Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sende değiştirmişsin yine ben de yane farkettim ya

sen niye değiştirdin latilokum seni
dün düşün düşün bulamadık yahu

ya ismim çok deşifre oldu
yeri geliyor özel şeylerimi anlatıyorum falan dışardan okunduğu için tırstım azıcık.. ondan yaniii

hıım anladım iyi barim alışmak zaman alıcak
naber nasılsın bugün

Ne olsun cnm iyi sayılırım işte.. çok geç kaldım işe bugün ve herkes 5karış surat işyerinde
sinir oldum...
senden ne haber?.. içtinmi elma sirkeni bugünn:90:

Son düzenleme:
Ne olsun cnm iyi sayılırım işte.. çok geç kaldım işe bugün ve herkes 5karış surat işyerinde
sinir oldum...
senden ne haber?.. içtinmi elma srkeni bugünn:90:
millete ne oluyosa hayret bişey ya sinir oluyorum öyle tiplere de onların geç kaldığı zaman olmuyor sanki

içtim tatlım içmez miyim, ya markayı değiştirdim bunu daha rahat içiyorum
öbürü eğrençti ya öğüür öğür içemiyordum. Ama bu daha hafif geldi. Demek ki farkediyormuş

ama varya ççok faydasını görüyorum son üç gündür sinidirime inanılmaz yardımcı hiç şişkinlik hisssetmiyorum

ya ayda yılda bir geç kalırım..onada burnumdan getirirler bakışlarla....
iyi yapmışsın cnm bende kan şurubu içerken öyle hissediyordum hem kokusu hem tadı berbattı içtikten sonra afedersin böle çıkartıp çıkartmamak arasında gidip geliyosunn
cnm bu tam olarak ne işe yarıyor??
benimde akşama doğru 5gibi hergün böyle inanılmaz şişkinlik oluyo bende sodayla anca kendime geliyorum ama hergün soda içmek bi zarar verirmi bilmiyorum:26:

selam kızlar nasılsınız bakalım bende 54 kiloya düşmüşüm

Canım sindirime çok faydalı elma sirkesi bir de yağ yakıyormuş valla söyleyenlerin yalancısıyım henüz 3 gündür içiyorum
Sabah aç karnına bir bardak ve akşam yatmadan önce bir bardak içiyorum

günaydın canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…