Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin Duyguuuuuu :)

ben kaçıyorum kızlar canım çok sıkkın işe vereyim kendimi biraz kafam dağılsın, hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

ben şükür çok iyiyim duygucumm şafak 299 sonundaaa
sen nasılsınn?
hadi gözün aydın darısı 200 lerin başınaa
bende iyiyim kusmadan geldim seviniriyorum

ay hadi hayırlısı hemen iş bulursa daha kolay oturur ilişkiniz yerine.
Doğru sölemiş il söylediğin zaman alsaydın taksiti şimdiye kadar bitmişti bile :76:

o zaman işe girince aileler tanışıcak bakalım inş.duygum
doğru dedi ama kredikartı limitim yoktu pek acelesi yok dediydim o gelene kadar alırım dedim ama nerde:=)

Burcumm düzeldimi aranız tatlım sormak istemedim canın sıkılmasın diye ama çok sevindim tekrar barışmanıza cnm benimm....

gitttiiiiiii ve ben her$eyi mahfettim öylece gitti
gecmez artik bu 11 ay - sinavim var kizlar $imdi lütfen dua edin de güzel gecsin , sinavdan sonra gelirim görüsürüz

Günaydınnn şafakkk sayan güzellerrrr
günaydın canım hoşgeldin :80:
o zaman işe girince aileler tanışıcak bakalım inş.duygum
doğru dedi ama kredikartı limitim yoktu pek acelesi yok dediydim o gelene kadar alırım dedim ama nerde:=)
:) alırsın alırsın merak etme, fiyatlar düştü iyice zaten valla netbook aldım ben iyi götürüyor maaşallah
sen gidicek misin şimdi karar verdin mi annesiyle tanışmaya
amin cnm inşallahhhhh...
ne içtin yine elma sirkesimiydi tam okumadım dün amaa:26:
siz zayıflayın bende az kilo alayım diye uğraşıyorum vallahii
evet elma sirkesi son yudumu içtiğimde midem ağzımdan çıkacak sanıyorm böle gözelrim dolu dolu makyajım akacak diye ödüm kopuyor ama yine içiyorum

üf hep şöyle biraz kilo alayım diyenlere özenmişimdir arkadaş
yiyin işte canınız ne istiyrsa yahu

Burcumm düzeldimi aranız tatlım sormak istemedim canın sıkılmasın diye ama çok sevindim tekrar barışmanıza cnm benimm....

düzeldi canım bi ayrılıyoz bir barışıyoz bakalım sonumuz güzel olur inşallah yani.saol canım benim

yok bişi duygum yaaa benimki beni bi bıraksın kafasını kırarım dedim o sırada mesaj geldi benmkinden bırakmam seni diee ona gülüşüodukk
ay noluyo dedim biran gelmesine 3-5 gün kalmışken korktum be
he iyi sevindim sorun yok o zaman ee hazırlıklarını tamamladın mı bakalım
gecmez artik bu 11 ay - sinavim var kizlar $imdi lütfen dua edin de güzel gecsin , sinavdan sonra gelirim görüsürüz
bu moralle sınava da nasıl girilir bilmiyorum ama yine de bol şans canım umarım verebilirsin

aralığın sonunda alıyorum:)çeyiz işini bırakmıştım kaanla ayrılınca ama yine başladım ya bilmiyorum bir yanım git diyor bi yanım gitme diyor kararsızım heecandan anlamam bile annesinin dediklerini ben ya bilmiyorum duygum sizce ne yapmalıyım görüşleriniz nler

Lady üzülme..başarılar cnm biraz kafanı toplamaya çalış...

ayyy o kadar kötü tadı yaniii:18:
bende zayıf değilim ama ben şöyle balık etli olmak istiyorum aşkımda hep al al diyo.. sürekli alıp veriyorumm sabit kalamıyorum bitürlü...

iyi hadi bakalım :)

Git burcum ya tamamen döndü sonuçta seninki istiyormuşta götürmek e annesi de davet etmiş
git niye gitmiyorsun, hem resmi bir dille niyetini belli eder kadın bak bakalım bi tanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…