hımm şimdi gördüm e bak ne güzel ailesiyle konuşuyormuş seni
planlar filan yapıyorlarmış ne güzel maaşallah iyiye gidiyor burcum
evet ya iş bulma konusu sıkıntılı di mi umarım biran önce bulur da yoluna girer herşey
ne iş yapıyordu senin ki
inşallah sende tez vakit gidebilirsin canım benim sıkılma dert etme
Benim gitme olmuyo biliyosun cnm nişanlımı delleniyo lafını bile edince....
Zaten karar verdik cnm yılbaşında yanımda inşallah izne gelicekk...mehtap sayıyorum bendeee artık
oo niye uzadı o kadar melike, gelsin istesinler işte tanışmadan sonra uzatılır mı ara öyleyok canım bayramın 3. günü tanışmaya geldiler daha babam beğendi aileyi istemeye gelecekler günü belli değil daha
siz napptınız bakimmm?
bende de bisiklet var da yapacak adam yokspor şart, evde yürüyüş bandı varda üzerinde yürüyecek eda yokspora gitmek istiyorum ama akşam geç çıkıyorum ofsten zaman olmuyor.bakalım bişeyler yapmam lazım.
evet cnm balık etliyim ben :78:
annem izin vermiyorki çıkmamayok kzı çalışıyorum çok şükür bu bende oluyor canım doktorda tansiyonun düşmüş ve sinirlenince biriktire biriktere bir nada böle bayılıyorsun demiş bu hafta doktora gidicem inş.
ne bayağıdır kızım ya bi geldin yok oldun sonra neler yaptın hiç bilmiyoruz. Başla bakalım.
Şafak 173 canım
ee öyle bu işler bir anda oluveriyor birşey anlamıyorsun. Her an hazırlıklı olman lazım
Seninki bir de anladığım kadarıyla tez canlı ha diyince olsun bitsine bakıyor. Hazırlıkl ol yani
çok bunaldım begümcüm, durduk yerde ağlama krizine giriyorum. Kafam allak bullak artık dayannamıyorum galiba çok mutsuz ve suratsızım son günlerde.
Annem bu kadar daraldıysan git bir haftasonu diyor kal bi gün gel. Ama bilmiyorum begümcüm çok huzursuzum. Hiç tadım tuzum kalmadı artık.
ne bayağıdır kızım ya bi geldin yok oldun sonra neler yaptın hiç bilmiyoruz. Başla bakalım.
Şafak 173 canım
saol canım benimm evet çok şükür kavuştukkzehraaa kavuşmuşsun canım hadi gözün aydın olsun
ayy darısı bizlerin başına inşallah.
burcum evet tarihleri belirledik iş ve maddiyat söz konusu bizi zorlamasa mayısta nişan yapıcaktık hayırlısı nasılsa öyle olsun artık tatlımmmvayyy incim sözlenmek için ayını belirlemişsiniz bile ne güzel:)
Nannnn merdivenden düstümmmm dedim ya.. kolum cok agriyordu..pek yazmıosun kaç gündürr
evet canım hakiaten bir anda oluyor anlamıyorsun
evet malesef öle bir anda olaun bitsin istiyor ama bununda farkında hemen olmucağının.
neyi biriktiriyon bu kadar anlamıyorum yaa olayları akışına bıraksana biraz sen çok kafaya takıyorsun olmazki ama
ay evet öyle oldu yaa çok bi gelişme yok canım
askerden geldi 4-5 gün boş durdu halasının oğlu yanına çağırdı bayrama kadar gel yardım et diye
bayrama kadar orda çalıştı bayramın 3. günü tanışmaya geldi ailesi
1. günü babam onu tek çağırdı önce selçukla tanıştı aileyide selçuğuda beğendi çok şükür
şimdi onlar bizi çağıracaktı ama babam istememiş yani isteme olayı olup adı konmadan gitmek istemiyorum demiş anneme
bnede selçuğa dedim bizde adet değil isteme olmadan gidilmez diye tamam biz geliriz o zaman bi kere daha dedi
şimdi onu bekliiyorum istemeye gelmelerini yaniiii
günaydın kızlar
şafak 76ığdır'a slmlarrr
of ya kızlar benimkinin 1 yaş büyük ablası var bulmuş birini nişanlancam diyo
of ya napcam şimdi ben ya çocuk askerden gelmesine az kaldı bide ablası girdi şimdi araya
inşallah sende tez vakit gidebilirsin canım benim sıkılma dert etme
Benim gitme olmuyo biliyosun cnm nişanlımı delleniyo lafını bile edince....
Zaten karar verdik cnm yılbaşında yanımda inşallah izne gelicekk...mehtap sayıyorum bendeee artık
evet biliyorum tatlım da belki annesiyle felan gidebilirsin diye dedim
ohh süpermiş hadi hayırlısıyla gelir inşallah. bende 1 ocak'ta gitmeyi düşünüyorum günü birlik.bi sarılayım kokusunu depolayıp döneyim :97:
off gene çok özledim devrem yaaa kokusu burnuma geldi.
oo niye uzadı o kadar melike, gelsin istesinler işte tanışmadan sonra uzatılır mı ara öyle
[B/]
anladım canım, benimkine de iş teklifleri geliyor ama hep yurtdışı nolucak bilmiyorum bende.evet buda beni çok mutlu etti canım.iş bulma konusunda sıkıntılı biraz ama aslında varda tam istediği gibi oda libyadaymış:44da olmaz zaten ama bakalım o kadar yere başvuru yaptım biyerden çıkıcak dedi inşallah hayırlıısyla br işe girsede rahatlasak hep dua ediyorum allahıma
makine bölümnü okudu canım çizim felan apıyormuş.
haydaaa o nerden çıkmış be durdu durdu da sizi mi bekledi hayret yanigünaydın kızlar
şafak 76ığdır'a slmlarrr
of ya kızlar benimkinin 1 yaş büyük ablası var bulmuş birini nişanlancam diyo
of ya napcam şimdi ben ya çocuk askerden gelmesine az kaldı bide ablası girdi şimdi araya
saol canım benimm evet çok şükür kavuştukkdarısı sizleree
burcum evet tarihleri belirledik iş ve maddiyat söz konusu bizi zorlamasa mayısta nişan yapıcaktık hayırlısı nasılsa öyle olsun artık tatlımmm
bende de bisiklet var da yapacak adam yok
koşu bandı olsa yürürdüm de bisiklet sıkıcı geliyor
amiiiiiinnnnnnnnnnn yarabbimsaol canım benimm evet çok şükür kavuştukkdarısı sizleree
anladım canım, benimkine de iş teklifleri geliyor ama hep yurtdışı nolucak bilmiyorum bende.
haydaaa o nerden çıkmış be durdu durdu da sizi mi bekledi hayret yani
anladım canım, benimkine de iş teklifleri geliyor ama hep yurtdışı nolucak bilmiyorum bende.
haydaaa o nerden çıkmış be durdu durdu da sizi mi bekledi hayret yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?