hoşgeldinnn..
hoşgeldiiinn:)
Anlıyorum cnm..Bakalım sabredelim az daha karşılığını alırız elbet eşşek değiller ya görürler yaptıklarımızı elbet..Benimkide az zaman geçsin siniri geçer ama kalp kırılıyo bu nasıl geçicek önemli olan bu..Geldiklerinde kırdıkları gib onarırlar umarım begümcüm çünkü geldiklerinde şuan olan sabrımız kalmayabilir.benim de huyum sonuna kadar kullanırım bir insanın bendeki sabır sınırını, sonra ben de bi patlarım sonra da unutup geri dönemem.. 10 senelik en iyi arkadaşım dedigim kişiyi bile sildim yok ettim hayatımdan.. korkuyorum öyle patlarım diye, inşallah didemcim herşey güzel olucak birbirimize destek olalım sabredelim sonra güzel şeylerden konuşuruz :)
benim nişanlımın huyudur, ani parlar sinirliyken gözü kimseyi görmes sonra bi kaç dakika uzaklaşır bana dokunmayın der, o bi kaç dakikadan sonra hiç bişey olmamış gibi kedi gibi geri gelir ama sen kırılmış kalıyosuntabi onun gibi sıfırlanamıyosun da bunu anlamıyo maalesef..
hoşgeldinnn..
tam izin günü belli olsun sayıcam cnmm.. daha şimdiden şöyle yapcaz şura gitcez diye hayaller kuruyoruzzz
Anlıyorum cnm..Bakalım sabredelim az daha karşılığını alırız elbet eşşek değiller ya görürler yaptıklarımızı elbet..Benimkide az zaman geçsin siniri geçer ama kalp kırılıyo bu nasıl geçicek önemli olan bu..Geldiklerinde kırdıkları gib onarırlar umarım begümcüm çünkü geldiklerinde şuan olan sabrımız kalmayabilir.
slm kızlarr nasılsınız
hoşbuldum kızlar..
nasılsınız???
oh ne güzel ya durum maşallah bebeğim sizeeee
kalbim alev alev zatiiiicanım noldu? seninki çok mu sinirli
hoşgeldiiiinn
ben iyiyim, sen nasılsınn bakalım????
bırak kalbin alev alsın :)))))))))
slm kızlarr nasılsınız
Kendi adıma iyiym cnm sen nasılsın?..
ya benim devrem vardı bitanee pissy nerelerde acepp:26:
kalbim alev alev zatiiii
h.b kankam napıonkankam hoşgeldin canım benimmmmm
evet fidescim zaten yeni olan bi durum değil askerliiiiiik boyunca böyleydi
iyi sayılırım ya. askerim dün birden sinirlendi anlamadım. ona canım sıkkın açıkcası ama, bilemiyorum...
hehe =)))) smiliyleeerr nirdeeee neden burda çıkmayooo kısa yoldaaann
ne olduki canım anlatmak ıstermısınhımm zor vallaa.. bulunduğu yerden olabilir... benimkinede geliyoda arada ama. mesela dün bişey anlattım, sonra canı sıkılmış gibi geldi noldu derken birden bik bik bik başladı ama öyle çok kızmadı. genede canım sıkıldı. aman yaaa =((
selam hoşgeldinselam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?