tahta gibiyim yaa...ben mesela regl oldğum zaman doru yemek yiyemem suan öleyim karın ağrım hat safa da , normal zamanlar da da zar zor yiyorum. hep bi kendimi zorlama. iştahsız değilim ama aşırı yemeği sevmiyorumama yemem lazım kendimle inatlasıyorm anliycağın işim zorr.. sen okdar da kilo lu değilsin canım bence.
canım sen yatmadan önce çikolatalı ekmek yemeyi dene bakalım.reglden sonra ama..ama mutlaka ye yatmdan hemen önce
hep yiyorum bişeyler yatmadan , gün içinde de kalöri harcamamya çalısıorm ölümüne yiycem artık elime ne geçerse sizde dua edinyoksa askım beni delirticek gelince
valla bende çok yerim hatta arkadaşlarımdan daha çok...
ama onlar aman kilo alcaz aman göbeğimiz çıktı derler bende alamam =)
doktora gitmek gerek belki tiroid le alakalıdır yada şeker...
evet canım haklısın oda olabilir..valla bende çok yerim hatta arkadaşlarımdan daha çok...
ama onlar aman kilo alcaz aman göbeğimiz çıktı derler bende alamam =)
doktora gitmek gerek belki tiroid le alakalıdır yada şeker...
canım vitamin hapları var onlardan alabilirsin, doktora bi danış istersen. hepsi aldırıyomu bilmiyorum ama bazıları aldırıyomuş. hem zararı olmaz vitamin yanisınıftan bi arkadaşım kullanmış bu yaz. okul açıldığında bi gördüm baya baya güzel olmuş önceden zayıftı. sordum vitamin hapı kullandım dedi
=) bende de bişey çıkmadı. bünyeyle alakalı o zaman. günlük bilmem ne kadar kalori ihtiyacı var o kadar yemek gerek. gerçi ben 2-3 kilo alsam ne güzel olur fazlası fena boy kısa olunca =)gittim bi sorun yok ye alırsın dedi baklava ye dedii ama herzamanda yenmio ıykkbayramda yedim gözümün göresi yok şu aralar
=) bende de bişey çıkmadı. bünyeyle alakalı o zaman. günlük bilmem ne kadar kalori ihtiyacı var o kadar yemek gerek. gerçi ben 2-3 kilo alsam ne güzel olur fazlası fena boy kısa olunca =)
günlük alınması gerekn kl 1500 sanırım..kendinnkini hesapla bakalım canm kaç çıkıyo
oturduk çözüm üretiyoruz yok o, yok bu, yok şu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?