telefonu yakalanmış.artık konuşamıcaz doğru düzgün hiç..okadar yogunki telefona fırsat olmuyo
ona okadar ihtiyacım varki sesini duyamıyorum,göremiyorum:2:
çok kötüyüm
hadi yaa kötü olmuşş ceza felan almadı dimeee
busrae,susu_+,Babyke+,yengec123,minnne,kardelen44+,
Selaaam kızlaaaaaaaaaar =))) Nasılsınız bakalım ?
bilmiyorum belli değil:26:alır büyük ihtimal
telefonu yakalanmış.artık konuşamıcaz doğru düzgün hiç..okadar yogunki telefona fırsat olmuyo
ona okadar ihtiyacım varki sesini duyamıyorum,göremiyorum:2:
çok kötüyüm
busrae,susu_+,Babyke+,yengec123,minnne,kardelen44+,
Selaaam kızlaaaaaaaaaar =))) Nasılsınız bakalım ?
iyiii canım seni sormalııı
ayy inşallah almaz yaa :26:
aaaaaaaaa susum ciddi mi çok kötü olmuş yaaa tühhh ama belki vermezler ceza yaa hemen üzülme cnmmm
immm büşracım sen nasılsın nasıl gidiooo şafak iyiden iyiye bitio senn hadi gözünaydınnn :13:
1ay sora döndüğü zaman sende plakalarda olacaksın cnm su gibi geçer inşallah o zamanvalla canım şafak az kaldı gibi gözüküyor ama bana sor bide günler geçmiyoorrşimdi bide ankaraya dağa gitti 1 ay orada kalıcak, daha zor onun için bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelseeeee
1ay sora döndüğü zaman sende plakalarda olacaksın cnm su gibi geçer inşallah o zaman
cnm sende 90lısın 90lar topiğine beklioruz seni de senn gibi bi çok arkadasımız var orada daaa tmm mıııselam kızlar aranıza yenı katılıyorum benım askerımıde salı gunu yolcu edecegımsuanda ınalmaz kotuyum sacma sapan davranıyorm sanırım pskolojım bozldu acemılık ısparta yorumları okudum cok kotuyer dıyolar ya ben napcam off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?