Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aaa olurmu ole şey yaaaaaaa hıc bıseyı mahvetmedın kı tatlım..Dünki konu noldu sonuc neeye baglandı?

tatlım üzme kendini konu ne bilmiyorum ama bak ümidini tamamen kesitğinde bile herşey yoluna girmişti ne güzel..şimdi de girer inşallah cnm bnm...

noldu laydddddddıımmmm
Aaa olurmu ole şey yaaaaaaa hıc bıseyı mahvetmedın kı tatlım..Dünki konu noldu sonuc neeye baglandı?
sonuc kötü olduu ben mahfettim herseyiiii

tatlım üzme kendini konu ne bilmiyorum ama bak ümidini tamamen kesitğinde bile herşey yoluna girmişti ne güzel..şimdi de girer inşallah cnm bnm...
Lady mm kıyama sana üzülmeee

insallah canim neden bilmiyorum ama ben bu defa cok kötü oldum
izinde hersey güzel gecti , o tam istedigim gibiydi ben mahfettim herseyi ya tam aramiz cok güzel giderken

sagolun kizlar

üzme kendini cnm hayırlısını dile sadece.........

ben çıkıyorm iyi akşamlarrrrrrrr

Üzülme ladyım lutfen hem son kez kesın yıne konuscaksınız emın ol ozman hersey hallolup gıtsın..

çağlacım teşekkür ederim
kadınlar hamamı-11.hafta şeffaf oda oylamasına gelinis kıslar:13:

üzme kendini cnm hayırlısını dile sadece.........

ben çıkıyorm iyi akşamlarrrrrrrr
sagol canim
iyi aksamlar grsrz

Üzülme ladyım lutfen hem son kez kesın yıne konuscaksınız emın ol ozman hersey hallolup gıtsın..
insallah konusuruz gitmedn canim ama sanmiyorum , cok büyük bi hata yaptim ya tam firsat varken

selam kızlar nasılsınız??

geçmişi okuyamadımm yınee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…