cok kötüyüm ya
dersteyim ama aklima zerre kadar ders girmiyo ve o kadar da basit ki konular , sinavimda var sabah
askerimin son izin günü , geldi geleli her$ey süper giderken ben dün ak$am mahfettim ya
kendime o kadar cok kiziyorumkicok kötü oldum aylardir bekledigim firsatlar ayagima geldi ben mahfettim
cok kötüyüm ya
dersteyim ama aklima zerre kadar ders girmiyo ve o kadar da basit ki konular , sinavimda var sabah
askerimin son izin günü , geldi geleli her$ey süper giderken ben dün ak$am mahfettim ya
kendime o kadar cok kiziyorumkicok kötü oldum aylardir bekledigim firsatlar ayagima geldi ben mahfettim
ne oldu cicim yaaa?
yazdim canim duru ya cevapladim , deli oldum ya
aklima bi$e girmiyo ya sanki böyle beynim durmu$ gibi hissediyorum kendimi
noldu laydddddddıımmmm
sonuc kötü olduuAaa olurmu ole şey yaaaaaaa hıc bıseyı mahvetmedın kı tatlım..Dünki konu noldu sonuc neeye baglandı?
tatlım üzme kendini konu ne bilmiyorum ama bak ümidini tamamen kesitğinde bile herşey yoluna girmişti ne güzel..şimdi de girer inşallah cnm bnm...
Lady mm kıyama sana üzülmeee
sonuc kötü olduuben mahfettim herseyiiii
insallah canim neden bilmiyorum ama ben bu defa cok kötü oldum
izinde hersey güzel gecti , o tam istedigim gibiydi ben mahfettim herseyi ya tam aramiz cok güzel giderken
sagolun kizlar
sagol canimüzme kendini cnm hayırlısını dile sadece.........
ben çıkıyorm iyi akşamlarrrrrrrr
insallah konusuruz gitmedn canim ama sanmiyorum , cok büyük bi hata yaptim ya tam firsat varkenÜzülme ladyım lutfen hem son kez kesın yıne konuscaksınız emın ol ozman hersey hallolup gıtsın..
yaa eski kk istiorum beeeeen
kuzum napıon bakim ben o topik bu topik geziomtıkk tıkk nerde karularr yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?