geçmiş olsun babaykem yaa üzüldüm(
gözünaydın merlacim, iyi gelmiştir tabii ki, benim pek bilgim yok şöförlükle ilgili ama inşallah rahat eder
ben deliyim ya şafak konusunda sen bakma bana24 kasım 2009da silüsünü aldı nişanlım daha yanımdaydı ben başladım 460la, bugün 27 kasım 2010 ben hala sayıyorum
yok canım 89/4'üz biz
askerımın ıznı bıttı dolu dolu 22 gun cook guzeldı hersey cok ıyıdı ama bıttı kızlar ruya gıbı geldı gectı askım suan bırlıgınde bnm yanımda deıl onu cook sewıooruumm herseyden cookk sevıorum neolur zaman cabucak gecsın ben sewdıgıme kavusuyum bnm gıbı safak bekleyen butun guzeller ın safagı bıtısın neolur allahım herkezı sewdıgıne kavustuuur
flower bwn kacıyorum canım gorusuruz
askerımın ıznı bıttı dolu dolu 22 gun cook guzeldı hersey cok ıyıdı ama bıttı kızlar ruya gıbı geldı gectı askım suan bırlıgınde bnm yanımda deıl onu cook sewıooruumm herseyden cookk sevıorum neolur zaman cabucak gecsın ben sewdıgıme kavusuyum bnm gıbı safak bekleyen butun guzeller ın safagı bıtısın neolur allahım herkezı sewdıgıne kavustuuur
kızlarrr aşkımı bekliorum şimdi..ilk defa başbaşa kalıcazzzyemeklerimi de yaptım hazırlıklarımda bitti...yoldaa aşkımm gellioo heyecan bastı beniiii
inşallahh canım bendee bekliorum bakalım..hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?