Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlara askıma nasıl bır suprız yapsamkı yarın bıde aksam 7 ye kadar ısteyım oof o gelcek artık yanıma işte bır cıglık atarmısım cumartesı gece de kendı ewımızde kalcaz

waaaawwwww kendi evinizde kalcaksınız süper kız sen ne aldın dün al sana süpriz işte azıcıkta süslen püslen

eheheh kızım hem başka topiklere bakıom hem aşkımla ilgileniom hem de kankalarımlaaa çok marifetliyim beni alan yani aşkım yaşadı :76:
marifetli kankam yerim ulenn:86:
saol canııım biraz öyle eskidik :90: darısı sizlere.
inşallah canımbenim yaaa inşallah öyle olur da bu kadar sabretmek alttan almak yeter deliricem yoksa

canım ben şimdiden geliceği gün ne giycem onu düşünyorum karşılamayada gidicem ama aileside olucak yanımda malesef:97:

Selaaam kızlarr, Nasılsınızz ?

Şafaak: 106 bitsin artık şu 100'ler çoook sıkıldımm

git ye kuzum hemen afiyet olsun

yedim geldimmm.....napiyosunuzzz

marifetli kankam yerim ulenn:86:

canım ben şimdiden geliceği gün ne giycem onu düşünyorum karşılamayada gidicem ama aileside olucak yanımda malesef:97:

dağıtım iznine gelirken biletini ben rezervasyon yaptırdım, aldım, karşılamaya da abisiyle beraber gitmiştik sabahın 7sinde sonra da eve getirmiştik annesi babası abisi hep beraber kahvaltı yapmıştık, bütün gün ve hafta beraberdik süperdi amaaaa benimki tezkere alıp gelişini süpriz yapacağını söylüyor başından beri, bi de ktm ile geleceği için bileitini aldığım gün kesin gelecek diye bişey yok o ne zaman kurtulursa ordan o gün bulduğu uçağa yada ototbüse atlayıp gelicek ve her an her yerde karşıma çıkabilecek, o günler bay aheyecanlı olucak yanii benim için
aaay gelsinler arrttııkkk

Selaaam kızlarr, Nasılsınızz ?

Şafaak: 106 bitsin artık şu 100'ler çoook sıkıldımm

büşraacıııım hoşgeldiiinnn naber? Sussssuuum bak büşramızı unuttuk listeye
tezkereci devre olduk büşraaam onu kutluyoruz biz bugün

Beni gören yok :95::83:
hoşgeldin bebekkk:98:
yedim geldimmm.....napiyosunuzzz
ben iyiyim durucum sen nasılsın?
Canım şubat ayında hergün hazırlıklı ol fönünü makyajını yap her an çıkabılır dıyosun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…