Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şu evden çımakamama sorunun olmasa ne iyi olucak hakikatten ya
ya burcu durduk yerde bayılmak normal birşey değil doktora bir görünsen iyi olur.

Hayırlısı olsun burcum vardır onuunda bir günü siz mutlu olun da herşey yoluna girer bir bakmışsın istemeye geliyorlar yaa :
slm kızlarrrrrrrrrr
kızım sen nerdesin ya

gördüm cnm benimkkinede gösterdim o depüklerii güldü

sıradaaaa söz-nişan şafağı inşallah.. tarih belirli diil tabi söz-haziranda nişan-eylül istiyoruzz :52
:

zehraaa kavuşmuşsun canım hadi gözün aydın olsun
ayy darısı bizlerin başına inşallah.

Evet benim de yanlarım tek derdim, onları ertimem gerek. Sen balık etli bir hatunsun o zaman
şafağını düzelttim tatlım
unuturmuyum kız hiççç burdayım hala baksanaa
ben söyleyeyim de :))

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrrrr

selam canım kız sen nerlerdesin anlatsana neler yapıyorsun seninki istemeye geldi mi?:)

vayyy incim sözlenmek için ayını belirlemişsiniz bile ne güzel:)

edacım birtek cumatesi gezdim hiç oturmadım hep yürüdük aşkımla
pazar günü evdeydim ama demir eksikliğinden kaynaklanıyor benim ayak ağılarım

babykem seni de kocana depüklicez cnmm
Depukle anammmm... 4 gözle bekliyorum o günÜ zaten..
Bu hafta ucak bileti alacaz kocacigimlaaa
Babykemm canm geçmiş olsun bu aradaa
Tesekkür ederim canimcimmm
Ohh cok güzel olmusss
Canim en önemlisi onu gördün yaaaa.. $afagin kac simdi cnm?

Vallaha seninkide belli olmasi lazim... sana söylemiyo.. süpriz yapacak kesin kiz...

o sorun kalktığında bizden mutlusu olmaz yani:)evet bu hafta bir görünmeyi düşünüyorum doktora gidip
saol duygum inanki şu yazını okuyunca ile nasıl heyecanlandım varya

hayırdır duygum noldun yaa? ben de durumlar bildiğin gibi ya bi gün iyi bi gün kötü... bitsin artık diyoruz ikimiz de başka bişey demiyoruz...:97:

hoşgeldin edacım, idare eder işte, şafak azalmış mı duruyo ordan bakınca yaa bana darallar basıyo artık bitmeli valla sıktı nişanlım iyi çok şükür gelmeye odaklanmış durumda sadece, arada damarı tutuyo tabii takıyo kafaya bişeyler ama artık psikoloji alt üst oldu, kafa kalmadı zavallım da, bitirsin de kurtulsun iyice gelicek kendisine :96:

burcu neden evden çıkamıyo iişten çıktınmı kız sen hem nie bayıldınki cidden durduk yere

yaa bayadır giremiyorum kusura bakmayın:78:
ee duygucum nasılsın? ne var ne yok şafak kaççççç?

hımm şimdi gördüm e bak ne güzel ailesiyle konuşuyormuş seni
planlar filan yapıyorlarmış ne güzel maaşallah iyiye gidiyor burcum
evet ya iş bulma konusu sıkıntılı di mi umarım biran önce bulur da yoluna girer herşey
ne iş yapıyordu senin ki

ayyy bu topik hep böle kalabalık olmayı hak edio ama bi daha boş bırakmayalım kızlarr

burcu neden evden çıkamıyo iişten çıktınmı kız sen hem nie bayıldınki cidden durduk yere

annem izin vermiyorki çıkmamayok kzı çalışıyorum çok şükür bu bende oluyor canım doktorda tansiyonun düşmüş ve sinirlenince biriktire biriktere bir nada böle bayılıyorsun demiş bu hafta doktora gidicem inş.

o sorun kalktığında bizden mutlusu olmaz yani:)evet bu hafta bir görünmeyi düşünüyorum doktora gidip
saol duygum inanki şu yazını okuyunca ile nasıl heyecanlandım varya
ee öyle bu işler bir anda oluveriyor birşey anlamıyorsun. Her an hazırlıklı olman lazım
Seninki bir de anladığım kadarıyla tez canlı ha diyince olsun bitsine bakıyor. Hazırlıkl ol yani
hayırdır duygum noldun yaa? ben de durumlar bildiğin gibi ya bi gün iyi bi gün kötü... bitsin artık diyoruz ikimiz de başka bişey demiyoruz...:97:
çok bunaldım begümcüm, durduk yerde ağlama krizine giriyorum. Kafam allak bullak artık dayannamıyorum galiba çok mutsuz ve suratsızım son günlerde.
Annem bu kadar daraldıysan git bir haftasonu diyor kal bi gün gel. Ama bilmiyorum begümcüm çok huzursuzum. Hiç tadım tuzum kalmadı artık.

ne bayağıdır kızım ya bi geldin yok oldun sonra neler yaptın hiç bilmiyoruz. Başla bakalım.
Şafak 173 canım

Evet benim de yanlarım tek derdim, onları ertimem gerek. Sen balık etli bir hatunsun o zaman
şafağını düzelttim tatlım

ben söyleyeyim de :))

spor şart, evde yürüyüş bandı varda üzerinde yürüyecek eda yok spora gitmek istiyorum ama akşam geç çıkıyorum ofsten zaman olmuyor.bakalım bişeyler yapmam lazım.
evet cnm balık etliyim ben :78:

Canim en önemlisi onu gördün yaaaa.. $afagin kac simdi cnm?

evet babykem gittim gördüm gözlerimle çok şükür. şafak 310, bitmedi gitti kuzum yaa bu 300'ler. afakanlar basıyor artık bi defol git diyorum ama yapıştı mı naptı :88:

valla ben sanırım 3 haftadır girmiyordum foruma girince şafağının bi hayli azaldığını gördüm
sana sürpriz yapacak demekki enişte ne güzel ne güzel

depüklenmene az kaldı begümcüm

Son düzenleme:

evet buda beni çok mutlu etti canım.iş bulma konusunda sıkıntılı biraz ama aslında varda tam istediği gibi oda libyadaymış:44da olmaz zaten ama bakalım o kadar yere başvuru yaptım biyerden çıkıcak dedi inşallah hayırlıısyla br işe girsede rahatlasak hep dua ediyorum allahıma
makine bölümnü okudu canım çizim felan apıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…