ufak ufak devam et işte almaya şekerimvalla şimdidien heyecanlanmaya başladım belki benim onun ailesiyle tanışmaya gitsem işi daha hızlı bişekilde ciidiyete sokucak :) olur tabi canım ama valla hiçbişeyim yok benim ya
5-6 tane nevresim takımı
2 hamam takımı
1 çaycı
2 adet banyo havlusu
1 tane kahve makinesi
bu kadarcık ya
hoş geldin inciim neşeli gördüm senitatlikis+ Duygu.C+ ve Misafirler
Ben geldim kızlarr
hoş geldin inciim neşeli gördüm seni
napıym kızlar yaaa üzülmeklede bi yere varamıorummzehram pek neşelisin keyfin yerine gelmiş
niye canımmmm
napıym kızlar yaaa üzülmeklede bi yere varamıorumm
bilmem öyle içime bi sıkıntı geldi
ne olcak biz bu kızların hali askere gönder sonra gelsinler iş bulmalarını bekle sonra para biriktirmelerini bekle sonra ailelerin tanışmasını bekle nişanlan bekle bekle bekle bekle .......
Karnımı doyurdum geldimm... kim var kim yokkkkk
hangi yemek takımını beğendin burcu o çiçek desenli olanı mıevet canım kredi kartımı bitirim tencere takımı yemek takımı baharat takımı alcam bernardodan
güzelmiş burcu güle güle kullan şimdiden
almayı düşündüğüm baharat takımı böle 1 tane daha alıcam 6 lı olucak nasıl kızlar
ne gibi gelişmelerKızlaaaaaaaar dun teslım olduya askerım ustaya aradı 3 kez baya bı gelışmeler varrr hem ıyı hem kötu off bılmıyorum vallla:18:
saolun kızlarr
çiçekli desenliyi annem beğendi ama dahagüzellerini beğendiğimden vazgeçtim ondan duygum bi ara koyarım buraya canım.
bi sen gördün beni incimm kuşummm
hayırlısı olsun çağlacım sağ salim yapsın da askerliğiniÖncelıkle 3 ay merkesden sora karakola gecıyormus,Ayrıca ızın kulllanamıycakmıs buyuk ıhtımal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?