ayyy cnm sen arasan olmaz mııı :26:canım ya valla ıyıce bunaldım aramadı yıne ve bugunde aramıycak sanırım
aynen yaa akşam olsada eve gitsek bitmek bilmedi bugünnnn
nasılsın durum hala sıkıntılı mıısn?
ayyy cnm sen arasan olmaz mııı :26:
evet lokumum yaaaaa
öff aynı burcum.. Sana başağrısı için ilaç sormuştum ama içtim bişeyler kar etmedi.. Geçmedi bu baş ağrım..gece hiç uyuyamadım sanırım ondann..
cnm netten askeriyenn numarasını bul araaacanım numara yokı nasıl arıyım ya kızkardesınede atamıyorum mesaj sureklı rahatsız etmek ıstemıyorum:85:
cnm netten askeriyenn numarasını bul araaa
hadi ya aa ben görmemişim canım yazını
minoset içiyorum genelde uyuyamadığındandır büyük ihtimal
cnm netten askeriyenn numarasını bul araaa
aşkın ilde mi ilçede mii cnmmmbakıyorum ama yok aranmıyomus kı arasam bıle ne taburunu bılıyorum ne bolugunu
ya biton içtim bundanda içersem ilaç komasına giricem aklımda bulunsun etkiliyse bidahakine içerim tatlım saol..
Gözdecime katılıyorum cnm sen ara
aşkın ilde mi ilçede mii cnmmm
ya biton içtim bundanda içersem ilaç komasına giricem aklımda bulunsun etkiliyse bidahakine içerim tatlım saol..
gözdecime katılıyorum cnm sen ara
cnm otluca hakkarinn bi ilçesi die biliom ben merkezz deil o zaman aşkınhakkarı merkez otlucaymıs canım
cnm otluca hakkarinn bi ilçesi die biliom ben merkezz deil o zaman aşkın
büyük k ihtimal senn ki merkez de deil bnm kide merkezde deilll ben rayınca direk adını sölüom hemen çağırıolarrrr gelioo ilçe karakolunda kaç kişi olacak ki zaten hepsi birbirini tanıo cnmama ben ne bolugunu nede taburunu bılmıyorum kı
büyük k ihtimal senn ki merkez de deil bnm kide merkezde deilll ben rayınca direk adını sölüom hemen çağırıolarrrr gelioo ilçe karakolunda kaç kişi olacak ki zaten hepsi birbirini tanıo cnm
cnm netten araştırdığım kadarıylaaaaaaa otluca mahallesi imiiş çömerik ilçesnn
Hakkari > Çölemerik > Otluca
oyyy kıyamam ben saana yaaa ağlama bak arar aşkın akşamaaaaa üzülme sennnof nerde benım askım ya oturdum aglıyorum cook caresızım allahım yardım etsın yaa :85:
evet lokumuma katılıorummmmmm cnmm118 den falan öğren meral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?