Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar
şafak 76 ığdır'a slmlarrr
of ya kızlar benimkinin 1 yaş büyük ablası var bulmuş birini nişanlancam diyo
of ya napcam şimdi ben ya çocuk askerden gelmesine az kaldı bide ablası girdi şimdi araya

evet buda beni çok mutlu etti canım.iş bulma konusunda sıkıntılı biraz ama aslında varda tam istediği gibi oda libyadaymış:44da olmaz zaten ama bakalım o kadar yere başvuru yaptım biyerden çıkıcak dedi inşallah hayırlıısyla br işe girsede rahatlasak hep dua ediyorum allahıma
makine bölümnü okudu canım çizim,klite kontrol felan yapıyormuş.

yok canım bayramın 3. günü tanışmaya geldiler daha babam beğendi aileyi istemeye gelecekler günü belli değil daha
siz napptınız bakimmm?
oo niye uzadı o kadar melike, gelsin istesinler işte tanışmadan sonra uzatılır mı ara öyle
spor şart, evde yürüyüş bandı varda üzerinde yürüyecek eda yok spora gitmek istiyorum ama akşam geç çıkıyorum ofsten zaman olmuyor.bakalım bişeyler yapmam lazım.
evet cnm balık etliyim ben :78:
bende de bisiklet var da yapacak adam yok
koşu bandı olsa yürürdüm de bisiklet sıkıcı geliyor

neyi biriktiriyon bu kadar anlamıyorum yaa olayları akışına bıraksana biraz sen çok kafaya takıyorsun olmazki ama

ne bayağıdır kızım ya bi geldin yok oldun sonra neler yaptın hiç bilmiyoruz. Başla bakalım.
Şafak 173 canım

ay evet öyle oldu yaa çok bi gelişme yok canım
askerden geldi 4-5 gün boş durdu halasının oğlu yanına çağırdı bayrama kadar gel yardım et diye
bayrama kadar orda çalıştı bayramın 3. günü tanışmaya geldi ailesi
1. günü babam onu tek çağırdı önce selçukla tanıştı aileyide selçuğuda beğendi çok şükür
şimdi onlar bizi çağıracaktı ama babam istememiş yani isteme olayı olup adı konmadan gitmek istemiyorum demiş anneme
bnede selçuğa dedim bizde adet değil isteme olmadan gidilmez diye tamam biz geliriz o zaman bi kere daha dedi
şimdi onu bekliiyorum istemeye gelmelerini yaniiii

evet canım hakiaten bir anda oluyor anlamıyorsun
evet malesef öle bir anda olaun bitsin istiyor ama bununda farkında hemen olmucağının.

zehraaa kavuşmuşsun canım hadi gözün aydın olsun
ayy darısı bizlerin başına inşallah.
saol canım benimm evet çok şükür kavuştukk darısı sizleree
vayyy incim sözlenmek için ayını belirlemişsiniz bile ne güzel:)
burcum evet tarihleri belirledik iş ve maddiyat söz konusu bizi zorlamasa mayısta nişan yapıcaktık hayırlısı nasılsa öyle olsun artık tatlımmm

evet gerçekten çok takıyorum kafama ben ama yapım bu canım değiştiremiyorum malesef
kız yakındır gelip istemeleri sölim sana ne güzel heyecanlar bunlar böle ya

merhaba hoşgeldin cnm, hayırlısı be cnm ne olacak bilemezsin. sen üzme kendini hiç. siz nişanlımıydınız yoksa askerden gelince mi başlıyacak bu işler ?

oo niye uzadı o kadar melike, gelsin istesinler işte tanışmadan sonra uzatılır mı ara öyle
[B/]

canım bayramdan sonra bii hafta geçti işte bu ikinci hafta daha
istemeye gelmeden önce tanışıldıktan sonraki arada kız babasına zaman bırakılıyo işte çocuğu araştırsın diye
ne biliyim öle dendi bana çokmu olmuş diyosun:44:
meraklı gibi gözükmemek için soramıyorumda ne zaman geleceksiniz diye napim ben şimdi?

anladım canım, benimkine de iş teklifleri geliyor ama hep yurtdışı nolucak bilmiyorum bende.
haydaaa o nerden çıkmış be durdu durdu da sizi mi bekledi hayret yani

o iş sıkıntısı zaten başlıbaşında sorun canım umarım bir an önce bulur insan sevdiğiyle böle konuları konuşunca çok güzel oluyor ve heyecanlanıor ya:)
had bakalım hayırlısı belkide mayısta olur canım
geç olsun güç olmasın tatlım
kaanla ayrıldığımızda yapmıştım öle o düzeltmiş var yapmış ama ben gıcıklığına yok diye değiştirdim ya ondan sadece benim kuzenlerm ben ve arkadaşım görüyo ilşkisi var diye bend ebuna sinirlendim öle yaptım bugün ablamdan giricem bakıcam yok diye mi gözüküyo bakalım

bende de bisiklet var da yapacak adam yok
koşu bandı olsa yürürdüm de bisiklet sıkıcı geliyor

nişanlım beni ilk kez spor salonunda görmüştü yürüyüş yaparken ahh aaahhh
duygum sen bu kadar bunaldıysan eğer ailen izin veriyorsa bi git askerinin yanına olmaz mı?
saol canım benimm evet çok şükür kavuştukk darısı sizleree
amiiiiiinnnnnnnnnnn yarabbim

anladım canım, benimkine de iş teklifleri geliyor ama hep yurtdışı nolucak bilmiyorum bende.

haydaaa o nerden çıkmış be durdu durdu da sizi mi bekledi hayret yani

hadi ya tühh kötü oluyor ya umarım geldiğinde istediği gibi iş bulabilir ne şi yapıyordu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…