Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaaa ben alıntı yparak cevap yazamıyorum hata veriyo sayfa

ay bu arada 65 Van'a selaaaaaaaaammmmm yolluyorum =)

iyim çok şükür gözdecim yaa idare ediyorum işte bi gün öyle bi gün böyle
sen nasılsın?

herkes iyi mi???

kız ne gizlisi beee sadece çok uzunnnn 3 sayfa kadar yemen gerekenler yememen gerekenler diyettt ölçüler bunlar yerine bunlar yenebilir vsss vssssss

ay ben lıstelerı sevmem canım zaten sıze kolay gelsınn ben cayımı ıcıyorum o yeter bana

guanydın canım hosgeldın

günaydııııııııııııınnnnnnnnnn güzeller, angelgozde+ Latilokum+ mmeerraall hayraniim+ siyah_inci+ Babyke+
nasılsınıızz???

günaydın kızlar

Günaydın kızlarrrr...
........
ben birazz depresif haldeyim..
-yine durdu zaman
-yine geçmio haftalar günler dakikalar bile..
-zamannnnn garezin kime ne diye yerinde sayıyorsunnnnnnn

iyim çok şükür gözdecim yaa idare ediyorum işte bi gün öyle bi gün böyle
sen nasılsın?

herkes iyi mi???

iyiyim cnm allaha şükürrr

ayyy bu resmi eskilerden teskere aln bir arkadasta koymştuuu kopmuştuk o gece delirmiştik resmennn o günlerii hatırladım birden

ay ben lıstelerı sevmem canım zaten sıze kolay gelsınn ben cayımı ıcıyorum o yeter bana

senn zaten kilon yok ki cnm benim fazla kilom olduğu için mecbur uyuyom isteye

Günaydın kızlarrrr...
........
ben birazz depresif haldeyim..
-yine durdu zaman
-yine geçmio haftalar günler dakikalar bile..
-zamannnnn garezin kime ne diye yerinde sayıyorsunnnnnnn
gecer canım gecıcek bende bıraktım artık saymıycam safagı

kızlarıda alsalar askere valla ıstemem tezkere ay bu kızlardan bırının elınden sılahı dusmus olsa egılse aman allahımm

kızım bizde doğum yapıoz bi de askere gidersek adil olmazzz

hehe bencede kı bu kadınlar gıbı uzun fızıgı duzgun bayanlar askere alınsa ben kafayı yerım herhalde artık o askerlık bıtermı hıc bılmıyom o zaman

ben kacıyorum hepınıze ıyı gunler kızlar:80::80::80:

sen öle san gelmezmişşşşş onlarda bayannn kadının en büyük düşmanı gene kadın deil mi malesefff çok acı ama öleee allahtan bnmkinn orda yok hemşireeeee araştırdım bennn

onumu arastırdın canım anam bende sorucam hemen hehe ama benımkı doguda belkı yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…