yok kıs okadarda yapma bu seferde ailesine zıt düşersin.kendiyle kıyaslıyo bizi falan derler.. hiç aramıcak değilya anam arıcak elbet.. sen kendisine de arayınca ne diceksen..
incim gitmicem deyon ama şimdiden ggidiyon topikten...
ohhh kebap asker falan değil artık hürgeneral oldunuz sizdeeeeee
meralcim baya olmuş ya
ama arar mutlaka keşke senin arayabileceğin bi numara olsaymış
ayyyyyyyy cnm bnm yaaaa inşallah ararannesı bısey demeze o aradı o gunde benı ama banada yazık degılmı o nıye oyle yapıyo of neyse kapatalım yaa askımı cook sevıyorum cook ozledım arasında hıc kızmıycam ona yeterkı arasın
ayyyyyyyy cnm bnm yaaaa inşallah arar
meralcim aşkın arar aramaz bilgilerini al bölüğünü numarasını fln tmm mı cnmmsagolun kızar hepınız burasıda olmasa kafayı yıycem keske bolugunu bılsem mektup atardım ne guzel olurdu
sagolun kızar hepınız burasıda olmasa kafayı yıycem keske bolugunu bılsem mektup atardım ne guzel olurdu
meralcim aşkın arar aramaz bilgilerini al bölüğünü numarasını fln tmm mı cnmm
bende sık sık aynı şeyi diyorum cnm burası hepimize iyi geliyor..
sen şimdiden yaz mektup cnm aradığında adresi alıp toplu yollarsınn..
kızlar ben geldim
aa evet en ıyısı ben mektup falan yazıyım ıcım rahatlar bırazda hem sagol canımm
kızlar ben geldim
latilokumum benimm canım tatlı çekio dikkat et senide yirimmmyok kıs okadarda yapma bu seferde ailesine zıt düşersin.kendiyle kıyaslıyo bizi falan derler.. hiç aramıcak değilya anam arıcak elbet.. sen kendisine de arayınca ne diceksen..
incim gitmicem deyon ama şimdiden ggidiyon topikten...
ohhh kebap asker falan değil artık hürgeneral oldunuz sizdeeeeee
gozdemm kıskanma kıskanmaaaaayyyyyyyyyyy bende çok isstiorum yaaaaaa hürgeneral hatunu olmayııı
kıskanmıom cnm de özendm sadecegozdemm kıskanma kıskanmaaaa
tertıp hosgeldın aradımı canım askerın :26:
hoşgeldin kvsr
latilokumum benimm canım tatlı çekio dikkat et senide yirimmmolduk vallaa yarın beklenen günn :18:
gozdemm kıskanma kıskanmaaaa
kıskanmıom cnm de özendm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?