$afagimiz 85
Askim yarin sabah gene Askere gidecek..
Ikimizde karisik duygular icindeyiz..
Hem mutlu hem üzgün..
3 hafta boyunca, günün nerdeyse her saati nette görüstük..
Simdi gene bitecek o güzel günler..
Ama az kaldi son 2.5 ay..
Asil hayatimiz askimin dönüsünde baslayacak allahin izniyle..
Seni simdiden özledim Kocacim..
Günaydın kızlarr
Şafağım sadece 2
cuma gecesi depüklemeye beklerim hepinizii
olsun cnm gitsin de temelli gelsin seni depükleyeyim sıra bana da gelsinnn
günaydın cnmm gelmez olurmuyuz gelcez tabi seni depüklemeyeee
Çivi çaktım zatii burayaa 9/3 lerin son şafakçısı
Günaydın babykem, incimşafak 67 Zonguldak'a selaaaammmmm :80:
babykeeemmm şimdiden allah kavuştursun diyeyim, az kaldı bak biticek inşallah herşey çok güzel olucak.. arada ben umutsuz, mutsuz, huzursuz olsam da inşallah herşey güzel olur diyorum... :44:
inciiimmmm sana söylenebilecek çok bişey yok yaa maaşallah bitti valla gözümüzün önündemucize gibi geliyo şu anda bana :23 nasıl duygular yaşanıyo anlat bakalım biraz olsun moral olur belki
Günaydın babykem, incimşafak 67 Zonguldak'a selaaaammmmm :80:
babykeeemmm şimdiden allah kavuştursun diyeyim, az kaldı bak biticek inşallah herşey çok güzel olucak.. arada ben umutsuz, mutsuz, huzursuz olsam da inşallah herşey güzel olur diyorum... :44:
inciiimmmm sana söylenebilecek çok bişey yok yaa maaşallah bitti valla gözümüzün önündemucize gibi geliyo şu anda bana :23 nasıl duygular yaşanıyo anlat bakalım biraz olsun moral olur belki
KIZ kalmış 2 güncük şurda biz napalım 175 gün daha var bnm
dediğin gibi aynen bizde de aşırı stres, sinir var, bi konuşmamız güzel geçiyosa biri tatışmalı son bi kaç seferdir, sanırım o yüzden ben de böyle oldum :2:
canım çok sıkkın gözdem ya az kaldı biliyorum ama tuhaf bi psikolojiye girdim ben, bi yanım gelsin herşeye kaldıgımız yerden devam edelim diyo bi yanım çekingen bu konuda, yanlızlığa fena alıştım galiba... telefonda konusurken o da anlıyo tatsız keyifsiz konusuyorum, var sende bişeyler ama hayır olsun dedi dün.. yok bişey ya gel artık sıkıldım ondandır falan dedim geçiştirdim.. :85:
çok fazla koptuk, uzak kaldık yaa eziyet resmen bu, çok merak ediyorum bitene kadar nası geçecek bu şekilde, gelince nasıl olucak...
kuzum ama bizde 460 tan başladık.. sen yeni gönderdiinde biz yarılamıştık nerdeyse
günaydın kızlar
şafak 81düzce'ye slm olsun çok şükür plakalardayım artıkın
günaydın canım ohh ne güzel bundan sonra su gibi akıp geçer canım
bebekemm haha daha bayrak bende kızımm daha ben gitmedimmAminn allah once seni kavusturacak allahin izniyle..
Ondan sonra bennnn.. oleyyyyyyyyy :))))
Gözdecim
Tmm ule tezkereci Devre bizizzzzzzzz :) dur hele
huhuhuh selam asker yarenleri nasılsınız bakalım
zehram çok şükür sende yedin askerliği ne diyeyim:)şu an hiçbişey hissedemiyosundur şu son saatler daha bir yavaş çekiyo ve iyice sabırsızlanıyosun bende öleydi akşam olsun eve gidim yatim ertesi gün derdim
begümcüm hepimiz o yollardan çektik seninki yalnızlık değil özlem fazla bastırdığından böyle düşünüyorsun ama geldiğinde hepsi geçicek tatlım üzülme ttatlım
gözdem sende öle 175 günün kalmış ne güzel sevinmelisin balım daha yeni gönderenler ne yapmış onları bir düşünsene daha alışamıyorlar bile
inşallah cnm benim ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibime geliyo :2:
Aminn allah once seni kavusturacak allahin izniyle..
Ondan sonra bennnn.. oleyyyyyyyyy :))))
Gözdecim
Tmm ule tezkereci Devre bizizzzzzzzz :) dur hele
huhuhuh selam asker yarenleri nasılsınız bakalım
zehram çok şükür sende yedin askerliği ne diyeyim:)şu an hiçbişey hissedemiyosundur şu son saatler daha bir yavaş çekiyo ve iyice sabırsızlanıyosun bende öleydi akşam olsun eve gidim yatim ertesi gün derdim
begümcüm hepimiz o yollardan çektik seninki yalnızlık değil özlem fazla bastırdığından böyle düşünüyorsun ama geldiğinde hepsi geçicek tatlım üzülme ttatlım
gözdem sende öle 175 günün kalmış ne güzel sevinmelisin balım daha yeni gönderenler ne yapmış onları bir düşünsene daha alışamıyorlar bile
günaydın kızlar
şafak 81düzce'ye slm olsun çok şükür plakalardayım artıkın
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee
Şafak 299
300lerr bitti şükürler olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?