kız ne gizlisi beee sadece çok uzunnnn 3 sayfa kadar yemen gerekenler yememen gerekenler diyettt ölçüler bunlar yerine bunlar yenebilir vsss vsssssscabuk gızlı dıyet lıstelerınızı yazın buraya bakıyım
hadi flowerim yedin sende askerliğiiii maşallahhhhyaaa ben alıntı yparak cevap yazamıyorum hata veriyo sayfa
ay bu arada 65 Van'a selaaaaaaaaammmmm yolluyorum =)
kız ne gizlisi beee sadece çok uzunnnn 3 sayfa kadar yemen gerekenler yememen gerekenler diyettt ölçüler bunlar yerine bunlar yenebilir vsss vssssss
guanydın canım hosgeldın
günaydııııııııııııınnnnnnnnnn güzeller, angelgozde+ Latilokum+ mmeerraall hayraniim+ siyah_inci+ Babyke+
nasılsınıızz???
günaydın kızlar
iyim çok şükür gözdecim yaa idare ediyorum işte bi gün öylebi gün böyle
sen nasılsın?
herkes iyi mi???
ay ben lıstelerı sevmem canım zaten sıze kolay gelsınn ben cayımı ıcıyorum o yeter bana
gecer canım gecıcek bende bıraktım artık saymıycam safagıGünaydın kızlarrrr...
........
ben birazz depresif haldeyim..
-yine durdu zaman
-yine geçmio haftalar günler dakikalar bile..
-zamannnnn garezin kime ne diye yerinde sayıyorsunnnnnnn
iyiyim cnm allaha şükürrr
ayyy bu resmi eskilerden teskere aln bir arkadasta koymştuuu kopmuştuk o gece delirmiştik resmennn o günlerii hatırladım birden
senn zaten kilon yok ki cnm benim fazla kilom olduğu için mecbur uyuyom isteye
kızım bizde doğum yapıoz bi de askere gidersek adil olmazzzkızlarıda alsalar askere valla ıstemem tezkere ay bu kızlardan bırının elınden sılahı dusmus olsa egılse aman allahımm
kızım bizde doğum yapıoz bi de askere gidersek adil olmazzz
aynen aynen bazı askeriyelerde bayan hemşireler var bilion demii cnmmmhehe bencede kı bu kadınlar gıbı uzun fızıgı duzgun bayanlar askere alınsa ben kafayı yerım herhaldeartık o askerlık bıtermı hıc bılmıyom o zaman
aynen aynen bazı askeriyelerde bayan hemşireler var bilion demii cnmmm
sen öle san gelmezmişşşşş onlarda bayannn kadının en büyük düşmanı gene kadın deil mi malesefff çok acı ama öleeebılıyom bılıyom aman onlardan zarar gelmez yahuuu:94:
tmm cnm gene gellllben kacıyorum hepınıze ıyı gunler kızlar:80::80::80:
sen öle san gelmezmişşşşş onlarda bayannn kadının en büyük düşmanı gene kadın deil mi malesefff çok acı ama öleeeallahtan bnmkinn orda yok hemşireeeee araştırdım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?