Aaama canım sende baya almışsın hee 52 nere 67 nere hey maşşallahh
he valla haklıda verdim ama durucum...senn boya göre normal canım ozaman tam yernde ne al ne ver
durummm yine sinirlendirdi beni anlamadan dinlemeden yok işte niye konuşuyorsun diyor gece gece sinirlerimi bozdun dedi bidaha bana mesajlar atma dedi yahu bilerek mi attım dedim alışkanık olmuş direk snein numaranı yazıyorum dedim bu 2 etti gerçekten kalbini çok kötü kırarım dedi
durummm yine sinirlendirdi beni anlamadan dinlemeden yok işte niye konuşuyorsun diyor gece gece sinirlerimi bozdun dedi bidaha bana mesajlar atma dedi yahu bilerek mi attım dedim alışkanık olmuş direk snein numaranı yazıyorum dedim bu 2 etti gerçekten kalbini çok kötü kırarım dedi
he valla haklıda verdim ama durucum...senn boya göre normal canım ozaman tam yernde ne al ne ver
canım ben sana onun tarıfını msnden yazarım zayıflama cayı gıbı bısey sımdı cıkmam lazım ozelden atarım sana tamama optum
evet normalimmmama işte normal istemiyomki balık istiyomm aşkımda öyle diyooo
ayy merak ettim kız seni..varmı foton bibaksakbalık etlide ii değil be canım gözü alışıncada zayıfla der
valla burcum üzülme ama ben ilk defa bu konuda kaana hak veriyorum yani aynısı sana olsa eminim sende kızardınn değilmi..
boydan işyerindeki pc de yok cnm .. ama koydum başka foto daha önce görmedinmi?
tabikide kızardım yani aynı soruyu oda bana sordu kıyameti koparırdın az bile yapıyorum sana şu an edi ama birdaha olursa yemin ederim kalbini çok kırarım adamın niyeti belli sevgilin var mı inş.yoktur de diyo dedi nasıl bir arkadaş bu ya dedi
yok canım görmedim hiç
aa noldu canım hayırdır konuyu kaçırdım sanırım
koyarım cnm...ama güvenlik için kaldırıyorum hemen..
sen nerelisin kvsr ?yani nerde yaşıyon
aaaaaaaaa burcu kim bu kız nerden tanıyon bu çocuğu sen?.. valla az bile yaptığı kaanın.. ben olsam arar çocuğu bi güzel burnundan getirirdim yani.kim oluyomuşta sevgilisi olan kıza arayıp böyle diyorr. sende karşılık vermesydin keşke ne yazdın msjda özel deilse ku bakıym
manisa canım..sen nerdeydin
kaand aistedi de vermedim numarasını okuldan arkadaşım.okuldayken sulanıyordu ama ben olmaz deyip duruyordum bende hayatımda 2 senedir biri var dedim durucum.
izmir canım yakınız...
aa evet hangi semttesin.
burcum sen adamı katil edersin hee:)
verme boşver üstelemediysee erkek sonuçta olmadık bi laf eder kötü olur sonucu... sende bidaha dikkat et kız.. boşyere huylandırıyosun adamı.. şüphe ettirme kendindeen
izmir canım yakınız...
burcum sen adamı katil edersin hee:)
verme boşver üstelemediysee erkek sonuçta olmadık bi laf eder kötü olur sonucu... sende bidaha dikkat et kız.. boşyere huylandırıyosun adamı.. şüphe ettirme kendindeen
burcucmya mesjn ona gitmesi kötü olmuş..sennle muhatap olan kişinn niyeti belli daha önceden biliomuydun bilmiorum ama keşke konuşmasaydın..böyle durumlarda illaki biaksilik olur zatn..canım sevgilin haklı kızmakta inş sinirleri yatışır..
hehhee:))üsteledi de yok sildim felan dedim ama silmedim silmem lazım buluştuğumuzda kesin karıştırır telefonu böle saçma sapan konularla ne hakkın var sinirlendirmeye beni dedi
hemde çok kötü oldu bu kadar tepki göstereceğini bilmiyordum daha önce okuldayken vardı ama kapandı bitti zannediyordm ben ama meğer öle değilmiş haklı umarım ama pekde yatışıağa benzemiyor ya çok kızgın çkk:44:
hehhee:))üsteledi de yok sildim felan dedim ama silmedim silmem lazım buluştuğumuzda kesin karıştırır telefonu böle saçma sapan konularla ne hakkın var sinirlendirmeye beni dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?