Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen duygucum sindirime yardımcı..yemekten sonra denedim ben ozmanda hafifletio insanı..
flowerb bişey kalmamış canımya azcıkta sabır..megn dediği gibi hazırlıklara başla sen..gör bak nasıl geçio o günlerde..kafanı dağıt böyle şeylerle..

ŞAFAK 80 OSMANİYE'YE SELAMLAR
89 / 4
TESKERECİ SON İMPARATOR
:98: SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİM :98:
BAŞKA YOOOKKK

ya evet azaldıkça strese giriyor insan sabır kalmıyor birde seninki hiç izne gelmemiş daha kötü ya
biran önce zaman akıp gitsin kurtulalım hep beraber ya

evet yaaa 9 ay oldu birbirimizi görmedigimiz, interneti de yok çarşısı da yok, iyice unuttuk birbirimizi
amiiinnnnn... bitsin de kurtullaım vallaa...

doğru diyosunuz da neler yapayım ki hazırlık bilemiyorum, siz aklı verin banaaa

ŞAFAK 80 OSMANİYE'YE SELAMLAR
89 / 4
TESKERECİ SON İMPARATOR
:98: SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİM :98:
BAŞKA YOOOKKK

didemiiimmm geliyosun arkamdan bak süpeeeerr=)) maaşallah şafaklarımıza, tezkereci devreler girin sırayaaa, kavuşmaya koşuuunnn=))

deme kız öyle unuttuk filam
ama çok zor az daha sabır bişey kalmadı ço şükür

bence şimdiden ne hazırlık yapabilirsin ki kendini şimdiden heveslendirme 15 gün kala yaparsın ne yapıcaksan 2 aydan fazla zamanın var çünkünüm

Ebet canımm şükürler olsunnn

Evet kevsercim azaldı şükürler olsun sizde çabukcanak geçin inşallah plakalara buarada enişteyi odunluktan muaf edebildinmi canoo

edemedim henüz didemcm odunluktan memnun kendisi..gelince bi kafeye oturalım dedik önden önden gidio ya arkada kaldım biara beni bekle die arkasndan söylendim falan

didemiiimmm geliyosun arkamdan bak süpeeeerr=)) maaşallah şafaklarımıza, tezkereci devreler girin sırayaaa, kavuşmaya koşuuunnn=))
Gelıyorum begumcum..Masallah safaklarımızada benım sinirler alt üst olmuş durumda..Askere gitmeden önce bana bağırmayan adam askere gittiğinden beri illa bağıracak bişeyler buluyo çok zoruma gidiyo..Dün çok gücüme gitti bazı tavırları ağladım keşke ben yapsaydım şu askerliği dedim..Ben herşeyde askerliğin arkasına sığınmıyorum ne olucak bağırdıysam diyor off valla konuşmaya başlasam susmıcam benide kendine benzetti bende depresif bağıran, huzursuz bi kız oldum çıktım sayesinde..
Yememi yedim geLdimm...
Hoşgeldin durum afiyet olsun nasılsın?
edemedim henüz didemcm odunluktan memnun kendisi..gelince bi kafeye oturalım dedik önden önden gidio ya arkada kaldım biara beni bekle die arkasndan söylendim falan
hadi cnm sende..canım senınkının yapısı bu ya böyle kabul ediceksin yada dua ediceksin askerde odunlugu hafiflesin bari diyee:)

Son düzenleme:

Saol didemimmmm...çok şükür iyiyimmmm 300lü rakamlarda son günüm bugün.. içimde bi ferahlık var sanki şafağım azalıyor yavaş yavaşş:)
sen nasılsın cnm şafağın iyicene azaldı heyecan doruklardadırrr sendee

didemcm hepside aynı askerde dediğin gibi daha çekilmez hal alıo..aynen bende keşke ben yapsaydım şu askerliği dedim yani..hiç yapmadığı tavırları gösteriolar ayrılma noktasına bile gelmiştik izinde..illaki yaşanıo bunlar sabretmek önemli

200ler süper hızlı geçiyo canım..
Bende iyi diyeyiiiiim iy olayım durum..Heycan var tabikide ama stres çok daha fazla bende.

kevserim zaten ya sabır diye diye bugünlere geldim..Bazen bu benim sevglim değil diyorum..Çok agresif oldu 80 gün daha ya sabır çekmeye devam edeceğim başka çaresi yok..Seninki rahatmı yeni yerinde neredeydi buarada?

slm kızlar safaak 91:)

Hoşgeldiiin, maaşallah şafağına cnm sen de arkamızdan geliyosun :))

ay bence de, ben zaten işim gereği manikürli fönlü makyajlı dolanıyorum her hafta :)) napayım şimdiden bilemedm..

ah didemcim dün konusuyoduk ya senle forum bakıma girdi sonra da girip yazamadım.. aynı konuydu işte.. benimki de öyle güzelim dün anlatıyodum ya saçma sapan sebeplerden bağırıyo çağırıyo ben de cevap vermemeye çalışıyorum elimden geldigi kadar susuyorum alttan alıyorum ama yanii bende de hal kalmadı, aynen evdekilere iştekilere bağırıp ççağıran sinirli gıcık bi tip oldum ben de( bi de haklı gibi 2-3 gün aramıyo kayboluyo sinir ediyo beni (

aynen canım çare yok biraz belli et belki frenler kendini.benimkide kırklarelinde didemcim oldu yer ii değilmiş savaş kısmına vermişler nasıl oluosa artık sürgün yeri diolar kafayı yemeden gelsem ii dio benide strese sokuo zor geçicek gibi canm..hepimize allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…