Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gecer canım gecıcek bende bıraktım artık saymıycam safagı

inş...

canım böle düşünme karamsar olma
bak böle olduğunda fıkralar oku ve çeyizlere bak benim en büyük sığınağım bunlardı valla

burcum hergün değişiyor ruh halim ya deli oldum resmenn
buluyorum kafamı dağıtacak şeyler ama oda bi süre oyalıyor beni sonra yine aynı... çeyiz almaya ara vermiştim tekrardan yoğunluk vereyim...

ay cok sevındım canım ınsallah ayrılmazsınız bı daha

inşallah canım ya

pelinan günaydın

durum bende bugün çok keyifsizim ya uyumka istiyorum bugünü nasıl geçiricem içimde bir sıkıntı var çk kötüyüm ya yüzüm gülmüyor bugün hiç

inşallah canım ya

pelinan günaydın

durum bende bugün çok keyifsizim ya uyumka istiyorum bugünü nasıl geçiricem içimde bir sıkıntı var çk kötüyüm ya yüzüm gülmüyor bugün hiç

off al benden de okadar
benim halim malum hasretten kafayı yemek üzereyim..de senin nen var? haftasonu buluşacakmısınız?annesiyle tanışmaya karar verdinmi burcum?

kızlar hava yağmurlu ve sıkıcı o sebepten canınız sıkılıyor.ALLAHIN izniyle bu günüde inşallah neşeyle bitiririz

kızlar hava yağmurlu ve sıkıcı o sebepten canınız sıkılıyor.ALLAHIN izniyle bu günüde inşallah neşeyle bitiririz

burda yağmur yok...ama hava günlük güneşlik olsada farketmiyor... günümü aydınlatan ışık saçan aşkım yanımda olmayıncaa ister kar yağsın ister güneş açsınn boş....

-özledim sevgilimm seninle yağmur altında gezmeyi...
-şemsiyemi açıp da ben ıslanmayım diye benim üzerime tutmanı..
-sende ıslanıyosun dediğimde de orta yol bulup beni sımsıkı sararak yürümeyi özledimmmmm

Son düzenleme:
off al benden de okadar
benim halim malum hasretten kafayı yemek üzereyim..de senin nen var? haftasonu buluşacakmısınız?annesiyle tanışmaya karar verdinmi burcum?

ya hiçbişeyim yok hatta dünn benimkiyle 31 aralıkta 14 şubat ve onun doğum gününden bahsettim hiç masrafa gerek yok bitanem bırcun arcın var ddi onları bitirdiğinde alabilrsin:) dedi sanırım 31 aralık,14 şubat hediye almayı gereksiz görüyor ve alışık olmadığını söyledi bana
ne yapsam alsam mı acaba hediye?
buluşma olayına gelince hep ben buluşalım diyorum dedi birgünde senin dediğini hatırlamıyorum benim zorumla geliyosun sanki dedi ya kimi zaman haftasonunu evde geçirmek istiyorum allah biliyo ya ama yanına gittiğimdede yüzüm gülüyor bilmiyrum ya karışık bir durum içersindeyim
annesiyle ilgili bişey demedi canım daha pazar günü buluşalm demiş değilim nese bugün konuşim bari ama biyandan bizimkiler izin vermezse çıkmama diye korkuyorum bu sefer yine tartışma

tatlım hep öyle almayalım hediye falan denilir ama alınır yani küçük bişey al istersen.. oda alıcaktır eminim sen masrafa girme büyük bişey alma diye ondan öyle demiştir..
...2haftada bi görüşün ozmn.. bende herhafta çıkmam zor oluyordu babam diyordu herhafta olmaz diyordu ki nişanlıyım yani..
sen önce izin al sizinkilerden sonra buluşalım de bence sonra annesine ayıp olur gidemezsen

selam güzeller...nasılsınızz??
size bi selam verip cıkayım dedim işe gidicem hazırlanım biraz

şafağımız 221

21 gün sonra izinlerimizi de düşeceğimmm

öpüyorum hepiciğinizi erken hazırlanırsam gelirim yine

slm...maşallah şafağına yarılamışsın ne güzel darısı başımaa...
ne iş yapıyorsun? bu saatte işe başlamak nasıl bir duygudur:) biz günü yarıladık bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…