Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

en büyük süprizi hediyeyi asıl kaankini merak ediyorum varya ayy bide hediyeyi bırak unuturmuş ayy çıldırırım valla
bende konuyu hiç açmıorum bakalım unutcakmı hatırlıcakmı die amaa unutmuo kendi açıooo doğumgünümde yanımda olcak aşkımmm
Duyguum; ben ocağın son haftası her an gelebilir modunda gezicem zaten, ne gergin en stresli olurum ben o haftaaaa aman amaaan

İnciiimm; al selamımı kap havada
Tuttummm :86:

12 sinde öğrenmişim nereye gideceğini..2 si teslim sanırım 2 gün yoll aldığım kayıtlara göre...yaa bugün salak gibiyim yarın kendime gelirim..ruh gibi hissediyorum kendimi...yaaa ilk gün ...acaba ona nasıl geciyor aklına bile gelmiyorumdur belki

ne yani seninki de mi yanlış

evet duygucum :78:
benim şafak bugün 307

selam verip kaçmak değil niyetim sohbet etmeye geliyorum ama aniden iş çıkıyor bişey oluyor
yoğunlaştı işlerim

hoşbuldum pissyim idare eder iştee
sen nasılsın askerin nasıl

aynen cnm idare ediyorum. askerim iyi çok şükür. senin askerin nasıl?

Edacııım, yemege gittim geldim msjına şimdi cevap verebildim canım iyim çok şükür işler çok yğun bu hafta ptesinden beri canım çıkıyo resmen, eve gidip duş yapıp yemek yiyip direk yatıyorum saate bile bakmadan
şu askerlik de bitemedi gitti, bitse bari onu kafama takmam, allak bulak dolanıyorum etrafta, işler dağıtıyo beni :89:
senden naber nasılsın, nişanlın nasıl?

wbluebluew yaaa ne zamandır konusamıyoruz naber nasılsın canııımmm? eskiden sabahları sen ben babyke inci olurduk sadece, şimdi nasıl kalabalık oluyo yaa sayfaları takip edemez oldum ben

tatlım merhaba akşam mı yolcu ettin askerini allah kavuştursun canım
aklına geliyormuyum diye düşünme eminim aklından çıkmıyorsundur
nereye gitti askerin

wbluebluew yaaa ne zamandır konusamıyoruz naber nasılsın canııımmm? eskiden sabahları sen ben babyke inci olurduk sadece, şimdi nasıl kalabalık oluyo yaa sayfaları takip edemez oldum ben

iyiyim tatlım ewet bayadır giremiyorum çok yoğun benimde işler anca yetişebiliyorum nasılsın neler yapıyorsun maşşallah şafağın çok güzel

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
( 81-DOĞAN GÜNEŞ )

:123:...11/12/2010 seht= 9 aydın selam...:123:

:123:...20/12/2010 yorgunsewda= 17 çanakkale selam...:123:

:123:...31/01/2011 flowerb= 59 tekirdağ selam...:123:

:123:...04/02/2011 03062008= 63 şanlıurfa selam...:123:

:123:... didem_evo= 71 kırıkkale selam...:123:

:123:...18/02/2011 babyke= 78 karabük selam...:123:

:123:...18/02/2011 busrae= 79 kilis selam...:123:​

-----------
-----

sıra sana da gelecek canım diyeceksin tabii ki dur bakalım bizi bi kavuşturun da hayırlısıyla

idare ediyoruz işte, o şafak azaldıkça bizi de sıkmaya başladı, uzadı iyice görüşmediğimiz zaman, özlem büyüdü, strese sinire dönüşte.. gelsin diyorum başka bişey demiyorum, bitsin diyo başka bişey diyemiyo

aynen aynen %10000 katılıyorum

bitcek canım bitcek daha ne kaldı ki azcık ne günler yemişsiniz 59 gün vız gelir tırıs gider
kız şafakta sıkıştırıyordur seni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…