Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yuuuh o da abartı yani gözde o ne ya
2 hafta ağzına lokma koymasa o kadar kiyo veremez naapmış bu kız

Ben kilo verdiğimde ilk yüzümden veririm alırken de haliyle yüzüme almıyorum.. görenler sadece yüzümü gördükleri için kilo vermişsin diyip duruolar onlara aynı açıklamayı yapmaktan sıkıldım yaaa..

doğru canım haklıısn hafta içi çok zor oluyor ya

kendi adıma iyiyim tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işte... senden naber mehtap ın bitti sıra şafakta

çok şükür tatlım dün biraz kötüydün iyisin demi biraz daha. askerinden haber alabildinmi?

hayır canım aramıyo daha dogrusu evı aramıs ama ben aramadı ama kotuymus bıraz benı uzulmesın dıye aramıyo sanırım 3 gundur haber alamıyorum

babykemm allah kavuştursun balımm

meralcım hayırdır ne oldu askerine?

Aman iyi ol canim, Mehtap degildi, hava degismi canim :)
Az kaldi sukurler olsun ya. ama ne bilim 3 hafta boyuncu nerdeyse gun boyu
msnde gorustuk.. gene yanlizliga alismam lazim.. alisana kadar biter bence :)

Askerin nasil?

hayır canım aramıyo daha dogrusu evı aramıs ama ben aramadı ama kotuymus bıraz benı uzulmesın dıye aramıyo sanırım 3 gundur haber alamıyorum

off canım ya senide arasa en azından birbirnizin sesini duyup rahatlarısnız... Zor bi yerde alışması zaman alır tabiki.. sende içini ferah tut dua et aradığında moral ver emi cnmm

Aman iyi ol canim, Mehtap degildi, hava degismi canim :)
Az kaldi sukurler olsun ya. ama ne bilim 3 hafta boyuncu nerdeyse gun boyu
msnde gorustuk.. gene yanlizliga alismam lazim.. alisana kadar biter bence :)

Askerin nasil?

Oda mehtap deilmi işte ayoll...
bana göre çarşı bile bibakıma mehtap
ohh ne güzel iyi yaptın nettende olsa konuşup bakıştınız cnm birbirnizee..
Çok şükür askerim iyi babykem bizdde mehtap planları yapıyoruzzzzz

kızlar okulumuzdan bı cocuk fevat etmıs motosıklet kazasında sevgılısıde vardı cook uzuldum yaa o kızın yerınde olmayı hıc ıstemezdım kımbılır ne haldedır hayat ne kadar yalan bugun varsın yarın yoksun alllah kımseye sevdıgı ınsanın acısını gostermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…