Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

böyle yaptıkça bendehiçbir ümit bırakmıo işte... tutturmuş istediin benden ayrılmak falan diye offf offfffffffffff

olurmu cnm öyle şey ayrılmak istesen bu kadar zaman ne diye bekleyesin oda halt etmiş yani...
2gün daha dayanın kavga etmeden be tatlımm

böyle yaptıkça bendehiçbir ümit bırakmıo işte... tutturmuş istediin benden ayrılmak falan diye offf offfffffffffff

oluyo böyle şeyler inciimm inanki hiiiç takma bazen insan ne dedıgını bılmıyor..
bak 4.5yıl oldu bizimm benim deli aşkım dün bana diyoki beni sevmiyosun sen
delimi ne ben 4.5yılımıı vermişim bana dediği lafa bak beni sevmiyosun:88:
kendini yalnız hiissediyo orda uzaklığın verdiği sorunlar bunlar:)

Son düzenleme:
selam kızlar:87:
öğleden sonra yine iş görüşmesine gidicem burdanda umudum yok ama yinede şansımı deniyim

selam canım
olsun canım olmazsa bile üzülme elbet bir yerde kısmetin var canım sabırlı olmalısın bak bende tam 1 sene bekledim ve sonunda buldum 2 seneme döndüm çalışıyorum yani
hayırlısıysa olsun tatlım.

incim ne oldu yine

mutfaktaydım telde odamdaydı duymadım die kavga ettik işte... bu yanii bi tel duymadım die uzattıda uzattııı
ya canım bu sorun değil ki, son günlerin verdiği sıkıntı, bu yüzden üzülme onu gördüğünde silinip gidecek hepsi asma suratını hadii kızım çok mutlu olman lazım bitti işte ızdırap dolu günlerin yapma
şu an aptallaşmış durumdadır o askerlik bitti hayat şimdi başlıyor ne yapıcak ne edicek bunlarla boğuşurken sana çıkışması normal
böytttttt
puhahaha
ne be
herşey yolunu bulur burcucum, hadi bakalım gitte anlat bize neler olacak merak ediyoruum
e artık senede çeyiz topiği açarsın da bizde bakarız burcum he

tabi öyle burcum ama sabırsızlanıyo insan ya evde durmak bunaltıyo acayip yani

valla şimdidien heyecanlanmaya başladım belki benim onun ailesiyle tanışmaya gitsem işi daha hızlı bişekilde ciidiyete sokucak :) olur tabi canım ama valla hiçbişeyim yok benim ya
5-6 tane nevresim takımı
2 hamam takımı
1 çaycı
2 adet banyo havlusu
1 tane kahve makinesi
bu kadarcık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…