canım üzüldüm işte. bişeye canım sıkılsa neden böyle oldu desem bazen gene bişey çıkardın diyo bazense çok olgun davranıyo dinliyo güzel güzel açıklamalar yapıyo...
dediğim gibi bizim ilişkimizi genelde tartışarak geçiyo gibi görüyo. 5 gün iyiysek 5 gün kötüymüşüz.. en son ne zaman tartıştık bi baksın gerisine. tabiki tartışmalar olucak, olması da doğal bana göre ama o tartışmalarımız uzamasın oturup bi çözüm getirelim istiyo. aslında ben şöyle yapalım bundan sonra bir daha olmasın bu şey diyorum ama beni tam anlamıyla dinlemeyen de o...
kırıldım işte ben yaa
acaba ben hep sorun mu çıkarıyorum yoksa o orda yeterince sıkılıyoda benim söylediğim bazı şeyler onun gözünde büyüyo mu?
iyi aksamlar kızlarrr ... şafakk 385 ankara da askımm,,, geçmiyo günlerrr
h.g canım nerde askerin
h.g canım ilk zamalar böyle oluo benimde şafak ayn sayılır canım
seninki nerde yapıyoo Allah kavuştursun cümlemizii
benimkide kırklarelinde canım..buarada şafak 385 benimde..dağıtıma geldiğinden beri şaak saymıodm
ben çok kötü oldum yaa 4 senedir beraberiz hiç ayrı kalmadık bu kadar , ben onu teselli ediceğime o beni ediyo :) dün isyan etti bi yandan annem bi yandan sen ağlayıp duruyosunuz ben napiyim falan dedi üzüldüm
evet haklısın kevser , annemler gelicek gel sende dedi ama çekindim olmaz dedim hem babama ne dicemyalan falan uydururdum aslında ama risk alamam söz arifesi
nişan alanmı var canm
izine geldiğinde söz yapıcaktık ama vazgeçtik teskere alınca yapıcas söz nişan.. hayırlısı inşallah.. bende bu kalan 385 günde kilo almam lazııımm yaa söz verdimama nası olcak bilmiyorum
hiç sorma canım yaa 158 boy kilo 39 40 1gr alamıyorum :S senn kaç boy kilo ?
benm boy163 61 kiloyum canım bende 61de takılı kaldım..alman lazım canm evet aç geziyosun sanırımya günlük öğünlerin nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?