Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

telefonu yakalanmış.artık konuşamıcaz doğru düzgün hiç..okadar yogunki telefona fırsat olmuyo
ona okadar ihtiyacım varki sesini duyamıyorum,göremiyorum:2:
çok kötüyüm

busrae,susu_+,Babyke+,yengec123,minnne,kardelen44+,
Selaaam kızlaaaaaaaaaar =))) Nasılsınız bakalım ?

telefonu yakalanmış.artık konuşamıcaz doğru düzgün hiç..okadar yogunki telefona fırsat olmuyo
ona okadar ihtiyacım varki sesini duyamıyorum,göremiyorum:2:
çok kötüyüm

aaaaaaaaa susum ciddi mi çok kötü olmuş yaaa tühhh ama belki vermezler ceza yaa hemen üzülme cnmmm

busrae,susu_+,Babyke+,yengec123,minnne,kardelen44+,
Selaaam kızlaaaaaaaaaar =))) Nasılsınız bakalım ?

immm büşracım sen nasılsın nasıl gidiooo şafak iyiden iyiye bitio senn hadi gözünaydınnn :13:

valla canım şafak az kaldı gibi gözüküyor ama bana sor bide günler geçmiyoorrşimdi bide ankaraya dağa gitti 1 ay orada kalıcak, daha zor onun için bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelseeeee

valla canım şafak az kaldı gibi gözüküyor ama bana sor bide günler geçmiyoorrşimdi bide ankaraya dağa gitti 1 ay orada kalıcak, daha zor onun için bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelseeeee
1ay sora döndüğü zaman sende plakalarda olacaksın cnm su gibi geçer inşallah o zaman

selam kızlar aranıza yenı katılıyorum benım askerımıde salı gunu yolcu edecegım suanda ınalmaz kotuyum sacma sapan davranıyorm sanırım pskolojım bozldu acemılık ısparta yorumları okudum cok kotuyer dıyolar ya ben napcam off of

cnm sende 90lısın 90lar topiğine beklioruz seni de senn gibi bi çok arkadasımız var orada daaa tmm mııı

özgecım benım askerım de ıspartada yaptııı acemılk y 1 hafta önce geldı ıspartdan

kızlar hepinize merhaba
yaklaşık 2 haftadır KK'ya girmedim. şimdi girdim ilk kez umarım herkes için herşey yolundadır.
beni soracak olursanız bayramda askerimin yanına gittim, 1 gece evci çıktı. 2 gündüz 1 gece çok güzel vakit geçirdik sonra yine hasretlik :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…