latilokum tanıyamadımm
susu karusu dün gece kiiiiii yapmaya çalıştığımız şeyii yaptın mı yapamadım dersen düverim vallaaaaaalatilokum tanıyamadımm
durum susummmmm gözdemmm napıonuz
immm tatlıkısım sen nasılsınnnnndurum susummmmm gözdemmm napıonuz
Ben geldim kızlarrr
eski nickm xdurux ama sanırım konuşmadık seninle hiçç:26:
susu karusu dün gece kiiiiii yapmaya çalıştığımız şeyii yaptın mı yapamadım dersen düverim vallaaaaaalatı lokum da duru cnmmm hem sen nie dün gece kaçtın msn den hemm beni yollamıon hem kendin kaçıonn :88:
kız ne zevki arıon msn deeee halay çekecek halimizzz yokkkk yaaahahahh sana çıkma demedımmıı leynn bennnnıye dınlemıyon beni..yaptım bişeyler becerdim
ama hıc zevklı değil ya
hımm hatırladım canım..konuşmadık galiba evet..
ben susuşafagım 130kusurlerde
senınkı
durum susummmmm gözdemmm napıonuz
kız ne zevki arıon msn deeee halay çekecek halimizzz yokkkk yaaa
ay allam msn işteee o kadancıkkkne bilimmm oluummdaha gözeel olacak sandımm :95:
geldimm anam geldim çarşıdaydım ya işlerden ötürü.. yarımsaat sonra yemeğe gidicmmwuhuuuuuuuuuuuuuuuu incim gelmiş hoşgelmiş................
kız nerlerdesin sen bugün senin gününnnnnnnnnnnnnn
ne becerdin naptınn lan susuuuhahahh sana çıkma demedımmıı leynn bennnnıye dınlemıyon beni..yaptım bişeyler becerdim
ama hıc zevklı değil ya
incikom hoşgeldın doğan güneş ne zaman laasen hala buralardamısınn
hoşbuldum haunlarr ivett ayy bu geceeeelan incilikom bu gece depüklüoz mu seniiii
geldimm anam geldim çarşıdaydım ya işlerden ötürü.. yarımsaat sonra yemeğe gidicmm
ne becerdin naptınn lan susuuu
anlatılmaz yaşanırr
hoşbuldum haunlarr ivett ayy bu geceeee
geldimm anam geldim çarşıdaydım ya işlerden ötürü.. yarımsaat sonra yemeğe gidicmm
ne becerdin naptınn lan susuuu
hoşbuldum haunlarr ivett ayy bu geceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?