Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygucm fazla koymuşsun 1su bardağı suyun içine 1tatlı kaşığı yada çay kaşığıyla koy öyle iç..sennki fazla olmuş ben çay kaşığıyla koyuyorm belli bile olmuo bide öle dene canım bakalım

duyguuummmm selam nabeeer? :)

Megiiimmm naber nasılsn, ben kullandım oyumuu

Kevsercim nasılsın bugün daha iyi misin?
h.geldin canım saolasn iim alışıcaz mecbur zor ama aramadı 2gündür merak ettm...sen nasılsın sonlara doğru özlem daha çok artıyo sanırım

amin canım inşallah gönderdiğim gibi ruhen ve fiziken sağlıklı gelsinler başka bişey dilemiyorum, tek duam bu konuda..

duyguuummmm selam nabeeer? :)
selam tatlım iyiyim napim sabah kulaklarını çınlattım gördün mü bilmiyorum :)
begümün şafağını kıskanır oldum dedim :)))
nefesim umutlandırma kendini olur mu, sağ salim gelsinler de biran önce

hadi be, valla mı kız ben yemek kaşığı biliyodum
ama benim su bardağımda biraz öküzvari :)) büyük yani o yüzden yemek kaşığıyla koydum :S

kevsercim sen bal koyuyor musun içine

saol Megiiimmmm, evet yaa maaşallah geldik bu günlere çok şükür ama bitsin artık yetti yaniii

bak nası geçivericek günler anlamıcaksın bile flavırım canımm benimsen karşılama hazırlıklarına başla bence

amin canım inşallah gönderdiğim gibi ruhen ve fiziken sağlıklı gelsinler başka bişey dilemiyorum, tek duam bu konuda..

evet canım inşallah..

yok canım çok umutlanmıyorum artık ama yine de 20 aralıgı beklıyorum..belki komutanlara bilgi ulaşmıştır diye..

hadi be, valla mı kız ben yemek kaşığı biliyodum
ama benim su bardağımda biraz öküzvari :)) büyük yani o yüzden yemek kaşığıyla koydum :S

kevsercim sen bal koyuyor musun içine

ben bal koymuyorum yemekten sonra içiom canım 5-10dk içinde etkisini gösteriyo bende..ama ara vererrk iç bir hafta dene ara ver..

aaa çok acaip bişeeeyyy:S
görünmez oldum artık bu topikte sanırım(
flavırım görüyo beni bi tek..

evet canım inşallah..
yok canım çok umutlanmıyorum artık ama yine de 20 aralıgı beklıyorum..belki komutanlara bilgi ulaşmıştır diye..
ben artık kulaklarımı kapatmış durumdayım bu konulara çünkü en son çok ümitlenmiştim ve çok üzüldüm ömrümden ömür gitti yani
o yüzden hiiç takmıyorum olursa sürpriz olsun diye :)
ben bal koymuyorum yemekten sonra içiom canım 5-10dk içinde etkisini gösteriyo bende..ama ara vererrk iç bir hafta dene ara ver..
a aa ben sabah ve akşam aç karnına içiyorum ayol hepten yanlış mı yapıyorum ama gözde öyle dedi :S haydaa
kızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü
ooyy hayranım doğum günün kutlu olsun sevdiğinden ayrı son doğum günün olur inşallah hep birlikte kutlarsınız. :)

yok duygucm yanlış değil..ben kendim denedim öyle yemekten sonra herkeste fakl etki yapar tabiki..sadece sirkeye dikkat et sen az koymaya çalış

h.geldin canım saolasn iim alışıcaz mecbur zor ama aramadı 2gündür merak ettm...sen nasılsın sonlara doğru özlem daha çok artıyo sanırım

Evet mecburen alışıyosun başka şans yok..
Hiç sorma, izne gelmemeleri hem iyi hem kötü canım, benimki hiç gelmedi diye özlem tavan yapmış durumda sabır da yerlerde sürünüyo.. biran önce bitmeli diyosun başka bişey diyemiyosun..

aa yok görmedim duyguum, darısı başına, geçiyo zaman maaşallah, geçen zamanda sorun yok da kalan süre gözünde büyüyo insanın, hızlı geçeceğini bilsen de sabır kalmıyo bi süre sonra özlemden...

bak nası geçivericek günler anlamıcaksın bile flavırım canımm benimsen karşılama hazırlıklarına başla bence

yaaa moralim yerine geldi megim yaaa süpersin :)) neler yapsam acaba yaa akıl ver bana

kızlar bugün benim doğum günüm hayatımda geçirdiğim en buruk doğum günü

canım beniim doğumgünün kutlu olsuuun, ben de geçen sene doğumgünümden bir gün önce yolcu etmiştim nişanlımı dağıtım izni dönüşü, çok kötüydüm ama bak kısmetse bu sene yanımda olucak 22 şubatta geçiyo zaman, biz kutlarız bu sene sana sağlıklı mutlu upuzuuun bi hayat dileriz:)

aaa çok acaip bişeeeyyy:S
görünmez oldum artık bu topikte sanırım(
flavırım görüyo beni bi tek..

hehehee ama sen gerçketen görünmezsiiin:))

yok duygucm yanlış değil..ben kendim denedim öyle yemekten sonra herkeste fakl etki yapar tabiki..sadece sirkeye dikkat et sen az koymaya çalış

tamam tatlı kaşığı kadar koyayım o zaman ama yemekten sonra çok şişkinlik hissederdim şimdi öyle birşeyim yok
iki gündür ya güzel birşey sindirime yardımcı oluyor demek ki

ya evet azaldıkça strese giriyor insan sabır kalmıyor birde seninki hiç izne gelmemiş daha kötü ya
biran önce zaman akıp gitsin kurtulalım hep beraber ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…