- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
Bitiicek bak ne güzel az kalmış şafağınn
saol canm ewet az kaldı ama bana sor ya artık gelsin kendimi çok yaşlı hissediorum vallaa
Bitiicek bak ne güzel az kalmış şafağınn
ALLAH KAVUŞTURSUN ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM BENDE ASKER YOLU GÖZLÜYORUM SİZLERLEDE SOHBET ETMEK İSTERİM
hoş geldin Allah yardımcın olsunn :)ALLAH KAVUŞTURSUN ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM BENDE ASKER YOLU GÖZLÜYORUM SİZLERLEDE SOHBET ETMEK İSTERİM
bide ciddi olsaydın kızımmmmnihahahah
git artık la 89-3lerden sen kaldın bii.gitde kurtulalım
şaka yapıyorum canısı bızı bırakma olurmuu
hoş geldin Allah yardımcın olsunn :)
TEŞEKKÜRLER SİZİNDE ÇOOOK ZOR YA BEKLEMEK BENİM ERKEK ARKADAŞIM VANDA GÖREV YAPIYOR NORMALDEDE UZAĞIZ O ESKİŞEHİRDE BEN MERSİNDEYİM ORTA YERDE ADANADA BULUŞACAĞIZ ALLAH KISMET EDERSE :)
canım
öyle böyle biticek hiiçbirimiz kalmıcaz burda:97:
ALLAH KAVUŞTURSUN ARKADAŞLAR BEN BURDA YENİYİM BENDE ASKER YOLU GÖZLÜYORUM SİZLERLEDE SOHBET ETMEK İSTERİM
saol canm ewet az kaldı ama bana sor ya artık gelsin kendimi çok yaşlı hissediorum vallaa
ay inşallahhh şuan şaka gibi geliyor çok uzak olduğu içinnn...
Hoşgeldin cnmm allah kavuştursun...
Banada oluyor böyle çökmüş gibi hiissediyom ... Değersiz gibi hissediyorum kendimi bazen.. Aşkımın beni şımartmasını özledimm
Yarına iznimide aldım kızlarr öğleden sonra aşkımın yanındayımm
Kız çalışma yarın öğlene kadar süslen bariiiiiiii
banada oluyor böyle çökmüş gibi hiissediyom ... değersiz gibi hissediyorum kendimi bazen.. aşkımın beni şımartmasını özledimm
tatlım yok işe glirim bizimkilere ne dicem yoksaa uleynn yemeğe eve gidiorum ya evde süslencem aynı yerdeyim zaten iş yerimle giyincem süslencem öle çıkıcamm
ben çıktım güzeller görüşürzz
inan bende çk özledim valla benmle çok ilgilenidi bbek gibi bakardı bana çok sıkılıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çok özledim canım ciğerm herşeyimi bitanecik kocamı . . geçsin artık günler kavuşalım yaa
Elbet bu hasret dolu günler bitecek kızlarrr
evet hiç işey istemiyorum sadeece yanımda olsun önemli olan yanımda olmasıymış canım sıkıldıgı zaman sen nerdesn bee aşkım diyorum kendi kendime . .hep evdeyim zaten o gittiğinden beri . . benim herşeyim oydu sırdaşım arkadaşım . . çok özledim yaa artık benim için bişeyler yapmaya bayılırdı sanki bebekmişim gibi davranırdı çokk özledim ben yaa keşke yanımda olsa yine aynı şeyleri yapsa . . ama olucak inşallah o günde gelicek hayırlısıylaa
evet hiç işey istemiyorum sadeece yanımda olsun önemli olan yanımda olmasıymış canım sıkıldıgı zaman sen nerdesn bee aşkım diyorum kendi kendime . .hep evdeyim zaten o gittiğinden beri . . benim herşeyim oydu sırdaşım arkadaşım . . çok özledim yaa artık benim için bişeyler yapmaya bayılırdı sanki bebekmişim gibi davranırdı çokk özledim ben yaa keşke yanımda olsa yine aynı şeyleri yapsa . . ama olucak inşallah o günde gelicek hayırlısıylaa[/QUOTE]offff ...bende diyorum hep;beni mutlu eden tek şey aşkımmış yanımda olması bile ne büyük huzurmuş... çokk özledimmmmmmm çokkkkkk...
Evet kavuşalım artıkkkkkkk
Meraba millet.. Bi müddet burlarda yokum. Hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?