h.geldin canım saolasn iim alışıcaz mecbur zor ama aramadı 2gündür merak ettm...sen nasılsın sonlara doğru özlem daha çok artıyo sanırımduyguuummmm selam nabeeer? :)
Megiiimmm naber nasılsn, ben kullandım oyumuu
Kevsercim nasılsın bugün daha iyi misin?
Amin canım sağol :Saruboceq:
kesınlıkle oyle Allah daha buyuk acılar yasatmasın ama gerçekten acı çekiyoruz resmen..
ben nişanlımla hergün 1 saat bıle olsa gorusurdum sımdı kendımı yarım hıssedıyorum..hiçbir şeyden zevk alamıyorum..
bizde cogunu bıtırdık ustalastık artık ama tek dileğim askerliğin düşmesi..
Allah bizleri de sevdiklerimize sağslaim kavuştursun inşallah :Saruboceq:
selam tatlım iyiyim napim sabah kulaklarını çınlattım gördün mü bilmiyorum :)duyguuummmm selam nabeeer? :)
nefesim umutlandırma kendini olur mu, sağ salim gelsinler de biran önceAmin canım sağol :Saruboceq:
kesınlıkle oyle Allah daha buyuk acılar yasatmasın ama gerçekten acı çekiyoruz resmen..
ben nişanlımla hergün 1 saat bıle olsa gorusurdum sımdı kendımı yarım hıssedıyorum..hiçbir şeyden zevk alamıyorum..
bizde cogunu bıtırdık ustalastık artık ama tek dileğim askerliğin düşmesi..
Allah bizleri de sevdiklerimize sağslaim kavuştursun inşallah :Saruboceq:
duygucm fazla koymuşsun 1su bardağı suyun içine 1tatlı kaşığı yada çay kaşığıyla koy öyle iç..sennki fazla olmuş ben çay kaşığıyla koyuyorm belli bile olmuo bide öle dene canım bakalım
saol Megiiimmmm, evet yaa maaşallah geldik bu günlere çok şükür ama bitsin artık yetti yaniii
amin canım inşallah gönderdiğim gibi ruhen ve fiziken sağlıklı gelsinler başka bişey dilemiyorum, tek duam bu konuda..
selam tatlım iyiyim napim sabah kulaklarını çınlattım gördün mü bilmiyorum :)
begümün şafağını kıskanır oldum dedim :)))
nefesim umutlandırma kendini olur mu, sağ salim gelsinler de biran önce
hadi be, valla mı kız ben yemek kaşığı biliyodum
ama benim su bardağımda biraz öküzvari :)) büyük yani o yüzden yemek kaşığıyla koydum :S
kevsercim sen bal koyuyor musun içine
megcm şeffaf oda nerde:26:
kızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü
ben artık kulaklarımı kapatmış durumdayım bu konulara çünkü en son çok ümitlenmiştim ve çok üzüldüm ömrümden ömür gitti yanievet canım inşallah..
yok canım çok umutlanmıyorum artık ama yine de 20 aralıgı beklıyorum..belki komutanlara bilgi ulaşmıştır diye..
a aa ben sabah ve akşam aç karnına içiyorum ayol hepten yanlış mı yapıyorum ama gözde öyle dedi :S haydaaben bal koymuyorum yemekten sonra içiom canım 5-10dk içinde etkisini gösteriyo bende..ama ara vererrk iç bir hafta dene ara ver..
ooyy hayranım doğum günün kutlu olsun sevdiğinden ayrı son doğum günün olur inşallah hep birlikte kutlarsınız. :)kızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMkızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü
h.geldin canım saolasn iim alışıcaz mecbur zor ama aramadı 2gündür merak ettm...sen nasılsın sonlara doğru özlem daha çok artıyo sanırım
selam tatlım iyiyim napim sabah kulaklarını çınlattım gördün mü bilmiyorum :)
begümün şafağını kıskanır oldum dedim :)))
nefesim umutlandırma kendini olur mu, sağ salim gelsinler de biran önce
bak nası geçivericek günler anlamıcaksın bile flavırım canımm benimsen karşılama hazırlıklarına başla bence
kızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü
aaa çok acaip bişeeeyyy:S
görünmez oldum artık bu topikte sanırım(
flavırım görüyo beni bi tek..
yok duygucm yanlış değil..ben kendim denedim öyle yemekten sonra herkeste fakl etki yapar tabiki..sadece sirkeye dikkat et sen az koymaya çalış
ya evet azaldıkça strese giriyor insan sabır kalmıyor birde seninki hiç izne gelmemiş daha kötü yaaa yok görmedim duyguum, darısı başına, geçiyo zaman maaşallah, geçen zamanda sorun yok da kalan süre gözünde büyüyo insanın, hızlı geçeceğini bilsen de sabır kalmıyo bi süre sonra özlemden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?