herkese merhabaaa, kocaman selamlaaar Tekirdağ'dan :79:
Duyguuum, bugün 59 bizim, sen güzel yapmışsın 58'e inmişsin ama yollamazlar bence benimki erkenden
aminHaklisin genelde pozitif dusunurum..
hakkimizda hayirlisi
heheh sen de güzel bir sürpiz yiyeceksin anlaşıldı. Bir de daha rken geliyormuy anoowah keşke canım yaaa keşke duygum, zaten benimki süpriz yapacak ya söylemiyo kesin tarihi bu benim tahmini şafağım, belki de seninki doğrudur :81:
bilmem söle kız heyecan yaptım bak şimdi:)
ben sana inanmıyorum artıkben geldimnihayet sonunda işleri biraz bitirdim halada var
amin
heheh sen de güzel bir sürpiz yiyeceksin anlaşıldı. Bir de daha rken geliyormuy anoow
Sen her an hazırlıklı ol bence
bimem
ben sana inanmıyorum artık
neden inanmıyorsun duygum
amin
heheh sen de güzel bir sürpiz yiyeceksin anlaşıldı. Bir de daha rken geliyormuy anoow
Sen her an hazırlıklı ol bence
bimem
ben sana inanmıyorum artık
yok artık o kadar da öküz olamaz canım yok yok o kadar da değilen büyük süprizi hediyeyi asıl kaankini merak ediyorum varya ayy bide hediyeyi bırak unuturmuş ayy çıldırırım valla
çünkünüm bi geliyosun seam veriyosun kaçıyosunneden inanmıyorsun duygum
Duyguum; ben ocağın son haftası her an gelebilir modunda gezicem zaten, ne gergin en stresli olurum ben o haftaaaa aman amaaan
İnciiimm; al selamımı kap havada
sanada slm devrem...
kızlar şirketimiz mali krizde sürekli işçi çıkışı yapıyoruz...kaç yıldır birlikte çalıştığım arkadaşım geçen hafta çıkarıldı çok üzüldümmşimdi toplantıya giriyorum..sanırım devam edicek çıkışlarr..
herkese merhabaaa, kocaman selamlaaar Tekirdağ'dan :79:
Duyguuum, bugün 59 bizim, sen güzel yapmışsın 58'e inmişsin ama yollamazlar bence benimki erkenden
ben geldimnihayet sonunda işleri biraz bitirdim halada var
selam kızlarrr ben geldim ama bir sürü işim var daha yarısı fln bitttiiii ama birazını da yarın yaparım artık olmazdaaaaa
enee hiç bilemcem duygucum :26: silüs tarihi bilinmezmi yaaa walla çok kızdım kendimeee.1 aralıkta cıktı yol bir yada 2 gün wermişlerdir...uff atiim kendimi askerimin silüsünü bilmiyorum:78:
ne yani seninki de mi yanlışüzüldüm cnm yaa. hayırlısı olsun diyorum yinede. inşallah seni etkilemez ama yinede iş konusunda kulağın açık olsun.yani olurda bişey olursa başka bir işe girersin.
merhaba begümcüm hoşgeldin. nasılsın cnm?
duygu bugün 1 gün öne aldı bizim şafakları :90:
selam verip kaçmak değil niyetim sohbet etmeye geliyorum ama aniden iş çıkıyor bişey oluyor
yok artık o kadar da öküz olamaz canım yok yok o kadar da değil
çünkünüm bi geliyosun seam veriyosun kaçıyosun
üzüldüm cnm yaa. hayırlısı olsun diyorum yinede. inşallah seni etkilemez ama yinede iş konusunda kulağın açık olsun.yani olurda bişey olursa başka bir işe girersin.
merhaba begümcüm hoşgeldin. nasılsın cnm?
duygu bugün 1 gün öne aldı bizim şafakları :90:
nurancım hoşgeldin arkadaşım, nasılsın?
hoşgeldin cnm bugün işler yoğun. bizimde burda telefonlar susmak bilmedi sabahtan beri
kızlar bişey sorucam Canan arkadaşımız kim?
söyledii tabii bir hafta kala öğrendik yerimizi cnm.
yavrucum bu çocuk gderken askerlik şubesine kağıdımı almaya diye haber vermedi mi sana
Silüs tarihinden öğreniyorsun ilk zaten nereye gideceğini
selam verip kaçmak değil niyetim sohbet etmeye geliyorum ama aniden iş çıkıyor bişey oluyor
yoğunlaştı işlerim
hoşbuldum pissyim idare eder iştee
sen nasılsın askerin nasıl
yok artık o kadar da öküz olamaz canım yok yok o kadar da değil
çünkünüm bi geliyosun seam veriyosun kaçıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?