Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yay burcuyum evet canım :) 28 günün sonund agitmek gerekiyo o da doğum günüme denk geliyor daaha güzel kaanda hastaneye gelcek sonra beraber olucaz :)

bizimde otogarda çekildiğimiz bi fotoğraf var... baktıkça zaman geçiyor diye kendime güç veriyorum işte bu zorlu süreçte tökezlediğimiz zamanlar çok oluyor ama toparlanmalıyız her defasında yoksa düştük mü zor kalkarız ( yoncalodinin kulakları çınlasın :90: )

hahaah süperdi bu eda ya:))

evet daha zor oluyor ama hiç görmemekten iyidir be susum ya
yay burcuyum evet canım :) 28 günün sonund agitmek gerekiyo o da doğum günüme denk geliyor daaha güzel kaanda hastaneye gelcek sonra beraber olucaz :)
ooh ince ayar yapmışşısınz ne güzel burcum hadi bakalım ne diyecek doktor. Nereye gidiyorsun sen
evet bence de bunalım bunalımı çekiyor iyice çıkmaza giriyoruz. Kalkmak lazım

inşallah bir aksilik çıkmazsa bakalım ben taksim ilk yardıma gidiyorum özele gitsem altındn kalkamam ama çk ii bir hanfendi doktor ya.

sıkıntıdan kendımı temızlıge verim bari ben kaçıyorum temızlık yapmaya
görüşürüz kızlar

kızlar bu arada askerim bana bi kitap almış.
Bağlanma, Evlilik ve Aile Psikolojisi yazarıda Tarık Solmuş
Okumaya başladım güzel faydalı şeyler yazıyor.Kitap bi hayli kalın.

eee ne yapıyorsunuz bakalım konu neden bakırköy psikolog falan neler oluyor burda bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…