Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim boyum 1.67 kilom 52 biraz alsam iyi olur ama yiyip alamayanlardanm evet
çok iştahlı değilim normal yiyorum ama kilo yapıcı şeyler abur cubur çok yiyorum ama almıyorum maalesef yaa

işyerinde şimdi tartıldım tamı tamına 59,70 kg yım cnm..

normalmş canım senn ozaman..

ben tombul bacak istiyorummm

tanıdığında nasılsan öyle kalıyosun sanırım

tanıdığında 52 kiloydum sonradan 67oldum ..haklı aslında ama şuan baya kilo verdim yinede yaranılmıo erkekler daha çok dikkat edio sanırımsam böyle şeylere

benim boyum 1.67 kilom 52 biraz alsam iyi olur ama yiyip alamayanlardanm evet
çok iştahlı değilim normal yiyorum ama kilo yapıcı şeyler abur cubur çok yiyorum ama almıyorum maalesef yaa

ah canım keske yerdegıstırsek ne gzuel olurdu ama ıkısınınde zararı var ayyyyyyy karnım acıktııııı

tanıdığında 52 kiloydum sonradan 67oldum ..haklı aslında ama şuan baya kilo verdim yinede yaranılmıo erkekler daha çok dikkat edio sanırımsam böyle şeylere

ercan 4 kılo falanmıs sımdı orda dahada alır bende ona takılıcam gelınce bırazda bız baskı yapalım demı ama garıbım normalde zayıftı ama olsun

Bu günler muhakkak bitecek
şafak muhakkak dogan günes dıyecek
Hakkarıye slm

Anov dedem gelıyomus ben kactım optum sızı kızlarrrrrrr

Aaama canım sende baya almışsın hee 52 nere 67 nere hey maşşallahh

burcummm

çok uzun değil cnm 1,65 boyum

durummm yine sinirlendirdi beni anlamadan dinlemeden yok işte niye konuşuyorsun diyor gece gece sinirlerimi bozdun dedi bidaha bana mesajlar atma dedi yahu bilerek mi attım dedim alışkanık olmuş direk snein numaranı yazıyorum dedim bu 2 etti gerçekten kalbini çok kötü kırarım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…