söyledii tabii bir hafta kala öğrendik yerimizi cnm.ama su silüs yazısını cözemedim
bitmiş di mikızım delimisin bitmiiiişoflama bideeeee
yok ben sanmıyorum tatlımcanım kaan bu herşey beklenir ondan yani.
bende konuyu hiç açmıorum bakalım unutcakmı hatırlıcakmı die amaa unutmuo kendi açıoooen büyük süprizi hediyeyi asıl kaankini merak ediyorum varya ayy bide hediyeyi bırak unuturmuş ayy çıldırırım valla
Tuttummm :86:Duyguum; ben ocağın son haftası her an gelebilir modunda gezicem zaten, ne gergin en stresli olurum ben o haftaaaa aman amaaan
İnciiimm; al selamımı kap havada
ne yani seninki de mi yanlış
selam verip kaçmak değil niyetim sohbet etmeye geliyorum ama aniden iş çıkıyor bişey oluyor
yoğunlaştı işlerim
hoşbuldum pissyim idare eder iştee
sen nasılsın askerin nasıl
12 sinde öğrenmişim nereye gideceğini..2 si teslim sanırım 2 gün yoll aldığım kayıtlara göre...yaa bugün salak gibiyim yarın kendime gelirim..ruh gibi hissediyorum kendimi...yaaa ilk gün ...acaba ona nasıl geciyoraklına bile gelmiyorumdur belki
wbluebluew yaaa ne zamandır konusamıyoruz naber nasılsın canııımmm? eskiden sabahları sen ben babyke inci olurduk sadece, şimdi nasıl kalabalık oluyo yaa sayfaları takip edemez oldum ben
safak 87
plakalara son 6
maşşallah ne güzel ya bende plakalara son bu şu demek istiyorum
diceksin şekerim sonucta bızde sızın safaklardan gectık
senın safak kac?:44:
sıra sana da gelecek canım diyeceksin tabii ki dur bakalım bizi bi kavuşturun da hayırlısıyla
idare ediyoruz işte, o şafak azaldıkça bizi de sıkmaya başladı, uzadı iyice görüşmediğimiz zaman, özlem büyüdü, strese sinire dönüşte.. gelsin diyorum başka bişey demiyorum, bitsin diyo başka bişey diyemiyo
sıra sana da gelecek canım diyeceksin tabii ki dur bakalım bizi bi kavuşturun da hayırlısıyla
idare ediyoruz işte, o şafak azaldıkça bizi de sıkmaya başladı, uzadı iyice görüşmediğimiz zaman, özlem büyüdü, strese sinire dönüşte.. gelsin diyorum başka bişey demiyorum, bitsin diyo başka bişey diyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?