Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

2 deyim tatlım. Ya iktisata kafa lazım ama çok eğlenceli sevdim ben iktisatı ama iş işten geçti sanki :))
Sen?

işletmede okadar kolay değil cnmm... maliyet,finansal..falan ağır yani.. bunkarada kafa lazım:)
ben 4teyim cnm bitiyor şükürr ..
varmı alttan dersin?

işletmede okadar kolay değil cnmm... maliyet,finansal..falan ağır yani.. bunkarada kafa lazım:)
ben 4teyim cnm bitiyor şükürr ..
varmı alttan dersin?

oo bitirmişsin sen maaşallah ya, ay bende bitirsem de kurtulsam ya.
Yok canım alttan dersim bir de onunla uğraşamazdım iyi oldu.
İşletme 1 kolaydı bakalım 2 nasıl geçecek.

valla ben 6 ders aldım bu sene Napıcam bilimyorum

orası öle tabi ama sana tavsiyem en çok ticaret hukukunu tekrar et çok zor ve sıkıcı bir ders iğrenç ve ötesi desem tam adı olur yani.çok karışık unuttun mu artık yüz defa okuman gerekiyor ama istatistik en zevkli diyebilrim

oo bitirmişsin sen maaşallah ya, ay bende bitirsem de kurtulsam ya.
Yok canım alttan dersim bir de onunla uğraşamazdım iyi oldu.
İşletme 1 kolaydı bakalım 2 nasıl geçecek.

evet cnm bitiyorr... ben 1sene dersaneye gittim ondada çok yoruldum çok ağır geliyordu akşamları yada haftasonu.. sonra dersane kitaplarını aldım sınavlara 2 hafta falan kala haftasonları kapadım kendimi eve çalıştım.. böylesi daha rahat oluyormuşş..
2 de çok zor değil cnm

şartlandırma kız beni öyle
du bakalımne yapıcaz bu sene. Bir ders çok kolaymış hiç alamana gerek yok dediler. Almadım. Öyle mi ciden burcu

ben kendimi biliyorum, bugün yarın derken çalışmam.
O yüzden yazıldım zaten. Sene kaybetmek istemiyorum e yaş oldu 23 yani.

Aslında bir yerde mantığı kaptığın zaman da ders alman gerekmiyor gerçekten. Ama işte çalışmam ben biliyorum.Süründürürüm kendimi :)

hmm ozaman iyi olmuş dersaneye gitmen duygu.. ben 21 yaşımdayım bitiriyom bu sene ..sen niye bekledin aöf e kayıt için?

maliye 1. sınıftayım ama hiç çalışmaya başlamadım nasıl olucak bilmem. kızlar yaa bu werieln kitapları oku oku bas oolmuyor bunlardan çöıkıcakmı sınavlardaaa..kimide gecmiş sorular cıkıyor aynı oluyor diyor..o zmn cıkmış sorulara ve bir önceki yıla baksam yeteeer yaa off biter mi 4 yıl :44:

şartlandırma kız beni öyle
du bakalımne yapıcaz bu sene. Bir ders çok kolaymış hiç alamana gerek yok dediler. Almadım. Öyle mi ciden burcu

o ders ya kamu maliyesi ya da yönetim organizasyondur kesin:)şartlandırmıyorum canım bende senin gibiyim çalışmadım hiç bend ekendimi hiç veremedim derslere ya bu sene odaya kapatıp çalışıcam 1 sene me yazık oldu valla ya ama yapılca bişe yok yani.

hmm ozaman iyi olmuş dersaneye gitmen duygu.. ben 21 yaşımdayım bitiriyom bu sene ..sen niye bekledin aöf e kayıt için?

hep bi klasik vardır ya, bir kere daha gireyim sınava diye :)
İlk sene kazandım salak gibi gitmedim, sonraki yıllarda hep düştü puanım.
Sonra sıkıldım bıraktım filan öyle geçti. Yeni dank etti işte. Bitireyim gitsin.

ben dersaneye gittim ama en zevkli ders bana iktisaga gireiş,matematik,hukuka girşi gelmişti ama dersaneye yazılmıştım murat açıköğretim,n kitabını al ben soru ezberleyip geçtim caım

Zaten soruların %50 si geçmiş yıllardan geliyor. Tabii ki bak geçmiş yılların sorularına. %50 garanti diyorum bak :)
Heh evet Yönetim Organizasyonu :))
Olsun burcu senin de ruh sağlığın hiç iyi değildi yani kafanı vereemen normaldi. Olsun bu sene verirsin hepsini. Sevgilin de yanında işe herşey de yoluna giriyor.
Salma bu sene ver derslerini :) Kaç dersin kaldı senin şimdi

hmmm anladım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…