Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet bitti asıl geldiği gün tekrar gidicekmiş gibi hissediyosun o çok komik oluyor ben kalkıp askeriyeyi aramıştım düşün yanialışkanlık işte:)
evet canım barıştık pazartesi günü cevahire geldi baya konuştuk işte hiç sormadın niye ısrar ediyosun diye dedi ne yapcaktım bilio muusn deid yüzük aldıydım sana sana süpriz yapıcaktım ama sen öle deyince attım yüzüğü sinirlenip deid annem bi yandan beynimi yiyo getir tanışlaım diye hemde bayram diye dedi sürekli söleyip durdu dedi sende öle deyince çok sinirlendim dedi haftasonu bekliyo bak annem çok istiyo tanışmka dedi biz ne kadar ayrılısak ayrılalım en fazla 5 gün ayrı kalabiliriz sonra yine barılıyoz vazgeçemiyoz birbirimizden aşkımızdan dedi bilmiyorum gitsem mi?

banane banane bende kep altıyım olum hadi depüklen artık da sıra bana gelsinnn hele

ne bilim gözüme çokkk geliooo yaaaaa

böle düşünme canım benim bak daha dün gibi hatırlıyorum 300 lerde olduğunu o yüzden geçiyor nerden nereye

hayranım geçiyo balım geçiyo

durumm nasılsın uzun zamandır konuşamıyoz seninle ya maş.şafağına kız seninkiler ne çabuk geçti kız

günaydın burcum, durum, hayranim.. hoşgeldiniz.. :)

valla burcum doğru diyosun inşallah geçer..

incim düşün yaa sizin 3 gün kaldı sinir stres yaşıyosunuz, bizim daha 67 gün var bizimki şimdiden dellendi... (

günaydın cnm
valla bizimde daha 81 gün var biz bile dellendik yawww

geçiyo canım geçiyo
nişanlının bu durumu gayet normal izinde kullanmadığı için özlemi çok fazla ailesine ,sana karşı o yüzzden sen alttan al durumu idare et begümcm

burcum süperim desem yeridir şükürler olsun.. ne hızlısı ayol 300lere takılmıştım resmen sonunda bitti..sen nasılsın kuşum özledim senii

Hoşbuldum begümcüm

burcum süperim desem yeridir şükürler olsun.. ne hızlısı ayol 300lere takılmıştım resmen sonunda bitti..sen nasılsın kuşum özledim senii

Hoşbuldum begümcüm

çok şükür bitirdin umarım 200 ler hızlı geçer anlamzsın bende iyiyim çok şükür umarım en kötü günün böle olur canım
bend eözledim seni senn facen var mı

emek harcayınca insan bırakıp gitmek zor gelir hep... bence git tatlım tanışmaya .. bi sakıncası olucağını sanmıyorum..
tak incim tak ben çok mutluyum... sanki şafağım azalıyor.. umutluyum bu günlerde.....
asıl seni sormalı ne kaldı şurda heyecandan yerinde duramıyorsundur sen şimdiii
sorma vallaa hem gelsin istiyorum hemde bugün çarşamba ne çabuk geçti diyorum yavaş gelmesini ister gibi... tırstım galibaa
valla 460 tan bugüne kadar o stres bitmedi tatlım.. geldikten sonra inşl. en kısa sürede çalışmaya başlar çünkü evdeykende stres yapar :18: işe girerse sıkılmaya bana bulaşmaya vakti kalmaazz

kesinlikle canım.kendisi yazdı bana adımı o attı bu sefereğerki çıkarsam evden gidim bari kadın o kadar ısrar ediyo madem

çok şükür bitirdin umarım 200 ler hızlı geçer anlamzsın bende iyiyim çok şükür umarım en kötü günün böle olur canım
bend eözledim seni senn facen var mı

inşallah 200ler su gibi geçer burcum. çok saol..face yok cnm maalesefff.. sende eskisi gibi girmiyorsun artıkk işlerddenmi cnm?

incim karmakarışık olmuşun çok normal cnm valla...neyden tırscan kızz askın gelecek seni sımsıkı saracaakkk sonra hiç bırakmayacakkk bundan korkulurmuuu

Günaydıınn, ben geldim

Burcu gözünaydın :) Bak dediğim gibi oldu demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış

Günaydıınn, ben geldim

Burcu gözünaydın :) Bak dediğim gibi oldu demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış

günaydın hoşgeldin canım

saol canım:)evet ya hergün arkadaşımla konuşmuş etmiş bugün iş görüşmesine gidicek bakalım
900-1,300 arasıymış laptopdan açıldı konu diyoki sen laptopu alana kadar ben bir ev alıp dayar döşerim diyo deli bu çocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…