aa sen de mi yay burcusun. Niye özellikle doğum gününde gidiyorsun
ya ne fena oluyor insan di mi Aah ah bizim fotoğrafı görsen dudaklarda iğreti bir gülüş, gözlerde acı, özlem, üzüntü, çok fena çok. Baktıkça ağlayası geliyor insanın
Dediğin gibi tatlım Allah sabır versin bitiyor, aydınlanıyor artık şafak.
ya ne fena oluyor insan di mi Aah ah bizim fotoğrafı görsen dudaklarda iğreti bir gülüş, gözlerde acı, özlem, üzüntü, çok fena çok. Baktıkça ağlayası geliyor insanın
Dediğin gibi tatlım Allah sabır versin bitiyor, aydınlanıyor artık şafak.
bizimde otogarda çekildiğimiz bi fotoğraf var... baktıkça zaman geçiyor diye kendime güç veriyorum iştebu zorlu süreçte tökezlediğimiz zamanlar çok oluyor ama toparlanmalıyız her defasında yoksa düştük mü zor kalkarız ( yoncalodinin kulakları çınlasın :90: )
evet daha zor oluyor ama hiç görmemekten iyidir be susum yaofff bunları okuyunca izinin bitişi geldi aklıma öyle zorduki bu sefrki ayrılık..öptüm sarıldımmarkamızı donduk gidiyoruz tekrardan döndüm koştum sarıldım tutamadım kendımı ağladım omzunda..izinden sonra daha zor oldu:26::26:
ooh ince ayar yapmışşısınz ne güzel burcumyay burcuyum evet canım :) 28 günün sonund agitmek gerekiyo o da doğum günüme denk geliyor daaha güzel kaanda hastaneye gelcek sonra beraber olucaz :)
evet bence de bunalım bunalımı çekiyor iyice çıkmaza giriyoruz. Kalkmak lazımbizimde otogarda çekildiğimiz bi fotoğraf var... baktıkça zaman geçiyor diye kendime güç veriyorum iştebu zorlu süreçte tökezlediğimiz zamanlar çok oluyor ama toparlanmalıyız her defasında yoksa düştük mü zor kalkarız ( yoncalodinin kulakları çınlasın :90: )
evet daha zor oluyor ama hiç görmemekten iyidir be susum ya
ooh ince ayar yapmışşısınz ne güzel burcumHadi bakalım ne diyecek doktor. Nereye gidiyorsun sen
evet bence de bunalım bunalımı çekiyor iyice çıkmaza giriyoruz. Kalkmak lazım
inşallah bir aksilik çıkmazsa bakalım ben taksim ilk yardıma gidiyorum özele gitsem altındn kalkamam ama çk ii bir hanfendi doktor ya.
zaten özelin fiyatı 150-200 den başlıyor.
Ben bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına mı gitsem
haydarpasa gari ne hale gelmis kizlar yaaa...
Uzuldum yaaaa
Mahf olmus yaaa...evet dün gördüm ya:26: biton itfaiye gittii
hahahah:) yok kız o kadarda değil yani:)
o kadar canım, araştırdın mı 1 haftadır araşıtırıyorum ben. Görüşmediğim uzman psikolog kalmadı
o kadar canım, araştırdın mı 1 haftadır araşıtırıyorum ben. Görüşmediğim uzman psikolog kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?