Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla burcum üzülme ama ben ilk defa bu konuda kaana hak veriyorum yani aynısı sana olsa eminim sende kızardınn değilmi..

aa noldu canım hayırdır konuyu kaçırdım sanırım

Son düzenleme:
valla burcum üzülme ama ben ilk defa bu konuda kaana hak veriyorum yani aynısı sana olsa eminim sende kızardınn değilmi..

tabikide kızardım yani aynı soruyu oda bana sordu kıyameti koparırdın az bile yapıyorum sana şu an edi ama birdaha olursa yemin ederim kalbini çok kırarım adamın niyeti belli sevgilin var mı inş.yoktur de diyo dedi nasıl bir arkadaş bu ya dedi

aaaaaaaaa burcu kim bu kız nerden tanıyon bu çocuğu sen?.. valla az bile yaptığı kaanın.. ben olsam arar çocuğu bi güzel burnundan getirirdim yani.kim oluyomuşta sevgilisi olan kıza arayıp böyle diyorr. sende karşılık vermesydin keşke ne yazdın msjda özel deilse ku bakıym

aa noldu canım hayırdır konuyu kaçırdım sanırım

ya canım gece 1 de dersaneden bir çocuk aradı bende mesaj attım alışkanlıktan dolayı kaana gitti mesaj yanlışlıkla oda baya sinirlendi vay efendim gece 1 de niye arıyoa kimde felan
sabahda cem diye bir arkaaşım vardı o mesaj attı napıyosun diye uzun zamanda konuşmuyoduk işte sevgilin var mı felan dedi yok de bana inş.yok dersin felan dedi bende hayatımda 2 seneden beri biri var felan dedim hayır işin tuhaf tarafı aksilik ,ie huzur olmucak ya kaana gitti mesaj oda inadına yapıysun dedi ben tab anlamadım ney dedim oda mesajı tekrardan gönderince dedim keisn kıyamet kopucak yani ve dediğim gibide oldu çok sinrli ş an bana

kaand aistedi de vermedim numarasını okuldan arkadaşım.okuldayken sulanıyordu ama ben olmaz deyip duruyordum bende hayatımda 2 senedir biri var dedim durucum.

manisa canım..sen nerdeydin

izmir canım yakınız...

kaand aistedi de vermedim numarasını okuldan arkadaşım.okuldayken sulanıyordu ama ben olmaz deyip duruyordum bende hayatımda 2 senedir biri var dedim durucum.

burcum sen adamı katil edersin hee:)
verme boşver üstelemediysee erkek sonuçta olmadık bi laf eder kötü olur sonucu... sende bidaha dikkat et kız.. boşyere huylandırıyosun adamı.. şüphe ettirme kendindeen

burcucmya mesjn ona gitmesi kötü olmuş..sennle muhatap olan kişinn niyeti belli daha önceden biliomuydun bilmiorum ama keşke konuşmasaydın..böyle durumlarda illaki biaksilik olur zatn..canım sevgilin haklı kızmakta inş sinirleri yatışır..

aynen bencede..

hehhee:))üsteledi de yok sildim felan dedim ama silmedim silmem lazım buluştuğumuzda kesin karıştırır telefonu böle saçma sapan konularla ne hakkın var sinirlendirmeye beni dedi

hemde çok kötü oldu bu kadar tepki göstereceğini bilmiyordum daha önce okuldayken vardı ama kapandı bitti zannediyordm ben ama meğer öle değilmiş haklı umarım ama pekde yatışıağa benzemiyor ya çok kızgın çkk:44:

şuan öyledir canım yavaş yavaş siniri yatışır..seviyo kıskanıyo seni napsın ...

kvsr göztepe cnm

hehhee:))üsteledi de yok sildim felan dedim ama silmedim silmem lazım buluştuğumuzda kesin karıştırır telefonu böle saçma sapan konularla ne hakkın var sinirlendirmeye beni dedi

burcum sil bak bu sebeplede kavga ederisniz diyim sana çokmu önemli senin içinde silmiyorsun diyee...
bişey yapıcan eline yüzüne bulaştırdın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…