Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin burcucum
Kaç kiloydun kaça düştün nasıl düştün bir de ben düşebilsem ya

57 diydim canım ben hedef 50 canım
düşersin canım elma sirkesi içiyosun ya :)

günaydın cnm

burcumm ben iyiyim sen nasılsın?
isteyerekmi zayıfladın kız stresten falanmı?

bende iyiyim çok şükür aslında bıraktım artık ama şu 2 akşam 1 kaşık sadece makarna ile salata yedim bilmmiyorum bunuda etkisi vardır iştahım yok ben yemiyim hemen veriyorum kiloları yediğimdede hemn alıyorum bayramdada bitek kahvaltıyla geziyordum yani stresinde payı büyük durucum

dur kız acık yavaş sorrrr
napim merak ettim
bende aç geziyorum ama o kadar kolay veremiyorum zaten çok kilom yok yanlarımı eritmek amaç

bende hemen kilo veriyorum cnm şöyle sabit kalsa kilom çok memnun olucam ama olmuyo

oooo baya yoğunsun sen yinee allah yardımcın olsun ben gitmicem hepsine bitek istatistiğe yazılıcam

Sağol canım, kursa gitmesem geçemem sınıfı biliyorum. Sene kaybetmek istemiyorum. Bitsin de kurtulayım.
6 ders aldım bu sene allahtan alttan dersim yok. Yine de yoğun napıcam bilmiorum. İki derste haftaiçi üstelik.

slm kızlarrrrrr
amanın şekerler az önceee bi arkadasım geldi yanıma 2 aydır görmüosum 2 ayda 10 kilo vermiş erimiş resmen gözlerime inanamadım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…