böyle yaptıkça bendehiçbir ümit bırakmıo işte... tutturmuş istediin benden ayrılmak falan diye offf offfffffffffff
böyle yaptıkça bendehiçbir ümit bırakmıo işte... tutturmuş istediin benden ayrılmak falan diye offf offfffffffffff
selam kızlar:87:
öğleden sonra yine iş görüşmesine gidicem burdanda umudum yok ama yinede şansımı deniyim
ya canım bu sorun değil ki, son günlerin verdiği sıkıntı, bu yüzden üzülme onu gördüğünde silinip gidecek hepsi asma suratını hadii kızım çok mutlu olman lazım bitti işte ızdırap dolu günlerin yapmamutfaktaydım telde odamdaydı duymadım die kavga ettik işte... bu yanii bi tel duymadım die uzattıda uzattııı
ne beböytttttt
puhahaha
herşey yolunu bulur burcucum, hadi bakalım gitte anlat bize neler olacak merak ediyoruumiş çıkışı gel dedi o zaman ayrıyız oda oraya geldi görüştük felan el ele yürüyoz ben farkettim ablamı ama bi yandan onla tartışıyom ablamda diyo senin konuşmandan anladım yoksa görmedim ben sizi dedio sırada kaanda bakıp duruyo kaan merhaba dedi bende baktım anam ablama sölüyo ablamda ona merhaba dedi bana böle sen gördün mü yoo dedim:)ama ablam fikri aynı duygucum ama istemediği halde evdekilere yalan uydurdu
evet bu hafta sonu gidilcek
bu arada cümlene kopum ya
selam canım
olsun canım olmazsa bile üzülme elbet bir yerde kısmetin var canım sabırlı olmalısın bak bende tam 1 sene bekledim ve sonunda buldum 2 seneme döndüm çalışıyorum yani
hayırlısıysa olsun tatlım.
incim ne oldu yine
tabi öyle burcum ama sabırsızlanıyo insan ya evde durmak bunaltıyo acayip yani
hoşbulduk cnm kızlarr diyet nasıl gidiooo bakimmmhoşgeldin cnm
kızım müşteri gelio napim insanlara bekleyin kk da sohbet ediom dicek halim yok yaasende bi laf atıp kaçıyorsun he
dee ne var hem reklam yapmış olursun :76:kızım müşteri gelio napim insanlara bekleyin kk da sohbet ediom dicek halim yok yaa
kızım müşteri gelio napim insanlara bekleyin kk da sohbet ediom dicek halim yok yaa
dee ne var hem reklam yapmış olursun :76:
inanmayın dopiik dopik geziyoo
meslek neydi güzelim senin
susum hangi üni mezunusun sennnnne meslek olursa yaparım diyomuşum
anaokulu öğretmenliği..
şimdi görişmeye çağırdıkları yer bi ingilizce dersanesinde eğitim danışmanlığı ama umudum yok
ya canım bu sorun değil ki, son günlerin verdiği sıkıntı, bu yüzden üzülme onu gördüğünde silinip gidecek hepsi asma suratını hadii kızım çok mutlu olman lazım bitti işte ızdırap dolu günlerin yapma
şu an aptallaşmış durumdadır o askerlik bitti hayat şimdi başlıyor ne yapıcak ne edicek bunlarla boğuşurken sana çıkışması normal
ne be
herşey yolunu bulur burcucum, hadi bakalım gitte anlat bize neler olacak merak ediyoruum
e artık senede çeyiz topiği açarsın da bizde bakarız burcum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?