kızlara askıma nasıl bır suprız yapsamkı yarın bıde aksam 7 ye kadar ısteyım oof o gelcek artık yanıma işte bır cıglık atarmısım cumartesı gece de kendı ewımızde kalcaz
marifetli kankam yerim ulenn:86:eheheh kızım hem başka topiklere bakıom hem aşkımla ilgileniom hem de kankalarımlaaa çok marifetliyim beni alan yani aşkım yaşadı :76:
saol canııım biraz öyle eskidik :90: darısı sizlere.
inşallah canımbenim yaaa inşallah öyle olur da bu kadar sabretmek alttan almak yeter deliricem yoksa
öff toplantı vardıı ölüyorum kafam şiştiiidaha yemek bile yemedimmm
Gelip gidiyom kizlar
kusura bakmayin uleynnnn :79::78:
Selaaam kızlarr, Nasılsınızz ?
Şafaak: 106 bitsin artık şu 100'ler çoook sıkıldımm
kanka kızım nerdesin sen lenn
dopik dopik sürtüyon bulamıyom seni az gel buraya
hoşgeldinn fıstıkk yemeğini ye çabukk
4 sene dile kolay maşallah canım
Bence geldiklerinde aileleri ve sevdikleriyle kısa sürede toparlancaklar canım.
Sen gidcekmiiiisin havalanına canım ben gitmeyi düşünüyorum
git ye kuzum hemen afiyet olsun
Bi sen beni gordun nannn :89: :92:benden sana gelsin :92:çok kusura baktım bebikim bilemiyorum artık
nan ne kusuru bak işine:92:
Beni gören yok :95::83:
marifetli kankam yerim ulenn:86:
canım ben şimdiden geliceği gün ne giycem onu düşünyorum karşılamayada gidicem ama aileside olucak yanımda malesef:97:
bi sen beni gordun nannn :89: :92:benden sana gelsin :92:
Beni gören yok :95::83:
Huhuuu ben gordum yaa :92::92::92::103::103:
var kankam ben kullanıommm :92:kızlar turkcelin heryöne msj paketi varmı biliyomusunuz:93:
hoşgeldin bebekkk:98:Beni gören yok :95::83:
ben iyiyim durucum sen nasılsın?yedim geldimmm.....napiyosunuzzz
Canım şubat ayında hergün hazırlıklı ol fönünü makyajını yap her an çıkabılır dıyosun yadağıtım iznine gelirken biletini ben rezervasyon yaptırdım, aldım, karşılamaya da abisiyle beraber gitmiştik sabahın 7sinde sonra da eve getirmiştik annesi babası abisi hep beraber kahvaltı yapmıştık, bütün gün ve hafta beraberdik süperdi amaaaa benimki tezkere alıp gelişini süpriz yapacağını söylüyor başından beri, bi de ktm ile geleceği için bileitini aldığım gün kesin gelecek diye bişey yok o ne zaman kurtulursa ordan o gün bulduğu uçağa yada ototbüse atlayıp gelicek ve her an her yerde karşıma çıkabilecek, o günler bay aheyecanlı olucak yanii benim için
aaay gelsinler arrttııkkk
var kankam ben kullanıommm :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?