canım bayramdan sonra bii hafta geçti işte bu ikinci hafta daha
istemeye gelmeden önce tanışıldıktan sonraki arada kız babasına zaman bırakılıyo işte çocuğu araştırsın diye
ne biliyim öle dendi bana çokmu olmuş diyosun:44:
meraklı gibi gözükmemek için soramıyorumda ne zaman geleceksiniz diye napim ben şimdi?
günaydın kızlar
şafak 76ığdır'a slmlarrr
of ya kızlar benimkinin 1 yaş büyük ablası var bulmuş birini nişanlancam diyo
of ya napcam şimdi ben ya çocuk askerden gelmesine az kaldı bide ablası girdi şimdi araya
günaydın canım hoşgeldinn maşallah şafağına
ahh bu ablalar yokmu benimde var benimkinden 1 yaş büyük ablası
anladım canım, şimdi onlar geldi ya tanışmaya senin ki sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye tekraray evet öyle oldu yaa çok bi gelişme yok canım
askerden geldi 4-5 gün boş durdu halasının oğlu yanına çağırdı bayrama kadar gel yardım et diye
bayrama kadar orda çalıştı bayramın 3. günü tanışmaya geldi ailesi
1. günü babam onu tek çağırdı önce selçukla tanıştı aileyide selçuğuda beğendi çok şükür
şimdi onlar bizi çağıracaktı ama babam istememiş yani isteme olayı olup adı konmadan gitmek istemiyorum demiş anneme
bnede selçuğa dedim bizde adet değil isteme olmadan gidilmez diye tamam biz geliriz o zaman bi kere daha dedi
şimdi onu bekliiyorum istemeye gelmelerini yaniiii
olur burcum niye öyle diyosun kievet canım hakiaten bir anda oluyor anlamıyorsun
evet malesef öle bir anda olaun bitsin istiyor ama bununda farkında hemen olmucağının.
bak yukarda da yazdım, şimdi selçuk sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye. Sende dersin ki bi alime sorayım.canım bayramdan sonra bii hafta geçti işte bu ikinci hafta daha
istemeye gelmeden önce tanışıldıktan sonraki arada kız babasına zaman bırakılıyo işte çocuğu araştırsın diye
ne biliyim öle dendi bana çokmu olmuş diyosun:44:
meraklı gibi gözükmemek için soramıyorumda ne zaman geleceksiniz diye napim ben şimdi?
evet biliyorum tatlım da belki annesiyle felan gidebilirsin diye dedim
ohh süpermiş hadi hayırlısıyla gelir inşallah. bende 1 ocak'ta gitmeyi düşünüyorum günü birlik.bi sarılayım kokusunu depolayıp döneyim :97:
off gene çok özledim devrem yaaa kokusu burnuma geldi.
[ı]baby[/ı]kem seni de alyans yarışmasına bekliorum bakk resimler gelmeye başladı bile
ya düşünüyorum canım inan öyle bunaldım ki. Bilmiyorum araştırıyorum. Evci iznine çıkabilirse iyi olucak çıkamazsa ta burdan kalkıp 1 saat görüp geri dönmeye dayanamam.nişanlım beni ilk kez spor salonunda görmüştü yürüyüş yaparken ahh aaahhh
duygum sen bu kadar bunaldıysan eğer ailen izin veriyorsa bi git askerinin yanına olmaz mı?
amiiiiiinnnnnnnnnnn yarabbim
senin yapabileceğin bişey yok ki tatlım iş ailelerde bitiyor ilginç yani he.Hayırlısı olsun canım benimof duygu sorma ya çıldırmak üzereyim napsam bilemedim
günaydın tatlım hoşgeldingünaydın kızlarr
inşaat teknikeri burcum. İnşallah iyi bir iş bulur da biz de vakit kaybetmeyiz. Dayanamıyorum burcu inan artık. Şimdi senin bunalımlarını çok daha iyi anlıyorum. Sende bu zamanlarda bunalıma girmiştin hatırlıyor musun.hadi ya tühh kötü oluyor ya umarım geldiğinde istediği gibi iş bulabilir ne şi yapıyordu canım?
özleden yollim sana da cnmnerde o yarışma
evet gerçekten çok takıyorum kafama ben ama yapım bu canım değiştiremiyorum malesef
kız yakındır gelip istemeleri sölim sana ne güzel heyecanlar bunlar böle ya
babam istemeye gelinmeden araştırmıştı ona göre istemeye gelmişlerdi benide.
saol cnm benim zaten hiç anlaşamıyoruz gıcık oluyorum kıza
anladım canım, şimdi onlar geldi ya tanışmaya senin ki sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye tekrar
olur burcum niye öyle diyosun ki
bak yukarda da yazdım, şimdi selçuk sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye. Sende dersin ki bi alime sorayım.
Sende aliene dersin ki gelmek istiyorlarmış ne zaman gelsinler. Baban da söyler bu hafta şu gün gelsinler filan diye. Selçuğun ağzını ara bakalım.
hoşbulduk pisyy
nasılsın canım
pissy cnm sen nişanlısın demiii
öyle düşünüyorduk ama yine neler düşündüyse onlarlada gelme ben gelcem dedi nişanlım...benimde canıma minnet nasıl özledimmmm..
seninkiler gibi bizimde peşimize herkes takılır rahat edemezdik zaten ..
sanırım gördükten sonra tekrar alışma süreci ilk gittiği zaman gibi oluyor.. bakalım bende yaşayıp görücem...
ne güzel gidebiliyorsun cnm bende çok istiyorum bikere de olsa yanına gitmeyi...
seninki gelmicekmi izine?
anladım canım, şimdi onlar geldi ya tanışmaya senin ki sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye tekrar
olur burcum niye öyle diyosun ki
bak yukarda da yazdım, şimdi selçuk sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye. Sende dersin ki bi alime sorayım.
Sende aliene dersin ki gelmek istiyorlarmış ne zaman gelsinler. Baban da söyler bu hafta şu gün gelsinler filan diye. Selçuğun ağzını ara bakalım.
ya düşünüyorum canım inan öyle bunaldım ki. Bilmiyorum araştırıyorum. Evci iznine çıkabilirse iyi olucak çıkamazsa ta burdan kalkıp 1 saat görüp geri dönmeye dayanamam.
senin yapabileceğin bişey yok ki tatlım iş ailelerde bitiyor ilginç yani he.Hayırlısı olsun canım benim
günaydın tatlım hoşgeldin
inşaat teknikeri burcum. İnşallah iyi bir iş bulur da biz de vakit kaybetmeyiz. Dayanamıyorum burcu inan artık. Şimdi senin bunalımlarını çok daha iyi anlıyorum. Sende bu zamanlarda bunalıma girmiştin hatırlıyor musun.
Şimdi de ben bi psikoloğa gitmeyi planlıyorum. Yoksa yicek kafayı o olucak.
biz anlaşıyoruz ama yapmacık nereye kadar bilmem
Canim katilmicam, cunku benimki nisan yuzugu hala.. evlilik yuzugu dugunde takilacak :)))babykem seni de alyans yarışmasına bekliorum bakk resimler gelmeye başladı bile
he iyi o zaman hazırlık yapıyorlardır belkinimayarlayacaklarmış kendilerini arayacaklarmış ondan sonra biz şu gün geliyoruz müsaitmisiniz diye
bi ara öle demişti ama uzamayacak yakın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?