kızlar hepinize merhaba
yaklaşık 2 haftadır KK'ya girmedim. şimdi girdim ilk kez umarım herkes için herşey yolundadır.
beni soracak olursanız bayramda askerimin yanına gittim, 1 gece evci çıktı. 2 gündüz 1 gece çok güzel vakit geçirdik sonra yine hasretlik :97:
Ohhh cnm ne iyi etmişssin gıtmekleHadii gözünaydın.. Aılesıylemı gıtdın cnım benımkınıde evci ızın verseler ama kayınvalıdemlerle gıtmıyecegım ıcın ızın vermezler daha usataya gıdleı 1 haftada olmadıııı daha erken 1,2 ay gecsemı yoksa bılmıyoruım kafam ıyıden karıstı sınavlarım falanda var ocakta.
aa pisym h.gnerelrdesnya nezmanadır yoktun
yok cnm ya bayramdan beri böleeeee sıkılıom artıkkk geri gelin kızlarrrr yaaaa kimseler yokkkhaftasonu die olabilirmi acaba:26:
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
=(
iyi aksamlar kızlarr nasılsınızzz...
ii akşamlar fidescm h.g.kendi adıma iiyim sen nasılsn
ben kötüyüm ya =( bugün sevgilimle tartıştık bi kaç söz söyledi üzüldüm işte...ona göre biz çok tartışıyomuşuz. genelde kötüyüz bazen iyiyz dedi birde. ama bana göre öyle değil genelde iyiyiiz bazen kötüyüz...
birde tartıştığımızda ben kaçıyomuşum çözüm bulmak yerine konuşmamayı seçiyomuşum. bana göre buda böyle değil... sonuna kadar tartışıyorum...
başkaları da tartışıyomu acaba dedi. bende elbetki tartışma oluyodur her zaman bi ilişki iyi gitmez ki dedim.
sence biz anlaşabiliyomuyuz dedi birde...
ben her zaman her şey iyi olsun istiyorum, bi sorun varsa da sakince konuşalım çözüm üretelim istiyorum tartışmak kötü olmak istemiyorum. ayrılık istemiyorum. ayrılcaksak bu kadar şeyi neden paylaştık ki vs. dedi...
ama bzim ilişkimizi genelde tartışarak geçirdiğimizi söylemesi beni üzdü.
bak aralığa girelim gene tartışırız dedi. oysa öyle değil. hatta diğer çiftlerden daha az tartıştığımızı söylerim. birde ben öyle ottan çöpten tartışma çıkarmıyorum bana göre. hani olursa özel günlerimde nazlanırım onu da anlar aslında.. alttan da alır
bilmiyorum sorun bende mi acaba? beni sorun çıkaran olarak mı görüyo?
bugün uzun uzun bunları konuştuk sonra işi çıktı kapattık bir daha konuşamadık ama içime dert oldu. teli kapatırken de sevdiğini söyledi...
öyle işte...
ii akşamlar canım h.g..
canım inan aynı şeyleri bizde yaşıyoruz herkeste yaşann bişey bu çok takm sen.sanırım kendilerini çok dinliolar dinledikcede olumsuz şeyler düşünebiliyolar..canı sıkkın yda bunalmış olabilir daha çok bu durumlarda hep eksi tarafları görürler..düzelir merak etme arada oluo bunlar canım
canımm sadece sunu solııım askerdeykeen hassas oluolar aynı zamanda bızde hassaslasıoruz..bende dun nısanlıma istemdısı trip attım..ama canııım çok fazla acıdı..:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?