Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun cnm gitsin de temelli gelsin seni depükleyeyim sıra bana da gelsinnn

Günaydın kızlarr
Şafağım sadece 2
cuma gecesi depüklemeye beklerim hepinizii

günaydın cnmm gelmez olurmuyuz gelcez tabi seni depüklemeyeee

Günaydın babykem, incim şafak 67 Zonguldak'a selaaaammmmm :80:

babykeeemmm şimdiden allah kavuştursun diyeyim, az kaldı bak biticek inşallah herşey çok güzel olucak.. arada ben umutsuz, mutsuz, huzursuz olsam da inşallah herşey güzel olur diyorum... :44:

inciiimmmm sana söylenebilecek çok bişey yok yaa maaşallah bitti valla gözümüzün önünde mucize gibi geliyo şu anda bana :23 nasıl duygular yaşanıyo anlat bakalım biraz olsun moral olur belki

Çivi çaktım zatii burayaa 9/3 lerin son şafakçısı

KIZ kalmış 2 güncük şurda biz napalım 175 gün daha var bnm

flowerim bende askerimi almak istiom artık oralardan dün çok üzüldüm öle yorulmuş ki 3 gündür uykusuz geziooo nöbet bitio devriye devriye bitio nöbettttt yaaaaa

Canım benim günaydın,
Anlatılması gerçekten çok güç.. Bir sınav maratonuna var gücünle emek harcadığını ve 2 gün sonra istediğin sonuca ulaştğını hayal et.. Daha dün sanki ben buraya katışmış gibi hissediyorum kendimi.. Hatta tickerimde 3 months yazıodu sevinmiştim az kaldı diye Plakaları herkes nasıl geçtiğini anlamadğını söylerdi gerçekten öyle oluyormuş hiç anlamadım... Bugünlerde benimki biraz stresli bunu bana yansıtıo arada tartışıyoruz.. Eskisi kadar heyecanlı değilim bu yüzden.. Ama yinede o heyecanı söndürmeye yetmiyo.. Mükemmel bişey...

canım çok sıkkın gözdem ya az kaldı biliyorum ama tuhaf bi psikolojiye girdim ben, bi yanım gelsin herşeye kaldıgımız yerden devam edelim diyo bi yanım çekingen bu konuda, yanlızlığa fena alıştım galiba... telefonda konusurken o da anlıyo tatsız keyifsiz konusuyorum, var sende bişeyler ama hayır olsun dedi dün.. yok bişey ya gel artık sıkıldım ondandır falan dedim geçiştirdim.. :85:
çok fazla koptuk, uzak kaldık yaa eziyet resmen bu, çok merak ediyorum bitene kadar nası geçecek bu şekilde, gelince nasıl olucak...

dediğin gibi aynen bizde de aşırı stres, sinir var, bi konuşmamız güzel geçiyosa biri tatışmalı son bi kaç seferdir, sanırım o yüzden ben de böyle oldum :2:

kızz geçerrr o psikolojiiii şimdiii biii gelsn aşkın bi sarıl ona herşeyi unutursun o andaa

kuzum ama bizde 460 tan başladık.. sen yeni gönderdiinde biz yarılamıştık nerdeyse

kız şimdi ben bile yarıyı çoktan geçtim

Aminn allah once seni kavusturacak allahin izniyle..
Ondan sonra bennnn.. oleyyyyyyyyy :))))

Gözdecim

Tmm ule tezkereci Devre bizizzzzzzzz :) dur hele

huhuhuh selam asker yarenleri nasılsınız bakalım

zehram çok şükür sende yedin askerliği ne diyeyim:)şu an hiçbişey hissedemiyosundur şu son saatler daha bir yavaş çekiyo ve iyice sabırsızlanıyosun bende öleydi akşam olsun eve gidim yatim ertesi gün derdim

begümcüm hepimiz o yollardan çektik seninki yalnızlık değil özlem fazla bastırdığından böyle düşünüyorsun ama geldiğinde hepsi geçicek tatlım üzülme ttatlım

gözdem sende öle 175 günün kalmış ne güzel sevinmelisin balım daha yeni gönderenler ne yapmış onları bir düşünsene daha alışamıyorlar bile

Gözdecim

bebekemm haha daha bayrak bende kızımm daha ben gitmedimm

Burcum valla şaka maka bitti yaa geldikten sonra başlıcak asıl şeyler ama hadi hayırlısı... siz nasptınız tatlım naısl gidiyor barıştınızmı?

Gözdecim

banane banane bende kep altıyım olum hadi depüklen artık da sıra bana gelsinnn hele

ne bilim gözüme çokkk geliooo yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…