Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum kızlar..

nasılsınız???

selam canııım...

Fides'in dediği gibi canım askerlik yaptıkları yer ve şartların zorlugundan böyle oldu, bizde de haklı olarak hal kalmadı artık ama gelince düzelecek inşallah herşey güzel olucak didemim

slm kızlarr nasılsınız

gözdeeem naber nasılsın yaa biz bildigin gibi boğuşmaya devam işte :)

Kendi adıma iyiym cnm sen nasılsın?..

ya benim devrem vardı bitanee pissy nerelerde acepp:26:

canıım, pissy nişanlısını ziyarete gitmişti geçen hafta, ya gelmedi daha ya da foruma gelemiyor

katılıyorum canm sana, bizimkilerin şartları gerçekten çok zor, ama çok alttan aldık bizde biraz karşılıgını görsek fena mı olur yaa acaba yaptıklarının gerçekten farkında deiller mi (

merhabbaaa :)

ben bi gidip bi geliyorum
aynı site de öyle bi gidip bi geliyor yazıları takip edemiyorum ya

aynen öyle kaç gündür siteye giresim gelmiyo

ay daraldım yaa yaptıgım yorumları yazamıyorum habire bakıma giriyo unutuyorum ne konusuyoduk (

kaynana çaydanlık gibidir fokur fokur kaynar
gelin demlik gibidir sinsi sinsi demlenir oğlan bardaak gibidir bir gelin dokldurur bir kaynana
görümce çay kaşığı gibidir arada bir gelir ortalığı karıştıırır
çocuk şeker gibidir ortalığı tatlandırır
kayınpederde çay tabağı gibidir okkalıca oturur .

ben kaçıyorum kızlaaarrrr iyi akşamlaaarrr...

o öyle bişey ki gözdem, stres acayip etkiliyo ben ki he ay aynı günü gören insan hiç olmadıgım bile oldu...

Kızlarrrrrrr bı tavsıyenız var mı hızlandıran özle gunu??? stres ustune bastıryorrrr yuzum mahvoluyor pof

ben kaçıyorum kızlaaarrrr iyi akşamlaaarrr...

o öyle bişey ki gözdem, stres acayip etkiliyo ben ki he ay aynı günü gören insan hiç olmadıgım bile oldu...

Evet cnm ya hep aynı gunde oluyordum bgun olmam gerekıyordu hayır sancı da yok fazlaa.NEYSE HADI ÖPT CNM GÖRŞRZ

Hayırdır lady mm nen varr
dünde yazmışsın ama aniden çıkmak zorunda kaldı tatlım kusura bakma

cok kötüyüm ya
dersteyim ama aklima zerre kadar ders girmiyo ve o kadar da basit ki konular , sinavimda var sabah
askerimin son izin günü , geldi geleli her$ey süper giderken ben dün ak$am mahfettim ya
kendime o kadar cok kiziyorumki cok kötü oldum aylardir bekledigim firsatlar ayagima geldi ben mahfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…