Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

annesı bısey demeze o aradı o gunde benı ama banada yazık degılmı o nıye oyle yapıyo of neyse kapatalım yaa askımı cook sevıyorum cook ozledım arasında hıc kızmıycam ona yeterkı arasın

bende sık sık aynı şeyi diyorum cnm burası hepimize iyi geliyor..
sen şimdiden yaz mektup cnm aradığında adresi alıp toplu yollarsınn..

aa evet en ıyısı ben mektup falan yazıyım ıcım rahatlar bırazda hem sagol canımm

latilokumum benimm canım tatlı çekio dikkat et senide yirimmm olduk vallaa yarın beklenen günn :18:
ayyyyyyyyyyy bende çok isstiorum yaaaaaa hürgeneral hatunu olmayııı
gozdemm kıskanma kıskanmaaaa

tertıp hosgeldın aradımı canım askerın :26:

hb meralcm aradı sonunda..aklına anca gelmiş aradı işte çok zor geçio dedi eğitmleri baya ağırmış bide yeni oldukları için her işi bize yaptırıolar dedi.oyüzden çok takma sende canım bunları düşün.nasıl biortamdlar bilemyorz

kızlar ben çıkıorum şimdiii başım ağrıdı valla gece gelirim gene görüşürzzzzzz meralcim sende üzme kendiniii ara aşkınnnn bu akşam benceee

latilokumum benimm canım tatlı çekio dikkat et senide yirimmm olduk vallaa yarın beklenen günn :18:

gozdemm kıskanma kıskanmaaaa

beni yiyip napacan incim hevesini yarına saklaaaaaaaa
vallaha geldiğimden beri kimler kimler aldı teskere.. hepsinde umutlanıyorum biraz daha.. bak geçiyormuş bizimkide inşallah geçicek diyorum kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…