güvenemiyorum ki araştırıyorum tatlım :)cnm bazı psikolog forumları var onlarada bi bak istersen.
Ben de bu ara dünya edeiyatına sardım. Acı çikolata diye bir kitap okudum en son ispanyol bir yazar ama nefis br kitaptı.kızlar bu arada askerim bana bi kitap almış.
Bağlanma, Evlilik ve Aile Psikolojisi yazarıda Tarık Solmuş
Okumaya başladım güzel faydalı şeyler yazıyor.Kitap bi hayli kalın.
olleeyyy, gel tezkereci devrenin incitanelerinden biri tam arkamdan geeelllll
kızlarr nasılsınızz bakıyımm $afak 85
güvenemiyorum ki araştırıyorum tatlım :)
Ben de bu ara dünya edeiyatına sardım. Acı çikolata diye bir kitap okudum en son ispanyol bir yazar ama nefis br kitaptı.
ok şey farkına vardırıyor insana.
Kızlar aşkım iş görüşmesine gidiyo
maşallah plakalara son 4
hım bu kitabıda bir araştırayım bakalım cnm. ağır bir kitap değil dimi? yazarın adı hoşuma gitti Lesley Lokko :78:
oo hadi hayırlısı olsun cnm şimdiden. ne üzerine bir iş?
evet canım az kaldııı:)maşallah plakalara son 4
yok o değil Acı Çikolata-Laura Esquivel yazarı. İnce br kitap ama nasıl ittiğini anlamıyorsun. Ben çok beğendim sıkılacağını hiç sanmıyorum :)
hım bu kitabıda bir araştırayım bakalım cnm. ağır bir kitap değil dimi? yazarın adı hoşuma gitti Lesley Lokko :78:
oo hadi hayırlısı olsun cnm şimdiden. ne üzerine bir iş?
yok o değil Acı Çikolata-Laura Esquivel yazarı. İnce br kitap ama nasıl ittiğini anlamıyorsun. Ben çok beğendim sıkılacağını hiç sanmıyorum :)
Yemek yapmayı sever misin
inciiiiiiiim hayırlısı olsun canım inşallah olur
o zaman o kitabı çok seveceksin. Ben artık yemek yaparken iki kere düşünüyorum :)hımm benim baktığım başka bi yazarın kitabı o zaman.
yemek yapmayı, yedirmeyi çok severim.Artık kendi evimiz olsunda sevdiğime yemekler yapayım istiyorum duygucum ya
Hoşgeldin yeniden :80:slm kızlarrrrrrr
o zaman o kitabı çok seveceksin. Ben artık yemek yaparken iki kere düşünüyorum :)
Bence oku derim çok ince bir kitap hatırlamıyorum ama 150 sayfa filan.
Aaah ah kim istemiyor ki pisim yabi gelsin de ben neler yapıcam
Hoşgeldin yeniden :80:
o halde bu hafta siparişini vereyim kitabın. merak ettim bak.
saat 3'den beri sanki dakikalar acayip yavaş geçiyor. pek bi sıkıldım bugün yaa.
senin işler nasıl duygu'cum? varmı yoğunluk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?