hıımm o da farklı bir yaklaşım tabiya açıkcası ben öle pek sevmem el öpmeyi felan
anneme sölemem duygum hayatta izin vermez merak eden gelsin seni kendi evinde görsün diyo bunu daha öncede konuştum o yüzden gizli gidicem malesef
hehehee :))) ben de nöriimanla uğraştım
ay ne kadındı öldürdü beni akşam ya gülsem mi yolsam mı bilemedim
öyle de biraz yanlarım var benim onları eritmek amacım belim incelsin yeter bana yan :)
E sende çok öyle sıfır beden değilsin ki niye kilo almak istiyosun
hıımm o da farklı bir yaklaşım tabi
ama ailelerden önce sizlerin ailelerde tanışması daha iyi diye düşünüyorum.
Bence git burcucum
can simidi tatlımhmm simit mi ne diyolar ondan bahsediyon sanırım.. sadece belinden şikayetçiysen bu çorap korseler varya cnm onlardan kullan çok rahatsız etmeyeninden kullan zamanla incelme yapıyormul hemde beli şekillendiriyorr..
benim belim incedir...ama bacaklarımda ince.. yani zayıf değilim ama ben taö böle balık etli olmak istiyolrum tuhaf ama gerçekk
alıncada hep basene alıyorumm.. az aşağılara in alt bacaklarıma falan diyom ama yok...
aynen burcucum git gör bakalım nasıl insanlar ailesinin içine girince bambaşka gözüküyor insanın gözüneyani ailesini görücem en azından ne kadar iyi ve isteyip istemediklerini görürüm
kısmet duygucum kaana bişey sölemiyorum o gün bir aksilik çıkmasın die bu sefer bu zden tartışmıyalım dye
can simidi tatlım
a aa korsenin öyle bir etkisi mi varmış bi araştırayım bakayım.
Ya işte bende kilo alınca direkt yanlarıma alıorum nefret ediyorum hep düşük belli kot giymekten oluyor bunlar ya
Dengesiz işte komple olmuyor ki saçma sapan yerlere birikyor şu kilolar nolucak böyle bilmiyorum
evet canım sürekli kullanımda bi faydası oluyormuş şekillenme açısından..
can simidi tatlım
a aa korsenin öyle bir etkisi mi varmış bi araştırayım bakayım.
Ya işte bende kilo alınca direkt yanlarıma alıorum nefret ediyorum hep düşük belli kot giymekten oluyor bunlar ya
Dengesiz işte komple olmuyor ki saçma sapan yerlere birikyor şu kilolar nolucak böyle bilmiyorum
aynen burcucum git gör bakalım nasıl insanlar ailesinin içine girince bambaşka gözüküyor insanın gözüne
sen de bazı şeyleri daha yii değerlendirisin gözünde. Aman söyle sen kaana bişey seninki her durumu kaldıramıyor bir de bu yüzden tatsızlık yaşamayın.
bendede göbek ve baldır var
göbek eriyoda baldırlar
hıım eğer öyleyyse sazan gibim atlarım valla :))))evet canım sürekli kullanımda bi faydası oluyormuş şekillenme açısından..
aa e iyi işte ablan bile yelkenleri indirmiş daha ne istiyosun kızımkesinlikle canım doğru sölüyorsun anam en büyük sorunuuz bu zaten o gider annesine söler ben çıkamazsam daha kötü olur bu sefer anneside istemez felan tanışmak bidahakine ollmaz yani.en iyisi akşam annemle konuşim ben haftasonu napcaz die o barıştığımı bilmiyor daha arkadaşımla bukuşcam diyem bari:)istemiyrlar ya sinr olıyorum ablamda cevahir de gördü hiçbişe demedi kaan uyuz olmasına rağmen merhaba felan dedi yine beklemiyodum açıkcası.
üf sende de mi aynı sorun türk kadınıyız yavrum biz ondan sanırımbendede göbek ve baldır var
göbek eriyoda baldırlar
Ne kadar heyecan ümit varsa yine sildi gitti işte herşeyi... İyi olmamız gerekirken biz daha kötü oluyoruz
selam kızlar:87:
öğleden sonra yine iş görüşmesine gidicem burdanda umudum yok ama yinede şansımı deniyim
Ne kadar heyecan ümit varsa yine sildi gitti işte herşeyi... İyi olmamız gerekirken biz daha kötü oluyoruz
son günlerin sıkıntısıdır belki incim..kavusunca herşeyi unutursunuz
incim noldu yineeee
haydaaa inciii noldu ya daha sabah konuştuk bişey yok dedin
üf sende de mi aynı sorun türk kadınıyız yavrum biz ondan sanırım
hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür
hıım eğer öyleyyse sazan gibim atlarım valla :))))
aa e iyi işte ablan bile yelkenleri indirmiş daha ne istiyosun kızım
bu haftasonu mu gideceksin pekim
üf sende de mi aynı sorun türk kadınıyız yavrum biz ondan sanırım
hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?