Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım
öyle böyle biticek hiiçbirimiz kalmıcaz burda:97:

Ay inşallahhh şuan şaka gibi geliyor çok uzak olduğu içinnn...

ALLAH KAVUŞTURSUN ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM BENDE ASKER YOLU GÖZLÜYORUM SİZLERLEDE SOHBET ETMEK İSTERİM

hoşgeldin cnmm Allah kavuştursun...

saol canm ewet az kaldı ama bana sor ya artık gelsin kendimi çok yaşlı hissediorum vallaa

banada oluyor böyle çökmüş gibi hiissediyom ... değersiz gibi hissediyorum kendimi bazen.. aşkımın beni şımartmasını özledimm

Son düzenleme:

bendeeee :) ama tipik boğa sinirlendirmeden duramıyor beni ya kızlar sizinkilerin burcu ne??

banada oluyor böyle çökmüş gibi hiissediyom ... değersiz gibi hissediyorum kendimi bazen.. aşkımın beni şımartmasını özledimm

inan bende çk özledim valla benmle çok ilgilenidi bbek gibi bakardı bana çok sıkılıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok özledim canım ciğerm herşeyimi bitanecik kocamı . . geçsin artık günler kavuşalım yaa

tatlım yok işe glirim bizimkilere ne dicem yoksaa uleynn yemeğe eve gidiorum ya evde süslencem aynı yerdeyim zaten iş yerimle giyincem süslencem öle çıkıcamm
ben çıktım güzeller görüşürzz

ayy öylede zordru be incim yakın olması.. sen halledersin tatlım .. pazartesi okurum artık buluşma anını cnm byyy

offff ...bende diyorum hep;beni mutlu eden tek şey aşkımmış yanımda olması bile ne büyük huzurmuş... çokk özledimmmmmmm çokkkkkk...
Evet kavuşalım artıkkkkkkk

Elbet bu hasret dolu günler bitecek kızlarrr

inşallah canım yaa bazen durup düşünüyorum ne kadar zaman geçmiş ilk gittiği zamanlar derdim ah ben ne yapıcam nasıl olucak biz böle nasıl ayrı kaldık diye duşünüyodum tabi hala düşünüyorum ama o zmanlar ilk defa ondan ayrı kalmıştım çok zoruma gidiyordu deliricek gibi oluyordum şimdi bakıyorum da çok zaman geçmiş 460 nerdeee 88 nerde Allahıma şükürler olsun bide şafak doğan güneş desemm ama o gün ben heyecandan ölürüm heraldeee

offff ...bende diyorum hep;beni mutlu eden tek şey aşkımmış yanımda olması bile ne büyük huzurmuş... çokk özledimmmmmmm çokkkkkk...
Evet kavuşalım artıkkkkkkk[/QUOTE]
evet hiç işey istemiyorum sadeece yanımda olsun önemli olan yanımda olmasıymış canım sıkıldıgı zaman sen nerdesn bee aşkım diyorum kendi kendime . .hep evdeyim zaten o gittiğinden beri . . benim herşeyim oydu sırdaşım arkadaşım . . çok özledim yaa artık benim için bişeyler yapmaya bayılırdı sanki bebekmişim gibi davranırdı çokk özledim ben yaa keşke yanımda olsa yine aynı şeyleri yapsa . . ama olucak inşallah o günde gelicek hayırlısıylaa

İnşalah tatlı mmm

İyi akşamlar iyiy tatiller herkese

Evet kavuşalım artıkkkkkkk
evet hiç işey istemiyorum sadeece yanımda olsun önemli olan yanımda olmasıymış canım sıkıldıgı zaman sen nerdesn bee aşkım diyorum kendi kendime . .hep evdeyim zaten o gittiğinden beri . . benim herşeyim oydu sırdaşım arkadaşım . . çok özledim yaa artık benim için bişeyler yapmaya bayılırdı sanki bebekmişim gibi davranırdı çokk özledim ben yaa keşke yanımda olsa yine aynı şeyleri yapsa . . ama olucak inşallah o günde gelicek hayırlısıylaa[/QUOTE]

aynı duyguları hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…