Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende cok seviyorum mesajlasmayi vallaha..
Ama malesef yeni gelen askerler, ust devreleri sikayet etmisler
Telefon kullaniyorlar diye, baya bi kac asker ceza yemis onlarin yuzunde..
O yuzden esime dedim bosver, bellimi olur diye..
ama dayanamiyo.. Ben isi bilirim diyo :))

yeni gelenler hoşgeldiniz, günaydın hepinize:) nasılsınııızzz??? --> Latilokum - Duygu.C - siyah_inci

saol babykem yaa bitiyo 60lar başka yoookkk
süppeeeerrrr!!!
sen nasılsın, nasıl oldu kolun?

yeni gelenler hoşgeldiniz, günaydın hepinize:) nasılsınııızzz??? --> Latilokum - Duygu.C - siyah_inci

süppeeeerrrr!!!
Agriyo kizzzz.. spor'a gittim dun bazi aletleri kullanamadim malesef..
Hele bir gecsinnnnnn deliler gibi spor yapacam.. her aksam :)

aaaa ne diye şikayet etmiş kıskançlar birkaç ay sonra kendileride başlarla kullanmaya nasılsa..
bende kokuyorum yakalanır falan diye Allah korusun ama oda diyo dikkat ediyorum diyee:78:

şükür ben çok iyiyim cnm sen nasılsın? diyet ne alemde
ay aman çok iyi ol hep
bende iyiyim, açlıktan ölüyorum daha bi kilo vermiş değilim birden düşücek heralde. Ama hafif hissediyorum kednimi.
Şişkinliğim filan yok :)
Hoşbuldum begüüüüm, iyiyim ben bugün sen nasılsıın :)
çok özledim aşkımı
bende bendeee
Anow niye oyle diyon kiz..
Benimki evdeydi.,. bakip cikiordum hep.. :78:
Niye görmimki seni
Ben seni seviyom ama
ya kaç kere laf attım sana acaba bişey mi dedim de küstü bana dedim. Üzülüyodum vallahi.
İyi sorun yoksa sevindim Gitti di mi senin ki, dün yazıyordun. Bu arada geçmiş olsun :)

süppeeeerrrr!!!

Hoşbulduk begüm'cüm iyilik sağlık cnm senden ne haber?

ay aman çok iyi ol hep
bende iyiyim, açlıktan ölüyorum daha bi kilo vermiş değilim birden düşücek heralde. Ama hafif hissediyorum kednimi.
Şişkinliğim filan yok :)

saol cnm...

bencede sen birden vereceksin cnm ama öyle aç falan kalma az kalorili şeyler ye.. sonra halsiz düşersin mazallah....
bende kilo alıcam diye çok yiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi ya bu halimi sevmiyorum

aaaa ne diye şikayet etmiş kıskançlar birkaç ay sonra kendileride başlarla kullanmaya nasılsa..
bende kokuyorum yakalanır falan diye Allah korusun ama oda diyo dikkat ediyorum diyee:78:
Iste bende uyuz oldum.. sanki onlar kullanmicaklar..
Size ne yaa, isteyen kullanir istemeyen kullanmaz
Kusura bakma canim benim. görmemisimdir.. niye küseyimki deliiiiiiiiiiiiiiiii
Evet gitti gecen hafta.. Tsk ederim canim benim.. Arizayim biraz iste..
Askimda dedi, biryerlerini kirmak hosunami gidiyor senin
Sanki bilerek yaptim :)

birden yeme sende yavaş yavaş yoksa oturduğun yerden kalkamazsın tabi
ay vereyim de nasıl olursa olsun artık midem almıyor artık elma sirkesini ama zorluyorum

aman iyi olun Duygum, Durum moralleri düşürmek yoookkkk
ben de iyim çok şükür, 2 gündür nişanlım aramıyo ama inşallah bugün arar, özlem bastırmaya başlıyo yine hafiften :84:

Iste bende uyuz oldum.. sanki onlar kullanmicaklar..
Size ne yaa, isteyen kullanir istemeyen kullanmaz

hiçç işte

birden yeme sende yavaş yavaş yoksa oturduğun yerden kalkamazsın tabi
ay vereyim de nasıl olursa olsun artık midem almıyor artık elma sirkesini ama zorluyorum

akşama doğru aynen o dedğin gibi oturup kalıyorumm
duygu cum çok zorlama sonra mideni küçültürsün ozaman istesen bile yemek yemek gelmez içindenn

günaydın kızlar nasılsıınz bakalımm nele rkaynatıyonuz

aman iyi olun Duygum, Durum moralleri düşürmek yoookkkk
ben de iyim çok şükür, 2 gündür nişanlım aramıyo ama inşallah bugün arar, özlem bastırmaya başlıyo yine hafiften :84:

begüm nişanlın böyle 1-2 gün arayamıyorya yoğunluktanmı? yoksa tartışıyorsunuz falanda trip içinmi?:26:

ohh iyi olmana sevindim durucum bende bugün keyfim yok uykumu alamadım gözlerim kapanıyor ya

Bende dün ilaç içtim yattım cnm sanki boğazım düzelmiş gibi...
haftaiçi uykumu alamam bende hiç ama haftasou oldumu 8de ayaktayım.. ne acayip bişey..
sen neden uyuyamadın burcum hayalmi kurdun yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…