çok şükür bende iyiyim gözdecim.
çağlacım alışabildinmi ,başlamak başarmanın yarısıdır....inşallah zamansizin içinde su gibi akar .
ilçe karakolu daha rahat cnm bizde ilçedeizzz ve rahatız her konudaaaa üzülme sakınVallla meralcım daha 3 gun oldu öyle cok bellı değil ama ankisörden 3 kez falan arıyor genelde tel de sıkıntı yok cok fazla merkezde bi kışladaa ama ıspartadan gelen askerı hıc merkesde tutarlarmı tabıbır kac ay sonra köy yada ılçe karakolunda olucak.
Vallla canım alışmaya çalışıyorum hağla. İnş su gbı akar bı an önce yanına gıtmek ıstıyorum.çok şükür bende iyiyim gözdecim.
çağlacım alışabildinmi ,başlamak başarmanın yarısıdır....inşallah zamansizin içinde su gibi akar .
Hayırlısı olsun cnm
Vallla meralcım daha 3 gun oldu öyle cok bellı değil ama ankisörden 3 kez falan arıyor genelde tel de sıkıntı yok cok fazla merkezde bi kışladaa ama ıspartadan gelen askerı hıc merkesde tutarlarmı tabıbır kac ay sonra köy yada ılçe karakolunda olucak.
gorusmek uzure kızlar
gorusmek uzure kızlar
Kızlar özel gunu hızlandıran bir şey var mı bılıyormusunuz son zamanlar usta bırlıgı nere olucak dıye kendmı yedıp bıtırdım resmen stresten mahvoldum yuzum de kcuk şeylr cıkmaya devam edıyo hasta olamıyorum ck rahtsz edıyo benı:18:
kimselerrr yok muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?