Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

babam istemeye gelinmeden araştırmıştı ona göre istemeye gelmişlerdi benide.

günaydın canım hoşgeldinn maşallah şafağına
ahh bu ablalar yokmu benimde var benimkinden 1 yaş büyük ablası

anladım canım, şimdi onlar geldi ya tanışmaya senin ki sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye tekrar
evet canım hakiaten bir anda oluyor anlamıyorsun
evet malesef öle bir anda olaun bitsin istiyor ama bununda farkında hemen olmucağının.
olur burcum niye öyle diyosun ki
bak yukarda da yazdım, şimdi selçuk sana demesi lazım biz gelmek istiyoruz diye. Sende dersin ki bi alime sorayım.
Sende aliene dersin ki gelmek istiyorlarmış ne zaman gelsinler. Baban da söyler bu hafta şu gün gelsinler filan diye. Selçuğun ağzını ara bakalım.

öyle düşünüyorduk ama yine neler düşündüyse onlarlada gelme ben gelcem dedi nişanlım...benimde canıma minnet nasıl özledimmmm..
seninkiler gibi bizimde peşimize herkes takılır rahat edemezdik zaten ..
sanırım gördükten sonra tekrar alışma süreci ilk gittiği zaman gibi oluyor.. bakalım bende yaşayıp görücem...
ne güzel gidebiliyorsun cnm bende çok istiyorum bikere de olsa yanına gitmeyi...
seninki gelmicekmi izine?

nişanlım beni ilk kez spor salonunda görmüştü yürüyüş yaparken ahh aaahhh
duygum sen bu kadar bunaldıysan eğer ailen izin veriyorsa bi git askerinin yanına olmaz mı?
amiiiiiinnnnnnnnnnn yarabbim
ya düşünüyorum canım inan öyle bunaldım ki. Bilmiyorum araştırıyorum. Evci iznine çıkabilirse iyi olucak çıkamazsa ta burdan kalkıp 1 saat görüp geri dönmeye dayanamam.
of duygu sorma ya çıldırmak üzereyim napsam bilemedim
senin yapabileceğin bişey yok ki tatlım iş ailelerde bitiyor ilginç yani he.Hayırlısı olsun canım benim
günaydın kızlarr
günaydın tatlım hoşgeldin
hadi ya tühh kötü oluyor ya umarım geldiğinde istediği gibi iş bulabilir ne şi yapıyordu canım?
inşaat teknikeri burcum. İnşallah iyi bir iş bulur da biz de vakit kaybetmeyiz. Dayanamıyorum burcu inan artık. Şimdi senin bunalımlarını çok daha iyi anlıyorum. Sende bu zamanlarda bunalıma girmiştin hatırlıyor musun.
Şimdi de ben bi psikoloğa gitmeyi planlıyorum. Yoksa yicek kafayı o olucak.

oo my everythıng gelmiş nerelerdesın kız sen nıye hıc ugramıyosun:79:

evet gerçekten çok takıyorum kafama ben ama yapım bu canım değiştiremiyorum malesef
kız yakındır gelip istemeleri sölim sana ne güzel heyecanlar bunlar böle ya

öyle canım yakın sağol ama sende böyle heycanları düşün başka şeyler takma kafana
sağlığını bozuyorsun

babam istemeye gelinmeden araştırmıştı ona göre istemeye gelmişlerdi benide.

babam bişi demedi ama hiç bi fikrini yorumunu paylaşmaz bizle zati sinir ediyo beni giizli gizli araştırıyo büyük ihtimal

saol cnm benim zaten hiç anlaşamıyoruz gıcık oluyorum kıza

biz anlaşıyoruz ama yapmacık nereye kadar bilmem

ayarlayacaklarmış kendilerini arayacaklarmış ondan sonra biz şu gün geliyoruz müsaitmisiniz diye
bi ara öle demişti ama uzamayacak yakın dedi

hoşbulduk pisyy
nasılsın canım

iyiyim cnm çok şükür. pazartesi sıkıntısı var biraz atlatmaya çalışıyorum işte sende ne var ne yok?

pissy cnm sen nişanlısın demiii

evet cnm nişanlıyım bende alyans yarışması mı yaptınız kız Allah sizi ne etmesin :90:

benim ki doğum günümde gelme planları yapıyor hemde o tarihlerde aöf sınavları var. yani mart sonu nisan başı.
ya izin kullanınca çok daha fena oluyor aslında

bilmiyorum duygum

aynı iş sıkıntısı ve düşüncesini bende çok yaşıyorum şimdiden.inşallah iyi bir işe hemen yerleşirler.
evci olarak çıkması çok daha güzel olur var mı öyle bi ihtimal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…