Bende cok seviyorum mesajlasmayi vallaha..Günaydınn duygu cummm
bende çok seviyorumm msjlaşmayıı
tabi korka korka msjlaşıyoz o ayrı .. aşkım cevap yazdınmı diye hemen bakmak istiyorum ama tele bakmayada korkuyorum komutan görcek diye diyoo. oyy çok seviyorum ben aşkımıııı
Anow niye oyle diyon kiz..
aaa
babikim nihayet beni gördün, noldu sen bana pas vermiyosun hiç
nasılsın durucuum :80:
Agriyo kizzzz.. spor'a gittim dun bazi aletleri kullanamadim malesef..yeni gelenler hoşgeldiniz, günaydın hepinize:) nasılsınııızzz??? --> Latilokum - Duygu.C - siyah_inci
saol babykem yaa bitiyo 60lar başka yoookkk
süppeeeerrrr!!!
sen nasılsın, nasıl oldu kolun?
Bende cok seviyorum mesajlasmayi vallaha..
Ama malesef yeni gelen askerler, ust devreleri sikayet etmisler
Telefon kullaniyorlar diye, baya bi kac asker ceza yemis onlarin yuzunde..
O yuzden esime dedim bosver, bellimi olur diye..
ama dayanamiyo.. Ben isi bilirim diyo :))
ay aman çok iyi ol hepşükür ben çok iyiyim cnm sen nasılsın? diyet ne alemde
Hoşbuldum begüüüüm, iyiyim ben bugün sen nasılsıın :)yeni gelenler hoşgeldiniz, günaydın hepinize:) nasılsınııızzz??? --> Latilokum - Duygu.C - siyah_inci
bende bendeeeçok özledim aşkımı
ya kaç kere laf attım sana acaba bişey mi dedim de küstü bana dedim. Üzülüyodum vallahi.Anow niye oyle diyon kiz..
Benimki evdeydi.,. bakip cikiordum hep.. :78:
Niye görmimki seni
Ben seni seviyom ama
yeni gelenler hoşgeldiniz, günaydın hepinize:) nasılsınııızzz??? --> Latilokum - Duygu.C - siyah_inci
saol babykem yaa bitiyo 60lar başka yoookkk
süppeeeerrrr!!!
sen nasılsın, nasıl oldu kolun?
ay aman çok iyi ol hep
bende iyiyim, açlıktan ölüyorum daha bi kilo vermiş değilim birden düşücek heralde. Ama hafif hissediyorum kednimi.
Şişkinliğim filan yok :)
Iste bende uyuz oldum.. sanki onlar kullanmicaklar..aaaa ne diye şikayet etmiş kıskançlarbirkaç ay sonra kendileride başlarla kullanmaya nasılsa..
bende kokuyorum yakalanır falan diye Allah korusun ama oda diyo dikkat ediyorum diyee:78:
Kusura bakma canim benim. görmemisimdir.. niye küseyimki deliiiiiiiiiiiiiiiii
ay aman çok iyi ol hep
bende iyiyim, açlıktan ölüyorum daha bi kilo vermiş değilim birden düşücek heralde. Ama hafif hissediyorum kednimi.
Şişkinliğim filan yok :)
Hoşbuldum begüüüüm, iyiyim ben bugün sen nasılsıın :)
bende bendeee
ya kaç kere laf attım sana acaba bişey mi dedim de küstü bana dedim. Üzülüyodum vallahi.
İyi sorun yoksa sevindimGitti di mi senin ki, dün yazıyordun. Bu arada geçmiş olsun :)
birden yeme sende yavaş yavaş yoksa oturduğun yerden kalkamazsın tabisaol cnm...
bencede sen birden vereceksin cnm ama öyle aç falan kalma az kalorili şeyler ye.. sonra halsiz düşersin mazallah....
bende kilo alıcam diye çok yiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi ya bu halimi sevmiyorum
Iste bende uyuz oldum.. sanki onlar kullanmicaklar..
Size ne yaa, isteyen kullanir istemeyen kullanmaz
birden yeme sende yavaş yavaş yoksa oturduğun yerden kalkamazsın tabi
ay vereyim de nasıl olursa olsun artık midem almıyor artık elma sirkesini ama zorluyorum
aman iyi olun Duygum, Durum moralleri düşürmek yoookkkk
ben de iyim çok şükür, 2 gündür nişanlım aramıyo ama inşallah bugün arar, özlem bastırmaya başlıyo yine hafiften :84:
günaydın kızlar nasılsıınz bakalımm nele rkaynatıyonuz
günaydın burcummm.. ben iyiyim cnm sen nasılsınn?
ohh iyi olmana sevindim durucum bende bugün keyfim yok uykumu alamadım gözlerim kapanıyor ya
günaydın güzellerben geldiiiimm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?