kızlar bu şafaklar iyi kötü bitiyorda bide gelince iş bulma işi var ya offfff offffffff bence o şafak saymaktan daha zor bişi
orasını hiç düşünme hşimdiden aklına bile getrme işin içinden çıkamzsın sölim
önce ağlattı sonra gülüyo ya kızım hasta mısın sen karar ver ya
evet bence de bugün cuma olsa ne güçzel olurdu cidden
heh işte ben de ondan bahsediyorum
ne bileyim umursamaz bi havan var ya hiç sezmedim sen de ben ya da bana denk gelmedi bilmiyorum
Ama çoğu zaman böylesin sen
Ben 199 dan sonra sapıttım iyice
evet ondan korkuyorum ben de ne bileyim polyannacılık oynuyorum şimdilik
yarın ne olur bilemem tabi
ben bilmem valla bi pasta yeter daha bunun hediyei var
dün çıktı bugün teslim oldu canımsilüsü adığı gün mü çıkıyor yola :44:
oy burcum oyyy zaten onu düşünme bunu düşünme ne düşünceğimi şaşırdım valla keşke hep çocuk kalsaydım
boşver bunu nişanlın düşnsün bak kaanda çk zor günler geçirmiş psikiyastriye felan gitmiş askerde delirmeye az kaldı iken boşvere boşvere bugünlere geldim dedi
hep iş durumunu düşünüyordum dedi geldi ama hala bir iş bulduğu yok canım
boşvere boşvere bu hale geldikhakkımızda hayırlısı olsun artık nasip kısmet bakalım artık
dün çıktı bugün teslim oldu canım
Iyilik cano senden naber?
kızlar bu şafaklar iyi kötü bitiyorda bide gelince iş bulma işi var ya offfff offffffff bence o şafak saymaktan daha zor bişi
Babyke+ hayraniim+ tatlikis+ Duygu.C+ AswangCullen siyah_inci+ pissy+ nuran07+ mervemyldy
bu ne kalabalık
maşallahhh
ama benim işim varr çok bakamıyorumm
oynamaya devam et canım boşver
ne alcan kız bana:)
aminnnn tatlımmbizim geçen sene de tam dağıtım günü 14 şubata gelmişti çok şanslıyız o konuda vallabir daha hiç ayrılmamaya inşallah Rabbim bütün güzel günleri sevdiklerimizle beraber geçirmeyi nasip etsin amin
yok duygum çok soal gerek yok kız öle geceye falannheehhe bi de doğum günü gecesi düzenleriz sana o zaman
benimde haftaya çarşamba yani 8 aralık duyurulurr
yok duygum çok soal gerek yok kız öle geceye falann
devrem merhaba bende kaçamak yapıyorum buraya işte :90:
ulen birinizi de erken gönderemeyecek miyim benherkese merhabaaa, kocaman selamlaaar Tekirdağ'dan :79:
Duyguuum, bugün 59 bizim, sen güzel yapmışsın 58'e inmişsin ama yollamazlar bence benimki erkenden
Haklisin genelde pozitif dusunurum..
önce ağlattı sonra gülüyo ya kızım hasta mısın sen karar ver ya
evet bence de bugün cuma olsa ne güçzel olurdu cidden
heh işte ben de ondan bahsediyorum
ne bileyim umursamaz bi havan var ya hiç sezmedim sen de ben ya da bana denk gelmedi bilmiyorum
Ama çoğu zaman böylesin sen
Ben 199 dan sonra sapıttım iyice
evet ondan korkuyorum ben de ne bileyim polyannacılık oynuyorum şimdilik
yarın ne olur bilemem tabi
ben bilmem valla bi pasta yeter daha bunun hediyei var
Yorma kendini laaaaBabyke+ hayraniim+ tatlikis+ Duygu.C+ AswangCullen siyah_inci+ pissy+ nuran07+ mervemyldy
bu ne kalabalık
maşallahhh
ama benim işim varr çok bakamıyorumm
Geciyo canim... bitenlere bak anlarsinnoyy minnoşlara bak ne tatlılar. ben kedilerin minik halini severim sadece zaten :78:
ne olsun kuzum ya gün öldürmeye devam.hafta sonu çarşımız var dört gözle pazar günün bekliyorum.
bugünler daha bi yavaş mı geçiyor nedir anlamadım.
aayy beni şimdiden onun sıkıntısı sarıyor.inşallah askerlerimize hayırlı işler nasip olur. nişanlımdan yana iş konusunda derdim yok ama şans yaver gider umarım.
devrem merhaba bende kaçamak yapıyorum buraya işte :90:
ben ne alırım sence sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?