Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar aranmıyomus ya orası guvenlık nedenıyle orda askerlık yapmıs olan bırı o aramayınca sen arayamazsın yazmıs ya oyyyyyyyyyy

Alaalalal :26:
askeri doğuda olan arkadaşlar var burda bi sor onlara belki aranıyordur...

allahım ya eger bırlıkte olupta aramıyosa gosterırım ona ben ya ıyıce psıkolojım bozuldu burda aradı arıycak dıye yaa

allahım ya eger bırlıkte olupta aramıyosa gosterırım ona ben ya ıyıce psıkolojım bozuldu burda aradı arıycak dıye yaa

haklısın tatlım yani ailesini aradığı gibi sanada bi haber verseydi en azından...aradığında bas fırçayı hak ediyor..onlarıda aramasa fırsatı olmadı dicem ama ...

of ya canım ne zor ya daha ılk gunlerden sabrı catlıyo ınsanın 380 gun ansıl gecer yaa
ohooo böle karamsar olursan zaman hiç geçmez ama senn için cnm sen böle dersen biz ne yaalım nerdeys 10 ay oldu askerim gideliiiii hep umutlu ol yoksa geçmez zaman senn için cnmm

haklısın tatlım yani ailesini aradığı gibi sanada bi haber verseydi en azından...aradığında bas fırçayı hak ediyor..onlarıda aramasa fırsatı olmadı dicem ama ...

bı arasa ah bı arasa bakalım aksam mesaj atıcam evı aradıysa kardesıne dıycem ararsa soyleyın aramasın benı dıycem

ohooo böle karamsar olursan zaman hiç geçmez ama senn için cnm sen böle dersen biz ne yaalım nerdeys 10 ay oldu askerim gideliiiii hep umutlu ol yoksa geçmez zaman senn için cnmm

haklısın canım yaa off ama napıyım yaa of bıraktım safak saymayı falan

kız aramasın deme sakın delirdn mi ne durum da olduğunu bilmiosun aşkının

dıycem annesının yuzune aramadı benı kesın dedı ıste onu araıyosunda benı nıye aramadın dıye off cook merakedıyorum canım acemıbırlıgındeyken acamasam bıle defalarca aradı alısıcam artık yaa

bı arasa ah bı arasa bakalım aksam mesaj atıcam evı aradıysa kardesıne dıycem ararsa soyleyın aramasın benı dıycem

yok kıs okadarda yapma bu seferde ailesine zıt düşersin.kendiyle kıyaslıyo bizi falan derler.. hiç aramıcak değilya anam arıcak elbet.. sen kendisine de arayınca ne diceksen..

Selamm kızçelerrr
Aşkım bavulunu toplamışş İlişiğinide kestrdiii ictimalara çıkmıo bugün

incim gitmicem deyon ama şimdiden ggidiyon topikten...
ohhh kebap asker falan değil artık hürgeneral oldunuz sizdeeeeee

Son düzenleme:
meralcim baya olmuş ya
ama arar mutlaka keşke senin arayabileceğin bi numara olsaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…