Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Haklisin genelde pozitif dusunurum..
hakkimizda hayirlisi
amin
ah keşke canım yaaa keşke duygum, zaten benimki süpriz yapacak ya söylemiyo kesin tarihi bu benim tahmini şafağım, belki de seninki doğrudur :81:
heheh sen de güzel bir sürpiz yiyeceksin anlaşıldı. Bir de daha rken geliyormuy anoow
Sen her an hazırlıklı ol bence
bilmem söle kız heyecan yaptım bak şimdi:)
bimem
ben geldim nihayet sonunda işleri biraz bitirdim halada var
ben sana inanmıyorum artık

amin

heheh sen de güzel bir sürpiz yiyeceksin anlaşıldı. Bir de daha rken geliyormuy anoow
Sen her an hazırlıklı ol bence

bimem

ben sana inanmıyorum artık

en büyük süprizi hediyeyi asıl kaankini merak ediyorum varya ayy bide hediyeyi bırak unuturmuş ayy çıldırırım valla

selam kızlarrr ben geldim ama bir sürü işim var daha yarısı fln bitttiiii ama birazını da yarın yaparım artık olmazdaaaaa

Duyguum; ben ocağın son haftası her an gelebilir modunda gezicem zaten, ne gergin en stresli olurum ben o haftaaaa aman amaaan

İnciiimm; al selamımı kap havada

enee hiç bilemcem duygucum :26: silüs tarihi bilinmezmi yaaa walla çok kızdım kendimeee.1 aralıkta cıktı yol bir yada 2 gün wermişlerdir...uff atiim kendimi askerimin silüsünü bilmiyorum:78:

üzüldüm cnm yaa. hayırlısı olsun diyorum yinede. inşallah seni etkilemez ama yinede iş konusunda kulağın açık olsun.yani olurda bişey olursa başka bir işe girersin.

herkese merhabaaa, kocaman selamlaaar Tekirdağ'dan :79:

Duyguuum, bugün 59 bizim, sen güzel yapmışsın 58'e inmişsin ama yollamazlar bence benimki erkenden

merhaba begümcüm hoşgeldin. nasılsın cnm?
duygu bugün 1 gün öne aldı bizim şafakları :90:

ben geldim nihayet sonunda işleri biraz bitirdim halada var

nurancım hoşgeldin arkadaşım, nasılsın?

selam kızlarrr ben geldim ama bir sürü işim var daha yarısı fln bitttiiii ama birazını da yarın yaparım artık olmazdaaaaa

hoşgeldin cnm bugün işler yoğun. bizimde burda telefonlar susmak bilmedi sabahtan beri

kızlar bişey sorucam Canan arkadaşımız kim?

enee hiç bilemcem duygucum :26: silüs tarihi bilinmezmi yaaa walla çok kızdım kendimeee.1 aralıkta cıktı yol bir yada 2 gün wermişlerdir...uff atiim kendimi askerimin silüsünü bilmiyorum:78:

yavrucum bu çocuk gderken askerlik şubesine kağıdımı almaya diye haber vermedi mi sana
Silüs tarihinden öğreniyorsun ilk zaten nereye gideceğini

ne yani seninki de mi yanlış

yok artık o kadar da öküz olamaz canım yok yok o kadar da değil

çünkünüm bi geliyosun seam veriyosun kaçıyosun
selam verip kaçmak değil niyetim sohbet etmeye geliyorum ama aniden iş çıkıyor bişey oluyor
yoğunlaştı işlerim

hoşbuldum pissyim idare eder iştee
sen nasılsın askerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…