Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sen yatmadan önce çikolatalı ekmek yemeyi dene bakalım.reglden sonra..ama mutlaka ye yatmdan hemen önce..zorlamadan olmaz tabiki zorladıkça yemeğe isteğin artr..miden alışmış yememeye oyüzden zorlanıosun sanırım

Son düzenleme:
canım sen yatmadan önce çikolatalı ekmek yemeyi dene bakalım.reglden sonra ama..ama mutlaka ye yatmdan hemen önce

hep yiyorum bişeyler yatmadan , gün içinde de kalöri harcamamya çalısıorm ölümüne yiycem artık elime ne geçerse sizde dua edin yoksa askım beni delirticek gelince

valla bende çok yerim hatta arkadaşlarımdan daha çok...
ama onlar aman kilo alcaz aman göbeğimiz çıktı derler bende alamam =)

doktora gitmek gerek belki tiroid le alakalıdır yada şeker...

yarım ekmek yiyorum yatmadan :) daha ne yiyim acaba enerji içecekleri işe yararmı? en son bi psikiyatriste gidicem hem psikolojmi düzeltsin hemde yan etkisi kilo aldıran bişe versin bi taşla 2 kuş

valla bende çok yerim hatta arkadaşlarımdan daha çok...
ama onlar aman kilo alcaz aman göbeğimiz çıktı derler bende alamam =)

doktora gitmek gerek belki tiroid le alakalıdır yada şeker...

gittim bi sorun yok ye alırsın dedi baklava ye dedii ama herzamanda yenmio ıykk bayramda yedim gözümün göresi yok şu aralar

canım vitamin hapları var onlardan alabilirsin, doktora bi danış istersen. hepsi aldırıyomu bilmiyorum ama bazıları aldırıyomuş. hem zararı olmaz vitamin yani sınıftan bi arkadaşım kullanmış bu yaz. okul açıldığında bi gördüm baya baya güzel olmuş önceden zayıftı. sordum vitamin hapı kullandım dedi

selam kizlar herkese iyi geceler

gözdeeee "saysaybitmiyor" arkada$imizi senin listene depükledim $afagi 229

bende kullndm iştah açıyo gerçekten ama kiloya dönüşmüyo ne zormuş , bide ailede de yok zayıf herkesin gözüne batıyorum. bide benm elimdeymiş gibi kızıyolar :) ölücen diolar napcam bilmem. doktor bişey yapamadı iğne bile vurdurdum sesime bişeler oldu yan etkisi bida yaptırmadm , aktardan macun kullandm oda olmadı . :2:

gittim bi sorun yok ye alırsın dedi baklava ye dedii ama herzamanda yenmio ıykk bayramda yedim gözümün göresi yok şu aralar
=) bende de bişey çıkmadı. bünyeyle alakalı o zaman. günlük bilmem ne kadar kalori ihtiyacı var o kadar yemek gerek. gerçi ben 2-3 kilo alsam ne güzel olur fazlası fena boy kısa olunca =)

=) bende de bişey çıkmadı. bünyeyle alakalı o zaman. günlük bilmem ne kadar kalori ihtiyacı var o kadar yemek gerek. gerçi ben 2-3 kilo alsam ne güzel olur fazlası fena boy kısa olunca =)

benmde kısa 158 :) ama umrumda değil öle delirdim ki top gibi olmaya razıyım en azından aç kalırm veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…