Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende dün ilaç içtim yattım cnm sanki boğazım düzelmiş gibi...
haftaiçi uykumu alamam bende hiç ama haftasou oldumu 8de ayaktayım.. ne acayip bişey..
sen neden uyuyamadın burcum hayalmi kurdun yoksaaa

hımm düzelmiş olmasına sevindim boğza ağrısı ve halsizlik hiçbir şeye benzemiyor ya
hafta içi bend ekimi zaman öle oluyorum ama annem haftasonu 9 felan kaldırıyor sinir oluyorum ya
saat 1 de uyudum durucum kaanla mesajlşaltık birazcıkda tartıştık diyebilirim

Kusura bakma canim benim. görmemisimdir.. niye küseyimki deliiiiiiiiiiiiiiiii
Evet gitti gecen hafta.. Tsk ederim canim benim.. Arizayim biraz iste..
Askimda dedi, biryerlerini kirmak hosunami gidiyor senin
Sanki bilerek yaptim :)
Neyse sorun yok ya sevindim
Olacağı varmış canım geçmiş olsun çok, rahat dur ama sende. Sağlam dur kocana lazımsın sen

aman iyi olun Duygum, Durum moralleri düşürmek yoookkkk
ben de iyim çok şükür, 2 gündür nişanlım aramıyo ama inşallah bugün arar, özlem bastırmaya başlıyo yine hafiften :84:
Evet kendimi çıkartıcam şu durumdan :)
Arar canım, civcivler geldi ya uğraşıyorlardır napsın. Arar merak etme :)
hiçç işte

akşama doğru aynen o dedğin gibi oturup kalıyorumm
duygu cum çok zorlama sonra mideni küçültürsün ozaman istesen bile yemek yemek gelmez içindenn
Yok zorlamıyorum kendimi, bakalım bir süre devam edicem. Çok zorlanırsam bırakırım :)

günaydın kızlar nasılsıınz bakalımm nele rkaynatıyonuz
Günaydın burcuuu :80:
günaydın güzeller ben geldiiiimm :82:
hoş geldiinn :79:

Saol cnm..
annen niye uyandırıyor cnm zaten hafta içi hergün erken kalkıyorsun. kapat kapını uyu... şöylee öğlene kadar....
burcu bi an hala asker sandım nasıl 1e kadar msjlaştın dicektim hahaha
neden tartıştınız bakıyım:26:

Son düzenleme:

kahvaltı hazır diye hadi ya kız allah seni napmasın deli
ya bayramın 3.günü buluşamamıştık ya biz ayrılık olmuştu felan o gün bana süpriz yapıcakmış yüzük almış onu vericektim süpriz yapıcaktım dediydi sonra dünde bu konu açıldı ben açıklamamı yaptım felan dedim olmucak şey istedin dedim oda bak hala olmucak şey diyosun sinir ediyosun beni dedi sinirlenme sende beni sinir ediyosun dedim bu tabi bir sinirle yüzüğü atmış o gün ne güzel süpriz yapıcaktım ama yalan içine edildi süprizin dedi bana daha zor olr felan dedi bana ne bilim pek inandırıcı gelmedi bu yüzük mevzusu ama bilmiyorum yinede
birde gece saat 1 eyüp diye bir çocuk aradı bende mesaj attım ama yanlışlıkla kaana gitmiş numarasını ezberlediğimden hemen onu çeviriyorum alışkanlıkvayy efendim bu saatte niye arıyorda aklıma ters ters şeyler geliyordu sen niye numarasını alıyorsunda bu çocuğun neler neler deli etti beni

yeni gelenler hoşgeldiniz duygum sanada günaydın nasılsın?

hmm... kendi aranızda yüzük takmak istemiş sanırım ama takarsınız cnm neden zor olsunki... bizde ilk çıktığımız yıllar takmıştıkk çok ayrı bi heyecan.tabi resmiyete dökülüp aileler takması ayrı bi güzelll. inşallah hepsini nasip eder ..
kaan haksız değil burcum gecenin o vaktinde arıyor kim bu eyüpp

başında,askerdeyken öyle konuşmuştuk ama bitirip geldiğinde sen ve benden başka bilen olmucakki sen yine evden çıakmıcaksın bu duurm hiçbir şeyi değiştirmicek ben işi resmiyete dökmek istiyorum demişti inşallah durucum
tamam haklı ama üstüme öle bir geldiki sinir etti beni canım ya

e tabi kendi aranızdaki söz evden rahat çıkmanı sağlamıcak yinee.. en iyisi resmiyete dökmek umarım ozaman görüşebilirsinizz.. benim babam gibi bi baban varsa nişanlıyken dahi herhafta görüşmeyi bekleme burcum

iyiyim canım bugün biraz daha :)
Dersler başlıyor bugün burcum ya,
Sen naptın hangi dersleri aldın, hafta içi mi gidecksin yine

ohh iyi olmana sevindim canım
hadi bakalım
ben sadece 1 dersten aldın oda cumartesi günü kaanlada görüşmüş olcam en azından o yüzden hafta iç almak istenedim ve çok yorgunluk oluyor kafa dolu oluyor anlamıyorum dersten bişe

evet en iyisi o olucak inşallah bir an önce olsun istiyorum gerçekten . benim babam öle karışmazda annem ile abim var canım benim başımda malesef ama belki onlarda karışmaz bilmiyorum ablamın eşi burda olsaydı en azndan onlardan bilirdim çıkıp çıkamıcağımı ama hafta iç de görüşmüş olucaz sözlendiğimizde
allahım o günleri bir an önce göstersin bize ya o heyecanı bende tatmak istiyorum artık.

zehram bend eöle sanmıştım bırakıp gitti diye ama neseki öle deilmiş klay gelsin balım

Annende abinde söz olunca yumuşarlar burcum...İnşallah cnmm bu kadar emek verdiniz mükafatınıda alırsınız cnm

Kızlarrrrr
işlerim çok yoğun kk ya bakamıorum hiç bi yeregittim sanmayın uleeee

tmm kız bitir işlerini gell

valla ben 6 ders aldım bu sene Napıcam bilimyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…