böyle düşünme bak birçok insan ben dahil su gibi akıp geçtiğini söyledik
karamsar olma hiçbir zaman canım
Günaydın Kızlarr
Nasılsınız ?
Nazaar boncuğu takalım sizlerede
bebekemm haha daha bayrak bende kızımm daha ben gitmedimm
Burcum valla şaka maka bitti yaa geldikten sonra başlıcak asıl şeyler ama hadi hayırlısı... siz nasptınız tatlım naısl gidiyor barıştınızmı?
Günaydın Kızlarr
Nasılsınız ?
Nazaar boncuğu takalım sizlerede
banane banane bende kep altıyım olum hadi depüklen artık da sıra bana gelsinnn hele
ne bilim gözüme çokkk geliooo yaaaaa
günaydın burcum, durum, hayranim.. hoşgeldiniz.. :)
valla burcum doğru diyosun inşallah geçer..
incim düşün yaa sizin 3 gün kaldı sinir stres yaşıyosunuz, bizim daha 67 gün var bizimki şimdiden dellendi...(
geçiyo canım geçiyogünaydın burcum, durum, hayranim.. hoşgeldiniz.. :)
incim düşün yaa sizin 3 gün kaldı sinir stres yaşıyosunuz, bizim daha 67 gün var bizimki şimdiden dellendi...(
böle düşünme canım benim bak daha dün gibi hatırlıyorum 300 lerde olduğunu o yüzden geçiyor nerden nereye
hayranım geçiyo balım geçiyo
durumm nasılsın uzun zamandır konuşamıyoz seninle ya maş.şafağına kız seninkiler ne çabuk geçti kız
günaydın burcum, durum, hayranim.. hoşgeldiniz.. :)
burcum süperim desem yeridir şükürler olsun.. ne hızlısı ayol 300lere takılmıştım resmen sonunda bitti..sen nasılsın kuşum özledim senii
Hoşbuldum begümcüm
emek harcayınca insan bırakıp gitmek zor gelir hep... bence git tatlım tanışmaya .. bi sakıncası olucağını sanmıyorum..evet bitti asıl geldiği gün tekrar gidicekmiş gibi hissediyosun o çok komik oluyor ben kalkıp askeriyeyi aramıştım düşün yanialışkanlık işte:)
evet canım barıştık pazartesi günü cevahire geldi baya konuştuk işte hiç sormadın niye ısrar ediyosun diye dedi ne yapcaktım bilio muusn deid yüzük aldıydım sana sana süpriz yapıcaktım ama sen öle deyince attım yüzüğü sinirlenip deid annem bi yandan beynimi yiyo getir tanışlaım diye hemde bayram diye dedi sürekli söleyip durdu dedi sende öle deyince çok sinirlendim dedi haftasonu bekliyo bak annem çok istiyo tanışmka dedi biz ne kadar ayrılısak ayrılalım en fazla 5 gün ayrı kalabiliriz sonra yine barılıyoz vazgeçemiyoz birbirimizden aşkımızdan dedi bilmiyorum gitsem mi?
sorma vallaa hem gelsin istiyorum hemde bugün çarşamba ne çabuk geçti diyorum yavaş gelmesini ister gibi... tırstım galibaatak incim tak ben çok mutluyum... sanki şafağım azalıyor.. umutluyum bu günlerde.....
asıl seni sormalı ne kaldı şurda heyecandan yerinde duramıyorsundur sen şimdiii
valla 460 tan bugüne kadar o stres bitmedi tatlım.. geldikten sonra inşl. en kısa sürede çalışmaya başlar çünkü evdeykende stres yapar :18: işe girerse sıkılmaya bana bulaşmaya vakti kalmaazzgünaydın burcum, durum, hayranim.. hoşgeldiniz.. :)
emek harcayınca insan bırakıp gitmek zor gelir hep... bence git tatlım tanışmaya .. bi sakıncası olucağını sanmıyorum..
sorma vallaa hem gelsin istiyorum hemde bugün çarşamba ne çabuk geçti diyorum yavaş gelmesini ister gibi... tırstım galibaa
valla 460 tan bugüne kadar o stres bitmedi tatlım.. geldikten sonra inşl. en kısa sürede çalışmaya başlar çünkü evdeykende stres yapar :18: işe girerse sıkılmaya bana bulaşmaya vakti kalmaazz
çok şükür bitirdin umarım 200 ler hızlı geçer anlamzsın bende iyiyim çok şükür umarım en kötü günün böle olur canım
bend eözledim seni senn facen var mı
emek harcayınca insan bırakıp gitmek zor gelir hep... bence git tatlım tanışmaya .. bi sakıncası olucağını sanmıyorum..
sorma vallaa hem gelsin istiyorum hemde bugün çarşamba ne çabuk geçti diyorum yavaş gelmesini ister gibi... tırstım galibaa
valla 460 tan bugüne kadar o stres bitmedi tatlım.. geldikten sonra inşl. en kısa sürede çalışmaya başlar çünkü evdeykende stres yapar :18: işe girerse sıkılmaya bana bulaşmaya vakti kalmaazz
valla karıştım yaaaaincim karmakarışık olmuşun çok normal cnm valla...neyden tırscan kızz askın gelecek seni sımsıkı saracaakkk sonra hiç bırakmayacakkkbundan korkulurmuuu
Günaydıınn, ben geldim
Burcu gözünaydın :) Bak dediğim gibi oldu demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış
Duyguuuu hoşgeldinnnn
valla karıştım yaaaabırakmasın durum zatenn bırakırsa kafasını kırarım onunn
hoşbuldum durucuuumm
naber nasılsın bakalım
Günaydıınn, ben geldim
Burcu gözünaydın :) Bak dediğim gibi oldu demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?