ben geldimm
herkeslere selam
durucum naıslsın bugün sneinle hiç konuşamadık balım
aa sen yemek yapmaya bayılıyodun di mikız duyguuuu ne kitapları aldın bakemmm acı çikolata ne bide edaya bahsettiğin kitap yemek ilgili konuyu çözemedim pek
şükür burcum nolsun işte.. sadece boğazım ağrıyo hasta olucam ıhlamur içiyorummbende şimdi....
sen napiyosun? haftasonun nasıl geçti?
Hoşbuldum duygu cumm
Yalnız kitap kapağı değişmiş yenisinde çikolatadan yapılma bir kalp var müthiş tavsiye ederim
tamam canım alıcam saol duygucum yine kitaplara sarmışsın:)
hadi ya geçmiş olsun benimkide hastalanmış yatylol felan al canım gribe dönmesin
napim bend eişleirmi hafiflettim gelim dedim haftasonum bi cumartesim güzeldi ya aşkımla güzel güzel konuştukk:)
pazar günü annem iizn vermediği için çıkmadım evdensenin nasıl geçtiii
evet ben bayılıyorum yemek yapmaya hımm alim bende ya güzele benziyor.
ver ver pişman olmazsın eminim :)
Evet geçmedi bugün pazartesi ya normal:)
Yook pek değil kendime iş icat ediyorum vakit geçsin diye napayım
Başka neler alıyorsun bakim merak ettim. Bende geçen gün bir düzine kitap aldım ya.
ben geldimm
herkeslere selam
Vayyyy süpermiş bu yaa facede paylaşdın mı edacımmm
hiç kopmadım ki :)
Aramızda özel bir bağ var bizim
akşama evde içicem ondan yatarkene canım...
ohhh iyi yapmışsın cnm 2gün arka arkaya çıkmak zordur çok göze batarsın evde burcum..pazar günü sabahtan akşama kadar kameradan aşkımlan bakıştık çok güzeldii
doğru ayrılmaz bitirim ikili
hım peki canım unutma oda uyku yapıyor ama nedense benim hiç uykum gelmez ya
evet zor ama gerçekten sölediği sözleri kaanı anlıyorum şimd sürekli görmek elini tutmak sarılmak istiyorum aynı şeyi oda sölüyordu ama ben anlamıyordum gerçekten şimdi anlamaya başladım hiç yanından ayrılmak istemiyorum ben ya evden aradıklarından sinirle açıyrum o telefonu yani.inanki 24 saat beraber olsak hiç bıkmam skılmam ben ya.
oyy ne güzel yapmışsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?