kızlar aranmıyomus ya orası guvenlık nedenıyle orda askerlık yapmıs olan bırı o aramayınca sen arayamazsın yazmıs ya oyyyyyyyyyy
Alaalalal :26:
askeri doğuda olan arkadaşlar var burda bi sor onlara belki aranıyordur...
kız birlikte olsa aramaz mı hiç cnm eminim sende onun aklındasındır şimdiiiallahım ya eger bırlıkte olupta aramıyosa gosterırım ona ben ya ıyıce psıkolojım bozuldu burda aradı arıycak dıye yaa
kız birlikte olsa aramaz mı hiç cnm eminim sende onun aklındasındır şimdiii
allahım ya eger bırlıkte olupta aramıyosa gosterırım ona ben ya ıyıce psıkolojım bozuldu burda aradı arıycak dıye yaa
ohooo böle karamsar olursan zaman hiç geçmez ama senn için cnm sen böle dersen biz ne yaalım nerdeys 10 ay oldu askerim gideliiiii hep umutlu ol yoksa geçmez zaman senn için cnmmof ya canım ne zor ya daha ılk gunlerden sabrı catlıyo ınsanın 380 gun ansıl gecer yaa
haklısın tatlım yani ailesini aradığı gibi sanada bi haber verseydi en azından...aradığında bas fırçayı hak ediyor..onlarıda aramasa fırsatı olmadı dicem ama ...
selam kızlar
meralcim kaç gün oldu canım aramayalı?
ohooo böle karamsar olursan zaman hiç geçmez ama senn için cnm sen böle dersen biz ne yaalım nerdeys 10 ay oldu askerim gideliiiii hep umutlu ol yoksa geçmez zaman senn için cnmm
kız aramasın deme sakın delirdn mi ne durum da olduğunu bilmiosun aşkınınbı arasa ah bı arasa bakalım aksam mesaj atıcam evı aradıysa kardesıne dıycem ararsa soyleyın aramasın benı dıycem
bak hala offfffff diosun ama olmaz kii cnmmm hadi bi yüzün gülsn bakimmhaklısın canım yaa off ama napıyım yaa of bıraktım safak saymayı falan
kız aramasın deme sakın delirdn mi ne durum da olduğunu bilmiosun aşkının
bı arasa ah bı arasa bakalım aksam mesaj atıcam evı aradıysa kardesıne dıycem ararsa soyleyın aramasın benı dıycem
Selamm kızçelerrr
Aşkım bavulunu toplamışş İlişiğinide kestrdiii ictimalara çıkmıo bugün
ayyyyyyyyyyy bende çok isstiorum yaaaaaa hürgeneral hatunu olmayıııSelamm kızçelerrr
Aşkım bavulunu toplamışş İlişiğinide kestrdiii ictimalara çıkmıo bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?