şekilde
ağlasan da zırlasanda geçiyor elden birşey gelmiyor

günaydıın meraal

günaydıınn, gözde peşindeşim 179 atarsa

Babykem gün geliyor su gibi geçiyor.. gün geliyor dakikalar bile ömür alıyor.. sanırım hala alışamadım ben...

Amin.. İnşallah!..
Haklısın duygucum ağlamak fayda etmiyor.. senin şafağının 300den yeni düştüğü zamanları hatırlıyorum. bak şimdi 100lerdesin.. Umut verdi bi anda bu bana..

nisancım h.g cnmm ahhh ahhh kavuştun askerine ne kadar güselll bende artık kavuşmak istiom yaaa =(

kız duygum 100lerdeiz obaaaaaaaaa süper

canım yakalndıgını sanmıyorum bence gırıste vermıstır ılk gun tutupda arma yapmazlar sormadım sen mı verdın dıye e carsı olsa yıne gıder alırdı ama oda yokk

keşkke telini içeri sokmasaydı tatlım ama içerde belki satılır.. yada teskereciler mecbur elindekileri giderken satarlar onlara yani öyle temin edebilir tel..

dün gibi di mi, halbuki ne zor geçti ama geçti işte bazen inanamıyorum yanlış mı sayıyorum acaba diyorum ama yok geçiyormuş işte
yakında plakalara başlayacağım onun heyecanı var

canım bılmıyorum da zatece aldılar dedı yakalndım falan demedı ust devre olana kadar kulanamayız dedı ust devre oluncada carsı yok yanı bu askerlık nasıl bıtcek bılmıyorum

bizde hep ankesörden konuştuk cnm hiç sorun olmuo merak etme 2 saat bile konuştuk ankesörden

kız duygum 100lerdeiz obaaaaaaaaa süper
ya şaka gibi di mi zırıl zırıl ağlıyorduk senin de hatırlıyorum bitmiyor 300 ler dediğini
100 ler bitiyor ya maaşallah maaşallah ee kimler geldi kimler geçti bizden geçmeyecek değil ya
kkızım burnunu tıka ve iç güsel olmak kolay deil =)
öğk iğrenç be valla koca bir bardak içtikten sonra ağzıma iki tane mint atıyorum diş fırçalamak bile yetmiyor :)))
Valla devam edicem bakalım ne olacak

dün gibi di mi, halbuki ne zor geçti ama geçti işte bazen inanamıyorum yanlış mı sayıyorum acaba diyorum ama yok geçiyormuş işte
yakında plakalara başlayacağım onun heyecanı var

Evet cnm ya..
sen plakalara düştüğünde bende 200leri bitirip 100lere düşüyor olacağımm süper... hadi duyguu geç şu plakalara artıkkkkkkkk

Meralcim daha çok yeni bırak orada düzenini kursun, bir yolunu bulur merak etme.
Ankesörlüden daha rahat konuşuluyo hem acemilikte gözdenin de dediği gibi bizde 1 saate yakın konuşuyorduk
sıkma canını aramak istedikten sonra bir şekilde mutlaka arar

ya şaka gibi di mi zırıl zırıl ağlıyorduk senin de hatırlıyorum bitmiyor 300 ler dediğini
100 ler bitiyor ya maaşallah maaşallah ee kimler geldi kimler geçti bizden geçmeyecek değil ya

meg in şafağı aynı bnm gibi idi nasıl imrenirdim ona varyaa oh bitmiş derdim hep ama şimdi kendi şafağımı beğenmiom

keşkke telini içeri sokmasaydı tatlım ama içerde belki satılır.. yada teskereciler mecbur elindekileri giderken satarlar onlara yani öyle temin edebilir tel..

canım sımdı faceden hakakrı adına acılmıs gurup buldum muhafız bolugumu ne varmıs orda hersey bulunuyomus belkı ılerleyen zamnalarda alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…