Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın kızlarrrr...
........
ben birazz depresif haldeyim..
-yine durdu zaman
-yine geçmio haftalar günler dakikalar bile..
-zamannnnn garezin kime ne diye yerinde sayıyorsunnnnnnn

canım böle düşünme karamsar olma
bak böle olduğunda fıkralar oku ve çeyizlere bak benim en büyük sığınağım bunlardı valla

ben cook konustum bugun hadı optum hepınızı gorusuruz kızlar

arar cnm arar üzülmeee azz bi alışsın oraya şimdiii daha yabancı syılır oralara keşfetmeye çalışıodurrr oraları daha

ne kesıfse canım 7 gundur bıtıremedı evı aramıs ama benıde araybılr arasında sorucam ben ona

selammmm bacularrrrrrrrrrrrr ben bi selam verip gideyorum,işler beni bekliyor.. özledim hepiniziiii

biten ; 275..
kalan ; 179..
çoğu bitti azı kaldı,başkada yok !!!

ben cook konustum bugun hadı optum hepınızı gorusuruz kızlar
gitme kız ne güsel konuşuoz iştee

ne kesıfse canım 7 gundur bıtıremedı evı aramıs ama benıde araybılr arasında sorucam ben ona

aaaaa evi aramış seni aramamış mıııı bence de kız arayınca cnm ben olsammm küserdim vallaa kıyamam bitanem annesinden önce beni arar maşallahhh

gitme kız ne güsel konuşuoz iştee

aaaaa evi aramış seni aramamış mıııı bence de kız arayınca cnm ben olsammm küserdim vallaa kıyamam bitanem annesinden önce beni arar maşallahhh

bu ılk teslım oldugunda evı hıc aramamıs benıde arıyodu acamamıstım canım sonra kız kardesı senı aradı mı dedı bende aradı dedım bızı aramıyo dedı herhalde annesı bısey dedı onun ıcın o gun onları aradı benı aramadı kıskanc kaynana hıh

he o zaman affet bi seferlik ama gene deee iki sn ye de olsa arasa ii olurmuşş ama olsunnn daha yeni orda eminim ilerleyen günlerdeee daha sık arar seniii cnmm

allaha şükür cnm yaaaa şafak 172 atarsaaa senn askerin izine geldi mi hiç cnmm

uuu şafağa bak maşallah nazar değmesin !!!
evet canım izne geldi geçen ay burdaydı,6 gün izin kullandı,4 gün de yol izniyle 10 gün beraberdik
kalanıyla birlikte 179 sayıyorum ama diğer izinlerin hepsini kullanmayacak,şubatta karar verecek,ona göre benimde şafağım düşecek inşh,ama şimdilik 179 seninkide geldi mi izne?

he o zaman affet bi seferlik ama gene deee iki sn ye de olsa arasa ii olurmuşş ama olsunnn daha yeni orda eminim ilerleyen günlerdeee daha sık arar seniii cnmm

arasada keskeya kuzum benım dısardalarmıs dagamı cıktılar ne yaptıyslara bakalım ınsallah bugun arar

ayyy ne güselll benimki de kullanmıcaktı ama mecbur bizimkinn orda izini kullanmakkkk yaaa ben izinleri hep kullanmış gibi sayıom eğer kullanmazsaaaa öle bişiy olursa şafak 160 oluooo

arasada keskeya kuzum benım dısardalarmıs dagamı cıktılar ne yaptıyslara bakalım ınsallah bugun arar

evet cnm dağa çıkmış olabilrler allah tüm askerlerimizi korusunnn

amın canım :93::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…