- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ayyy sormayın kızlar ya kötü oldu bölesi yaa bundan sonra çk dikatt etmem lazım
Kızlarr napıosunuzzzz
İşlerden ötürü giremedim pek
Benimki annesine 1 ays onra beni istemeye gidiceklerini sölemiş delii yaaaa
Yok dedim öle bişeyyy
aaaaaaaaaa ne güzel bi haber bu incimm ya hadi hayırlısı ...neden öyle dedin sen bakiym istemionmu kızz
kvsr göztepe cnm
hmm halam orda benim arada geliorm bende..azcık daha sorsam komşu falan çıkıcaksınz hagüzel ama yorucu biyer izmirya
saol bidenemm istiom kız istemem mii ama yaza şimdi değil...
He tamam ozman... hazırlık neyimmi yapacan kızzsaol bidenemm istiom kız istemem mii ama yaza şimdi değil...
hmm halam orda benim arada geliorm bende..azcık daha sorsam komşu falan çıkıcaksınz hagüzel ama yorucu biyer izmirya
tatlım darısı sizlere artıkkkincim canımcm buluşma yazınızı okudumheveslendirdin kız bizi..
He tamam ozman... hazırlık neyimmi yapacan kızz
kuzum bi toplayalım kendimizi.. herşey adam akıllı otursun biz oturalım aceleye gerek yok :82:
yorucumunesi yorucu ayy mis gibi yer istanbulda amcamlar var yazın geldiklerinde bura ne böyle ruh gibi diyolar.. oraya görede burası sakin sessiz geliyorr...
ama ben seviyorum izmirimiii....
He tamam ozman... hazırlık neyimmi yapacan kızz
yorucumunesi yorucu ayy mis gibi yer istanbulda amcamlar var yazın geldiklerinde bura ne böyle ruh gibi diyolar.. oraya görede burası sakin sessiz geliyorr...
ama ben seviyorum izmirimiii....
benim oldum yerde in cin top oynuyo durucm izmire gelince afallıorum alışkın olmadım içinresmen yoruyo beni..köyden indim şehire hesabı
haklısın incimm.. toparlanın tabi sevdiğin işe girsin falan..demi
hmm bende gelmiştim manisaya salihliye şirin bi yer.. ama hareket yok fazla sakinn...
şeffaf odadan çıktım kızlar
teşekkür ederim oylarınız ve güsel sorularınıs için canlarımm
seviom lem sizi bennn
bide benim olduğm yeri bigör durucm anca anca gelişio..buara ben çıkıorum kızlar grşrz yine
selam kızlar nasılsınızz ??
öff sıkıldım
öyle bir şeye değil tatlım ya genelHoşgeldinn iyilik senden naber?
noldu duyguşş neye sıkıldınn:26:
selamlar:79:
şimdi 90/4ler mi başladı askerliğe acaba?
öyle bir şeye değil tatlım ya genel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?