cnm hayranımı ekle öle gitben bi yemek yiyp geliorm kızlar grşrz
ya duysunlar ne olcak yawwww
bizim beyler bizi böyle beğendiler gerisi çok önemli değil :))))
bide neye sinir oluyom biliyonmu koca götlü insanlar kendilerine ne kadar güzel şeyler buluyolar ama ben bulamıyorum ya anlamıyorum gitti bi kot pantolonlar var kolum zor sığıyo puhahahahahha :))
ekledim canım buarada kızlar hedef kilonuzuda yazın
huu huuu kimse yok muuuu =)
hoşgeldin canımm
selam canıım nasılsın?
kızlar meg şeffaf oda da oylayalım
iyiyim canım sağol..sen nasılsın..
kızlar burdaydı ama kayboldular bı andaa
başka topiğe takılmışlardır :)
ben de iyim canım saol, gün saymaya devam,bugün 68 aksaraya selam yolluyorum :))
maşallah safagına canım
evet kesın baska topıclerdeler ama bulmak ımkansızz =))
askerlık ömrümüzden ömür götürüo resmeeeen =((
ya ılık suyun içine bir yemek kaşığı kadar koydum karıştırdım içtim ben mi onu içtim o mu beni içt bilmiyoru ama :Sslm kızlar ben geldimduygucm elma sirkesini nasıl içtin sen okadar kötü olmaması lazım
hımm bende sabah bir dilim kepek ekmeği ve bir kk kadar peyaz peynir şekersiz çay, 11 de mandalina, 12 de bir kase çorba ve bir tabak nohut.cnm ben mesela 11 gibi bi kase çorba içtim 1 de bi tane elma yice m 3 gibi bi avuç kadar tuzlu leblebiiii bu şekilde ama mutlaka ve mutlaka su içiorum en az 3 lt
oh oh nefissabah ılık su ile başladım
2br şekersiz çay,1kk peynir,1salatalık,1dilm ekmek
ara-elma
öğle-1kase çorba yanındada marul salatası düşünüorm
yemekteydim tatlım şimdi geldim ondan bak yazdım yukarıduyguuu kız elma sirkesini nasıl içiyosun sen biraz önc yzdım görmedin sanırım
Saol canıım darısı başına :) hiç sorma resmen ömrümden ömür gittiğini hissediyorum ben de, boşu boşuna geçen bir sene gibi düşünüyorum... gerçekten fazla uzun 15 ay geçenlerde konuştuk nişanlımla, bizden geçti artık kendimiz için demiyoruz yanii kim olursa olsun "askerlik" olarak uzun bir süre gerçekten acı .ektirmeye başlıyor bir süre sonra..
anaaağğğmm flavırımın şafağının güselliğine bak hele maşallahhh
yarın Zonguldaktasınn:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?